Gość DiM Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 nie wiem który to był Polski piłkarz bo zapomniałem ale po meczu podjarany podszedł do któregoś hiszpana i poprosił o koszulkę to tamten się uśmiechnął i poszedł dalej...to było dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieek Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 nie wiem który to był Polski piłkarz bo zapomniałem ale po meczu podjarany podszedł do któregoś hiszpana i poprosił o koszulkę to tamten się uśmiechnął i poszedł dalej...to było dobre Bo tamten hiszpan mial za maly rozmiar dlatego nie chcial mu dac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DiM Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 David Silva to był...i chyba Mierzejewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieek Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Akurat nie, to byl Francesc FABREGAS gosc gra w arsenalu i Sobiech. Biedny chlopak nie dostal koszulki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DiM Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 kurde nie wiedziałem że Fabregas gra w Arsenalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieek Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Wiesz ze ja tez nie bo wogole sie nie interesuje pilka za wyjatkiem mundialu. Wlasnie go sprawdzilem i pisze ze gra od 2003 w arsenalu Sam zobacz jak nie wierzysz: http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ms-2010-rpa/cesc-fabregas,1410,sportowiec.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DiM Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 przecież ja sobie jaja robię...to wychowanek mojej kochanej Barcelony, Wenger go ściągnął że szkółki La Masia a teraz Guardiola chce go odkupić ale cena 70Mln to trochę za sporo[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 10:46_________________________________________________nie rób spamu...to wątek o mundialu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgadzam się. To błaganie o koszulki było żałosne... . "Wymienisz się ze mną koszulką? Cio?" SZOK... OOOO Torres..., a co mają powiedzieć Węgrzy po porażce z Holandią 6:1? Można powiedzieć, że jesteśmy na poziomie Węgier, ale oni też są od nas lepsi bo strzelili bramke jaki pierwsi . BTW. Holandia może dużo zamieszać... . Prosili się o te koszulki jak dzieciaki... WSTYD. Ani grosza honoru... Niech zarabiają adekwatnie do umiejętności. To może coś ich nauczy. Widać, że głowa sodowa im szybko bije do głowu. Reprezentować narodowe barwy to powinien być dla nich zaszczyt. Jak widać mają to głęboko gdzieś. Tylko by kase trzepali. Ja jak bym dostał powołanie do Reprezentacji Polski to na samą myśl się bardzo cieszył i nie musiał zarabiać tyle co oni, bo mało nie zarabiają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 nie rób spamu...to wątek o mundialu Dokładnie Nie spamować tu o kadrze Polski i Wiśle K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fayera Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Jakie prognozy przed dzisiejszym meczem innauguracyjnym.? Stawiam na remis choć RPA czeka ciężka przeprawa...presja...pierwszy mecz u siebie...itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 wygra Meksyk 1:0 lub 2:0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieek Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 wygra Meksyk 1:0 lub 2:0 Przegra - w koncu bedzie gral z gospodarzami i oni pokażą haryzme i wole walki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fayera Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 wygra Meksyk 1:0 lub 2:0 Przegra - w koncu bedzie gral z gospodarzami i oni pokażą haryzme i wole walki wolę walki napewno ale czy to wystarczy zobaczymy. w dzisiejszym meczu będę im kibicował aby mś nabrały klimatu szkoda,że browar musi poczekać bo do tyrki jeszcze trzeba jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 O której te mecze się zaczynają :?: Jest gdzieś wogóle jakaś fajna strona z terminarzem, grupami, tabelami :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Jarek masz tu jest fajna strona wg mnie http://mundial.kadra.pl/ ps juz dawno meksyk powinien prowadzic :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Jest gdzieś transmisja on-line w internecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Dzięki Właśnie odpaliłem meczyk i... Ale kijowy obraz, jeszcze taki przycięty z góry i z dołu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 zobacz tu http://iraqgoals.tv/ch22.html ale slaba jakosc ogolnie zobacz linki z tej strony http://www.meczyki.pl/dzis,0,dzien.html ps nie masz tvp 2? czy tv w poblizu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 te trąby są wkurwiające Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 TRABY SA DRAMATYCZNE!!!ja nie wiem jak mozna grac przy takim czyms ? przeciez to jest dekoncentracja maksymalna. zle sie wogole oglada(slucha)taki mecz. BTW Mexico fajnie gra mam nadzieje ze to wygraja . Dos Santos kilka fajnych przyspieszen zapodal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi