Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Kto ma iPhone'a ten mistrz!!! :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niestety chiny już nie długo będą liczącą się potęgą gospodarczą :kwasny:

Opublikowano

Ciekawe jaką cenę wywali Era i Orange http://www.apple.com/pl/iphone/buy/ :naughty:[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2008, 09:51 _________________________________________________

Ciekawe jak z GPS, czy bedzie tomtom chodził i auto mapa... czy tylko jakieś ich wynalazki...

http://www.myapple.pl/iphone-news/70449-tomtom-udostepni-nawigacje-dla-iphone.html :th:

Opublikowano

Pomijając aspekt sprzętowy to powiedzcie mi w czym ten IPhon jest taki super?

Opublikowano

wszystko bedzie dzialalo elegancko w oparciu o google maps a nie jakies satelity srity:D

Czy mógłbyś wytłumaczyć co miałeś na myśli pisząc to zdanie?

Opublikowano

No i jak to się ma do tego co napisałeś wcześniej? Nadal pozycja określnana jest głównie poprzez GPS czyli triangulację sygnału z satelitów. A to na jaką mapę to jest później nanoszone to już zupełnie inna sprawa :)

Opublikowano

Maliku:)

Nikt Cie do iPhone'a nie namawia:)

Ale ja absolutnie nie twierdzę, że to złe urządzenie. Bawiłem się iPhonem wiele razy i jestem pod wrażeniem intuicyjnego interface-u i wspaniałego ekranu :th:

Chciałem tylko zdementować to co napisałeś wcześniej. Nawigacja w nowym iPhone nadal oparta jest głównie na satelitach. I w sumie bardzo dobrze bo triangulacja sygnału z satelitów daje obecnie najdokładniejsze wskazania. No chyba że wjedziemy do tunelu :)

Google Maps daje radę i fajnie że będzie teraz pobierany przez szybkie 3G. Niestety do tej pory nie ma dostępnej nakładki pozwalającej prowadzić od punktu do punktu. Widać tylko kursor pokazujący naszą aktualną pozycję.

To takie moje 3 grosze do całej dyskusji :wink4:

Opublikowano

luzik

uwazam tylko ze wspomaganie satelit poprzez wlaczenie do akcji hot-spotow i nadajnikow GSM to rewelacyjny pomysl

no i do tego google maps, ktore caly czas jest aktualizowane i bardzo dokladne

Opublikowano

wustyle a pochwal się czy tym wynalazkiem da się mms-y7 wysyłać bo ja słyszałem że nie.

Telefon służy przede wszystkim do dzwonienia i rzadziej wysyłania sms/mms. A te wszystkie wodotryski to moim zdaniem chłyt martetingowy

Opublikowano

oczywiscie ze sie da

dziennie w "installerze" (folderze, ktory jest polaczony ze stronami, na ktorych pojawiaja sie gotowe i sprawdzone aplikacje)

pojawia sie mnostwo aplikacji

do wysylania i odbierania mms sluzy program o nazwie "swirly mms"

Opublikowano

Za dwa tygodnie Iphone będzie dostępny w Orange.W Erze też tylko nie podali dokładnego terminu :good:

Z tego co się dowiedziałem to sam iPhone za 599zł + abonament za 59zł

Opublikowano

Pytanie kto wykorzysta w 100% jego funkcje. W normalnym telefonie nie korzysta się ze wszystkiego.

Fakt jest fajny.