Buba Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 znalazlem gdzies ze moc tego pocisku to cos ponad 900KM a waga 2x mniejsza od veyrona
Flyer Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 Eeee... jaki pierwszy killer? Gdyby to bylo seryjne auto jak Veyron, to rozumiem. A tak - takich killerow jest pewnie sporo na swiecie.
Buba Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Opublikowano 28 Maja 2010 moze pierwszy oficjalnie zarejestrowany
Maciek80 Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 Flyer ma rację, killer to będzie wtedy jak seryjnym autem pokona seryjnego Veyrona. A jak koniecznie chce mocno stuningowanym to niech się zmierzy z mocno stuningowanym Veyronem, wtedy będzie fair :>
Thom4s Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 Łee, a już myślałem, że ktoś wyprodukował coś mocniejszego seryjnie. Do kosza. :gwizdanie:
T-żółw Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 Łee, a już myślałem, że ktoś wyprodukował coś mocniejszego seryjnie. Do kosza. :gwizdanie: dokładnie wydmuszki nie robią żadnego wrażenia ma być wypasiona seria a nie karoseria z silnikiem, co to za fun
Wandej Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 Flyer ma rację, killer to będzie wtedy jak seryjnym autem pokona seryjnego Veyrona. A jak koniecznie chce mocno stuningowanym to niech się zmierzy z mocno stuningowanym Veyronem, wtedy będzie fair :> Właśnie Veyrona też można dłubać 4 turbosprężarki na pewno mają pontencjał Tylko kto oprócz szejków ma na to kasę
Tomeks Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 o co wam chodzi ...ja tam widzę,że tak od czwartej minuty veyron zaczyna odchodzić i w końcu znika temu nissanowi
Buba Opublikowano 29 Maja 2010 Autor Opublikowano 29 Maja 2010 podobno juz robia nieseryjnego veyrona :gwizdanie:
Muskel1 Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 Eeee tam Killer, lump jakis wyzylowany. Pewnie po tym starcie znowu 6 m-cy przy nim dlubali bo sie tak zuzyl, ze nie chcial odpalic.
sokolnh Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 przecież jest już szybszy seryjnie produkowany samochód ssc aero
Rekomendowane odpowiedzi