Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AGB] Pierwsze w Polsce B6 2.7L V6 biturbo S-line 486PS 590NM [str. 232]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co do oryginalnych bixenonów. to wymiana uszczelnień pomaga ale warto je co poł roku wymieniać.

albo zaslepić otwór do regulacji w rynnie błotnika. bo spływająca woda z szyby leje sie bezposrednego na ta regulacjei z czasem znowu zaczyna puszczać.

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Wyświetleń 282,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
opitalaliśmy się :polew: na razie zrobiony jest jeden bok przez boberka, ale twierdzi, że tu nie ma co polerować :grin:

a kierownik siedzi na leżaku i browarem pokazuje gdzie trza dopolerować :decayed::polew:

nie ma az tak dobrze... :grin: z boku uczylem sie na dziadkowym Punto (auto z 99 r., nigdy porzadnie nie myte, nie woskowane), boberek zaczal, ja konczylem, efekt mega. :shock3:

buba, APC zrobilo mi mega robote przy silniku... az bylem w szoku. Szkoda tylko, ze po 30km znowu trzeba leciec detailerem :kwasny:

Opublikowano

Najlepsze jest to że nie jest tłuste a rozpuszcza więcej syfu niż benzyna ekstrakcyjna

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Pany, bylby ktos chetny na moj gwint ? WEITEC, stan praktycznie jak nowy, bo po 1 sezonie w DE.

Jest to gwint pod sedana fwd, ale spokojnie podejdzie i do avanta fwd. Ja zmieniam, bo jednak powinienem miec od innej klasy wagowej.

Jesli ktos sledzil moj temat, to widzial dokladne zdjecia gwintu - stan naprawdę IGŁA. Koszt nowego 3600 +/- ja oddam duuużo taniej. Zrobiłem na nim 1000km od montażu.

Opublikowano

no to żeś się nacieszył...

Opublikowano
  • Autor

Ciesze sie nadal, bo jezdzi sie na tym gwincie super, ale jest zbyt miekki, nie ta klasa wagowa, tyl auta stoi za nisko przy max podkreceniu w gore. Lepiej zeby trafil do FWD.

Opublikowano
Najlepsze jest to że nie jest tłuste a rozpuszcza więcej syfu niż benzyna ekstrakcyjna

A benzyna ekstrakcyjna jest tłusta ?? :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Nie porównujmy APC do ekstrakcyjnej, to zupełnie co innego... APC psikasz, spłukujesz wodą i jest czysto jak na d*pie niemowlaka. Benzynka to szmata i szorowanie.

Opublikowano
Ciesze sie nadal, bo jezdzi sie na tym gwincie super, ale jest zbyt miekki, nie ta klasa wagowa, tyl auta stoi za nisko przy max podkreceniu w gore. Lepiej zeby trafil do FWD.

Np. do mojego? :eusathink::decayed:

Opublikowano
  • Autor

No na przyklad... :wink:

Opublikowano

Przepiękna. Szczególnie z tymi alusami. Ale ten profil trochę odstrasza...:D

Opublikowano

No na przyklad... :wink:

No to Michu złóż mi ofertę na PW :wink:

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Długo śledzę ten projekt. Jest mega!

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Slyszalem o tym cudeńku a teraz na nie trafilm :-) pozazdroscic autka, wszystko doprowadzonedo super stanu z najmniejszych szczegolach, bezawaryjnosci kolego :-)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Kiedys obiecalem sesje spod maski po letnich porzadkach... ale w koncu nic nie wyszlo.

W weekend przy okazji walki z poduszka silnika udalo mi sie cos tam ustrzelic :grin:

W aucie nic sie specjalnego nie zmienilo, pomalowalem kola zimowe na czarny polysk (18" DTM), mysle powoli nad setupem 400+, ale to raczej druga polowa 2014.

Stare turbiny za cholere nie chca sie rozleciec, wszedzie sucho, oleju nie ciagna... :kwasny:

1460230_10200239695113345_1044912665_n.jpg

Opublikowano

Ale to ładnie :decayed:

Opublikowano
Kiedys obiecalem sesje spod maski po letnich porzadkach... ale w koncu nic nie wyszlo.

W weekend przy okazji walki z poduszka silnika udalo mi sie cos tam ustrzelic :grin:

W aucie nic sie specjalnego nie zmienilo, pomalowalem kola zimowe na czarny polysk (18" DTM), mysle powoli nad setupem 400+, ale to raczej druga polowa 2014.

Stare turbiny za cholere nie chca sie rozleciec, wszedzie sucho, oleju nie ciagna... :kwasny:

https://scontent-b.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/q82/1460230_10200239695113345_1044912665_n.jpg

nic tylko się cieszyć :decayed:

Opublikowano

Pięknie teraz Bieniek ma przynajmniej z kogo brać przykład:decayed:

Opublikowano
Pięknie teraz Bieniek ma przynajmniej z kogo brać przykład:decayed:

Ja dopiero wszystkie rury dolotowe do fmic odebralem z malowania w czarny mat.