Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Perwszy killer Veyrona

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:kox:

znalazlem gdzies ze moc tego pocisku to cos ponad 900KM a waga 2x mniejsza od veyrona

Opublikowano

najs :D ja chce takiego pociskacza..

Opublikowano

Eeee... jaki pierwszy killer? Gdyby to bylo seryjne auto jak Veyron, to rozumiem. A tak - takich killerow jest pewnie sporo na swiecie.

Opublikowano

moze pierwszy oficjalnie zarejestrowany

Opublikowano

to ten GTR :slina:

tym razem w drifcie :naughty:

Opublikowano

Flyer ma rację, killer to będzie wtedy jak seryjnym autem pokona seryjnego Veyrona. A jak koniecznie chce mocno stuningowanym to niech się zmierzy z mocno stuningowanym Veyronem, wtedy będzie fair :>

Opublikowano

Łee, a już myślałem, że ktoś wyprodukował coś mocniejszego seryjnie. Do kosza. :gwizdanie:

Opublikowano

Łee, a już myślałem, że ktoś wyprodukował coś mocniejszego seryjnie. Do kosza. :gwizdanie:

dokładnie :decayed:

wydmuszki nie robią żadnego wrażenia

ma być wypasiona seria a nie karoseria z silnikiem, co to za fun :mysli:

:tongue4:

Opublikowano

Flyer ma rację, killer to będzie wtedy jak seryjnym autem pokona seryjnego Veyrona. A jak koniecznie chce mocno stuningowanym to niech się zmierzy z mocno stuningowanym Veyronem, wtedy będzie fair :>

Właśnie Veyrona też można dłubać :naughty: 4 turbosprężarki na pewno mają pontencjał :naughty: Tylko kto oprócz szejków ma na to kasę :decayed:

Opublikowano

o co wam chodzi :mysli:

...ja tam widzę,że tak od czwartej minuty veyron zaczyna odchodzić i w końcu znika temu nissanowi :cool1:

Opublikowano

podobno juz robia nieseryjnego veyrona :gwizdanie:

Opublikowano

Eeee tam Killer, lump jakis wyzylowany. Pewnie po tym starcie znowu 6 m-cy przy nim dlubali bo sie tak zuzyl, ze nie chcial odpalic.

Opublikowano

przecież jest już szybszy seryjnie produkowany samochód

ssc aero