RS Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 f*ck! jak tu to zobaczyc? "video przeznaczone tylko dla osob przebywajacych na terenie polski" - do d*py z taka polit*ka...
ajax Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 f*ck! jak tu to zobaczyc? "video przeznaczone tylko dla osob przebywajacych na terenie polski" - do d*py z taka polit*ka... polacz sie z witryna za pomoca polskiego servera proxy
turdzi Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 polacz sie z witryna za pomoca polskiego servera proxy a mozesz to po polsku wyjasnic jak to zrobic ?
KENOiX Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 szukasz polskiej bramki proxy i adres docelowy wpisujesz poprzez bramke tu masz adresy np. http://prx.centrump2p.com/
Kowi87 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autko Cantony trafiło nawet na zagraniczne fora (fotki) http://forums.audipassion.com/topic/51682-rs4-b5cest-beau/page__st__1920?s=b480959b445dbdd27aa72af16bb92219
A-rek Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 fajne te korki z R8 Sam miałem takie kupić, 180 za komplet więc tragedii nie ma, a naprawdę są ładne. Samochód piękny. Wszystko porobione 'w moim' stylu, rewelacja. gdzie taka cena??? w każdym ASO sa dwa rodzaje korkow ten drozszy pasuje te korki pasuja tylko do 2.7 BiT :?:
moskal Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 fajne te korki z R8 Sam miałem takie kupić, 180 za komplet więc tragedii nie ma, a naprawdę są ładne. Samochód piękny. Wszystko porobione 'w moim' stylu, rewelacja. gdzie taka cena??? w każdym ASO sa dwa rodzaje korkow ten drozszy pasuje te korki pasuja tylko do 2.7 BiT :?: do wszystkich
Ciepły Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Ładnie się prezentują na rs'ie felgi od rs6 :gwizdanie: to tak na marginesie w związku z stroną podaną przez Kowiego Ja się chyba nigdy nie dorobię Rsa ;( Cantona mam nadzieje że mogę na Ciebie liczyć i chociaż po części spełnię marzenia ... Dasz się przewieźć ?
Buba Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Ładnie się prezentują na rs'ie felgi od rs6 :gwizdanie: to tak na marginesie w związku z stroną podaną przez Kowiego Ja się chyba nigdy nie dorobię Rsa ;( Cantona mam nadzieje że mogę na Ciebie liczyć i chociaż po części spełnię marzenia ... Dasz się przewieźć ? :polew:
kazikboy Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 ja tylko powiem ze przyjaciel ma S4 i to juz mnie lekko przeraża a taka RS to bym szybko skonczyl na drugim swiecie... swoja droga slicznotka
Aydaho Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 ja tylko powiem ze przyjaciel ma S4 i to juz mnie lekko przeraża a taka RS to bym szybko skonczyl na drugim swiecie... swoja droga slicznotka po własnie jest mózg - żeby go używać ... jak widzisz pożar to nie znaczy że sie w nim odrazu musisz spalić, prawda ? btw. ten RS naprawdę daje rade
Ciepły Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Ładnie się prezentują na rs'ie felgi od rs6 :gwizdanie: to tak na marginesie w związku z stroną podaną przez Kowiego Ja się chyba nigdy nie dorobię Rsa ;( Cantona mam nadzieje że mogę na Ciebie liczyć i chociaż po części spełnię marzenia ... Dasz się przewieźć ? :polew: Nie ma się co śmiać :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Taki OT. Dzisiaj na TVN TURBO w OPT była niebieska S4 w avancie zrobiona na 540KM, prezentowana przez tego samego kolegę co Cantony RS i też chyba z Wawy Jedynie co mi się nie podobało to jak można wstawić do takiego auta lampy daylight Powtórka dzisiaj o 21:20
Kowi87 Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Taki OT. Dzisiaj na TVN TURBO w OPT była niebieska S4 w avancie zrobiona na 540KM, prezentowana przez tego samego kolegę co Cantony RS i też chyba z Wawy Jedynie co mi się nie podobało to jak można wstawić do takiego auta lampy daylight Powtórka dzisiaj o 21:20 na battalionie kiedys były fotki tego auta jak i filmiki
bajk Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Taki OT. Dzisiaj na TVN TURBO w OPT była niebieska S4 w avancie zrobiona na 540KM, prezentowana przez tego samego kolegę co Cantony RS i też chyba z Wawy Jedynie co mi się nie podobało to jak można wstawić do takiego auta lampy daylight Powtórka dzisiaj o 21:20 Fura Nikolasa - więcej o projekcie można poczytać na racingforum.pl
kokos Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 540 kucy ale baty wylapal od Cantony
Gracjan Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Bo ma jakieś problemy ze skrzynią podobno, jak będzie wszystko opanowane to wtedy będzie wiarygodny wynik.
Rekomendowane odpowiedzi