Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AHU] Jakie CB do 200 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyrzucać nie musisz, korzystaj bo nic ci nikt nie zrobi. Natomiast dystrybutor rozprowadzający toto mógłby mieć kłopoty.

Opublikowano

ja też mam Unidena pro 520xl polecam naprawdę dobry sprzęt :):hi:

Opublikowano

No dobry sprzęt, na krótkiej czy długiej antenie dobrze sobie radzi. No kurde gdzieś miałem papiery czyli rachunki i homologacje, może i lipną ale jakoś to mnie nie interesowało. Ale jeśli kupiłem w Polsce znaczy że to wina sprzedawcy nie moja... Pozatym był też temat że tylko wersje koreańskie czy jakieś były nie dopuszczone... nie pamiętam... wie ktoś coś o tym. I sorry za zmianę troszke tematu

Opublikowano

poza tym kto miał kontrole CB radia i komu skonfiskowali ??

jak od 4 lat jeżdżę z Unidenami w 2 autach i ... ja nie miałem nigdy kontroli, a ojca złapali 3 razy i nigdy nie zapytali jakie ma radio..

Opublikowano

Kumpli kontrolowali, i sprawdzali im radia gps'y itp. radia były ok jeden gps był z jakimś lipnym oprogramowaniem ale sie wykręcił. więc jeśli znaleźli by podstawę nie wątpię że by mogli zgarnąć.

Gość majki-m
Opublikowano

poza tym kto miał kontrole CB radia i komu skonfiskowali ??

jak od 4 lat jeżdżę z Unidenami w 2 autach i ... ja nie miałem nigdy kontroli, a ojca złapali 3 razy i nigdy nie zapytali jakie ma radio..

nie znasz dnia ani godziny :naughty:

Opublikowano

Wolny kraj, radio bardzo dobre i to najważniejsze. Więc podsumowując polecam jako radio ale chyba nie można już kupić czyli odpada...

Opublikowano
Nie chcę zakładać nowego tematu więc pytam czy ten zestaw będzie dobry ewentualnie coś do 300zł http://www.audiopioneer.pl/index.php/product/show/id/676

Ja mam prawie identyczny zestaw, tzn z radiem Uniden 510 zamiast 520 i sprawuje się bardzo dobrze już od 2,5 roku. Antena wbrew pozorom i wielu opiniom daje radę. Szczerze polecam

Opublikowano

ja zaczynałem od U520 + IC100, ojciec do dziś jeździ z 510 + kolejna już IC 100 i jest zadowolony. Wystarczy do komunikacji...

Opublikowano

Nie kupił bym w dzisiejszych czasach radia bez RF-gain , więc 510XL raczej bym wykluczył z listy potencjalnych radii :wink4:

Opublikowano

jak się poszuka w necie to można kupić U520XL za około 220zł+przesyłka

oczywiście na alledrogo nie ma, bo sprzęt zakazany :polew:

Opublikowano

ja również polecę unidena520 mam ponad 2 lata i śmiga

przy 1,5 metrowym bacie i sprzyjających warunkach ściąga do 10km