wosiek Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 furka bardzo przyjemna felgi extra ,sam na wiosne chce założyć te same tylko 18" angela jak się myje te felgi?? bo tyle tych ramion że ehhhh.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Felgi rządzą... i w ogóle autko super sie prezentuje w czerni ;-) Szkoda tylko,że powiększyć się nie da. Wrzuć na inną stronke:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 26 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 angela jak się myje te felgi?? bo tyle tych ramion że ehhhh.. wosiek1 nie no, nie jest tak zle bedziesz mial takie same......to szybko dojdziesz do wprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Angel jakie to kółka? 18'?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 26 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Angel jakie to kółka? 18'?? ......no niestety tylko 17''.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Nic dodać nic ująć poprostu super a tym bardziej że jest to autko z moich stron gratulacje :oklaski: :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Angela patrzę i nie mogę się napatrzeć! Szacunek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 1 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Angela patrzę i nie mogę się napatrzeć! Szacunek! Dzieki wielkie..... Powiem wam, ze jest mi niezmiernie milo.....jak czytam, ze moje autko wam sie podoba...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 fajne nowe fele ale jakos wczesniejsze mi sie chyba bardziej podobaly (moze przez rozmiar ;]) a autko wyglada miodnie na tych fotkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Angela, nowe felgi bardzo ładnie się prezentują... ... mam nadzieje zobaczyć Twoją furkę na tych felgach, na żywo w Tarnowie 24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Dziekuje! Ale chyba jednak ich nie zobaczysz..... Zima jest....a ja mam wstretne staluchy....... No ale juz nic, nie mowie......bo i tak mam depresje odkad je zalozylam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Dziekuje! Ale chyba jednak ich nie zobaczysz..... Zima jest....a ja mam wstretne staluchy....... No ale juz nic, nie mowie......bo i tak mam depresje odkad je zalozylam... Angel fajne kołpaki sobie spraw na stalówki i depresja minie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Dokładnie np takie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Osz Wy!!!! :bicz3: :bicz3: :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 O Pani - przepraszamy! :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 O Pani - przepraszamy! :notworthy: :polew: Slaweq no i zobacz cos Ty narobil.... Jakie piekne OT leci w moim temacie..... A tak wogole to te, co Ci pokazywalam......to beda git....nie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Tak tak Angel, te co mi pokazywałas to beda miodzio A te co Endriuu znalazł to hardcore straszny :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 No nie moge z wami.....zeby tak sie nabijac z kolezanki.....i z jej przyszlych kolpakow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 No nie moge z wami.....zeby tak sie nabijac z kolezanki.....i z jej przyszlych kolpakow Angel my jako dobrzy koledzy poprostu staramy się Tobie doradzic , te co kolega pokazał to sie nie podobają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 te co kolega pokazał to sie nie podobają? grin nie...... :bicz3: ale jak chcesz to moge Ci kupic takie w prezencie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi