Marcinooos Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Nadszedł czas by się pochwalić moją Audi. Wyjechała z fabryki z 2002 roku całkowita seria:) Co do następnych planów: -skóra -hamulce -malowanie czarnych cześci zderzaków na srebny -hmm... Propozycje mile widzane myślałem o navi lub wirusie ] Mod nr 1: Skórzane fotele Mod nr 2: Hamulce 320mm + felgi RS4 b7 (dla dokładnych )
Maciek80 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Ładnie, fajne siedziska, ile dałeś za kanapy?
jedrekx Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 super A4ka zapraszam na spoty kujawsko-pomorskie http://www.a4-klub.pl/smf/kujawskopomorskie-b79.0/ oraz na jutrzejszy wypad na grilla do Koronowa
Marcinooos Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2010 Jeśli chodzi o kanapy to 1500zł z anglika stan bardzo dobry tylko mi brakuje przednich boczków, których nie mogę nigdzie dostać :/ Musze koniecznie zdjęcia hamulców zrobić piękne wykonanie devastation`a Spoty bardzo chętnie
jedrekx Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 to wpadaj dziś do Koronowa:) o 15:30 zbiórka na Łuczniczce i wspólny przejazd na pas
musti Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Ładna B6 jeśli motor zdrowy to rób wirusa
evul Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 doloz spojler na klape s-line i bedzie super, goly sedan wyglada jak kielbasa
Artur82 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Piekna sztuka Boczki masz tu: http://allegro.pl/item1063474635_a4_b6_b7_tapicerka_boczki_idelane_4_szt_kpl.html Zagadaj z czakim...to jest kolega z forum...nie wiem czy to skorka czy nie ale zagadaj z nim moze bedzie cos mial
Chuck Norris Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 doloz spojler na klape s-line i bedzie super, goly sedan wyglada jak kielbasa Popieram w 100%, ładne Audi tak po za tym
Młody_drog Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Skąd bierzesz rzeczy z anglików? Mam anglika i czasami coś potrzebne Ładna furka Super siedzenia
krs 83 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 tez myslalem o navi...pomyslalem i mam...kupilem na e-bayu......mialem maly problem ze znalezieniem kogos kto mi to wstawi...udalo sie...dobrze wydane pieniadze
domin79 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 ...furka spoko tak jak wcześniej pisali dołuż spojler na tyłek no i podgrzej te super siedziska bo w zime będzie brrrr w pupe
Marcinooos Opublikowano 12 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2010 Jeśli chodzi cześci od anglików to mogę dać Ci kontakt na pw. Myślałem też nad navigacją, podobno super sprawa. Ostatnio nawet się rozglądałem i znalazłem cały opis instalacji. Jesli chodzi o navi to mowa oczywiście o tej RSN-E,tak? widziałem jak ktos miał założoną te nowszą od b7 chyba? są tam jakieś utrudnienia w podłączeniu? Podgrzewanie foteli-koniecznie!! miałem wcześniej Leona ze skórką w środku ojj zima było brr A jeśli chodzi o siedzenia, mam taki kłopot z kanapą:/ mianowicie miałem składaną, teraz ta jest pełna co za tym idzie zamiast obudowy odpowiednich oparć z tyłu jest tylko ściana grodziowa mocowana na stałe. Moje pytanie jak to dobrze założyć bo mi jakoś to nie pasuje albo mam 2 cm odstepu miedzy kanapą a resztą albo czeka mnie obcięcie tej ściany i dospawanie uchwytów. Macie może jakieś pomysły jak to dobrze założyć? Ma ktoś może schemat instalacji do podłączenia alarmu? znalazłem do b5 co prawda jakos poszukam odpowiednich kabli ale schemat by mi to ułatwił
Marcinooos Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2010 W końcu uzupełniłem zdjęcia o nowe hamulce wyglądają świetnie w tych felgach warto w coś takiego zainwestować jest duża różnica Nie ori nie, w ogole warto? Ten mój alarm ma odłączenie pompy itp dlatego potrzebuje schematu instalacji.
Wandej Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Chyba nikt nie napisał że gleba by się przydała I te fele to nie s-line tylko wzór RS4 b7 :gwizdanie: A tak to bardzo ładna furmana ja bym jeszcze kierę zmienił
Bart-S Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Ma ktoś może schemat instalacji do podłączenia alarmu? znalazłem do b5 co prawda jakos poszukam odpowiednich kabli ale schemat by mi to ułatwił Co dokładnie potrzebujesz wiedzieć o instalacji alaramowej?
Marcinooos Opublikowano 21 Września 2010 Autor Opublikowano 21 Września 2010 Spocik bardzo chętnie ale teraz siedzę w Warszawie niestety :/ ale regularnie jak wracam do domu sprawdzam czy coś się kroi Dokładnie to mam instrukcje podłączenia tego alarmu i nie mogę znaleźć odpowiednich kabli m.in. obsługa szyb z kluczyka Naturalnie, że RS4 bardzo mi sie podobają i razem z oponami Toyo T1R to najlepszy komplet jaki miałem:) tylko to przez 17" to nie chce mówić jak wygląda z tyłu ta malutka tarcz szukać jej trzeba pod mikroskopem chyba
Wenihal Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 Spocik bardzo chętnie ale teraz siedzę w Warszawie niestety :/ W Wawie też są spociki, więc możesz wpadać Wirusa rób koniecznie
Rekomendowane odpowiedzi