soolek Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Opublikowano 9 Lipca 2009 Oko za oko, ząb za ząb Just kiddin' Kasa w pierwszej kolejności idzie w sprawy techniczne (musi być tip top), a jakieś ochłapy w upiększanie, więc jeszcze się zejdzie z wprowadzeniem wszystkich zmian, jakie bym chciał.
Leonard_II Opublikowano 10 Lipca 2009 Opublikowano 10 Lipca 2009 Masz rację, to było płytkie i niesmaczne Następnym razem ugryzę się w d... :gwizdanie: zanim coś takiego napiszę. Ale faktycznie wg. mnie ładniejsze byłyby tzw, "głębokie srebro" czyli grafitopodobne do twojego lakieru. Sorki za wiochę i gratuluję fajnej bryczki
soolek Opublikowano 10 Lipca 2009 Autor Opublikowano 10 Lipca 2009 Spoko - trochę Ci pojechałem w Twoim wątku, ale przyjąłeś to na klatę, za co szacun, bo już nie jeden się trafił, co tylko epitetami rzucał jak napisałeś nie po jego myśli. Co do felg, to masz rację - nie pasują ;( Są za małe (ten wzór oczywiście). A tak poważenie, to chodzi mi głowie jakaś zmiana malowania, ale konkretnych planów brak. Może na przyszły sezon coś wymyślę.
.Szczepan. Opublikowano 10 Lipca 2009 Opublikowano 10 Lipca 2009 Fajne aftko. Felga na aucie napewne w realu wygląda lepiej niz na fotkach, co do rozmiaru to zapewne jest wystarczający na nasze PL drogi. Środeczek jest taki nietypowy dla A4 a to chyba na + i zapewne nowi pasażerowie są lekko zdziwieni jak wsiadają do auta.
_Solar_ Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Co do felg, to masz rację - nie pasują ;( Są za małe (ten wzór oczywiście). ale na żywca ładnie się prezentuja i auto zacnie wygląda łot masz odgrzalem Ci kotleta :gwizdanie:
_Solar_ Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 pamiętasz moze u kogo zamawiałeś amorki
soolek Opublikowano 30 Listopada 2009 Autor Opublikowano 30 Listopada 2009 Puszczę Ci na PW, bo taki jeden mnie tu już o reklamę posądził, i to jeszcze własnych usług
_Solar_ Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 ok rozumiem nie wiedziałem ze masz te MTS'y to może bym się załapał na mała przejazdzkę jak to sie sprawuje jak bywałem w Wawie na spotach a teraz już ni da rady bo nie bywam w stolycy
soolek Opublikowano 30 Listopada 2009 Autor Opublikowano 30 Listopada 2009 No jakoś się wcześniej nie chwaliłem, bo nie wiedziałałem co to jest. Zakupić trzeba było, a kasy akurat mało było, więc taki wybór. Ale po roku jestem nadal zadowolony...
_Solar_ Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 ja tez sie zdecydowałem na te amorki springi -40 od nosfera i zobaczymy jak to sie bedzie spisywało
soolek Opublikowano 30 Listopada 2009 Autor Opublikowano 30 Listopada 2009 A to Nosferowi już się znudziło na glebie jeździć Tak z nudów wrzuciłem kilka świeżych fotek do pierwszego wątku :gwizdanie: Muszę wymienić coś w Battalione, mi tamta jakoś nie podchodzi
soolek Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Opublikowano 14 Lutego 2010 Jeśli dobrze pamiętam, to jakieś 2600 (nófki) z kompletem pierścieni i śrub.
paput Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 O żesz w pytę masa kasy też chciałem podobne sobie kupić tylko mam dylemat nowy laptop za 2,5 koła czy takie alumki. Póki co mam oryginały do audi
Olaf Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 konkretna flega ! dobra audiczka i bardzo zadbna na taka wyglada ze zdjec wiec dbaj o nia
soolek Opublikowano 21 Października 2014 Autor Opublikowano 21 Października 2014 Ostatnio Rogal rozdziewiczył ECU mego auta i ... wykresik w pierwszym poście [br]Dopisany: 30 Maj 2010, 22:54_________________________________________________Kilka świeżych fotek w pierwszym poście. Niestety, Audiówka pewnie pójdzie z rodziny ;(, bo Szwagier potrzebuje kasy na nowy biznes Jako, że już tu wpadłem na chwilę, to ... Audi jednak zostało w rodzinie. U Szwagra. Nakulało już grube dziesiątki tysięcy km. Robi jako wół roboczy. W związku z tym wpadło zawieszenie 1BA do osiemnastek (po jakimś roku przywykłem do tego widoku, a nawet wygląda całkiem całkiem jak na Allroada). Jako ciekawostka, to żadna z tych chińskim no name felg nadal nie wymaga prostowania a auto jeździ po naprawdę trudnym terenie czasami i to dość dynamicznie. Jedynie ranty trzeba odświeżyć. A wszyscy tylko ori ori i ori. Dobrze, że się kiedyś nie dałem namówić na ori. Wpadł też hak. Splanowana głowica, bo jeden tłok powiedział bye bye. Szwagier zadowolony niesamowicie. Właściwie tylko leje ropę i ogień. W międzyczasie wyskoczyły jakieś tam purchelki na przednich błotnikach, więc niedługa lakiernik. Skóra w środku w stanie nadal bardzo dobrym, a w aucie codziennie rzesza ludzi w roboczych ubraniach. Trwałość tej skóry jest ekstra. Jak trafię w któryś weekend na w miarę czyste auto, to strzelę jakieś fotki.
Rekomendowane odpowiedzi