albercik Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Witam szanownych użytkowników tego forum. Chciałbym przedstawić mój pojazd, w którym na razie wszystko jest z seryjnego wyposażenia (ale to pewnie do pewnego czasu ). Oto jak wygląda:
aju Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Co Ty masz w zderzaku z przodu ? Wygląda nieźle Silnik pomijam
kris_lpgcars Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Super kolorek , powodzenia w modach , pare wizualnych zmieni autko jeszcze bardziej. Jeden super wybor :a4:
vauxhall95 Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 Jak na ADP to wypas niezly.Fajny kolorek.Powodzenia w modach
Armi Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 Ponawiam pytanie, kratki w zderzaku są zamurowane czy co? Zmień kierunki boczne na białe (koszt 20zł). Fajne auto
albercik Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Opublikowano 10 Maja 2010 Te kratki w zderzaku to jakieś atrapy co poprzedni właściciel wstawiał, bo oryginały mu "wymontowali". Może nie wygląda to fajnie, ale na razie nie wiem co z tym zrobić.
Chowix Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 A znajomy silniczek Co do kratek to kupiłem nie ori za 30zł pasują idealnie i nie odstępują ori Oczywiście na alledrogo Pozdrawiam
zdzis Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 hihi taki sam kolorek kolega widzę ma... ale wnętrze co innego... Kratki też nie miałem, łatwo wypadają albo jak komuś się przyda to łatwo w ręce leci Ja dokupiłem i wpieprzyłem wkręt nie wyleci
pablo_9 Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 Kolejna A4 w ciekawym kolorze...powodzenia w poprawianiu fabryki
zdzis Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 Tylko że w środku troszkę ciemno i ponuro jakoś... I ten licznik trochę porażka (mowa o fabryce)... Rozumiem nadmiar zegarów nie jest zdrowy ale brak jeszcze gorszy... I kolego "pablo_9" no taka kiera do mojego by nie pasowała (odnośnie twojego komenta na moim temacie)
Rekomendowane odpowiedzi