grzenia Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2010 większa połowa podzespołów podejdzie do s4 a reszta musi być od rs
Gość DiM Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 poczekaj na przeróbkę Flyera No ten AKE przekłada ale na 2.7BT...To jest silnik rozwojowy i podatny na modyfikacje dobrze mówię?
Gość DiM Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 no to już wiesz jaki silnik wrzucić...druga sprawa...koszty rozrządu itd itp do 2.7Bt są tańsze niż do ake...
grzenia Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2010 Znalazłem firmę we Wrocku chcą 30koła za wszystko co wy na to
Pawlo 2004 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 No to powiem ci ze gra nie warta świeczki :gwizdanie: Sprzedaj swoja tak jak stoi, 20 tys ktos ci da z rozwalonym silnikiem do tego dołóż 30 tys i kup gotową S4, myśle ze coś znajdziesz za ta kwotę, moze nie szałowego ale zawsze S4
RS Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Znalazłem firmę we Wrocku chcą 30koła za wszystko co wy na to za wszystko- czyli co? Tylko montaz tego silnika w twojej budzie na aktualnym napedzie czy to wszystko ze zmiana silnika, skrzyni, napedu, zawieszenia, hamulcow, wydechu, elektryki? (mowa oczywiscie o silniku BNS )
grzenia Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2010 wszystko to znaczy silnik ,skrzynia itd....z zamontowaniem na gotowo 30tysi .Za swoją audi dałem 35 tys więc za 20tys jej nie sprzedam a dokładając drugie 30 tys mam zajebist..... potworka za 65tys klocków
RS Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 No ja bym na to nie poszedl. Nie bagatelizowalbym znaczenia innego zawieszenia, wydechu i hamulcow w RS4 niz ma twoje auto. Wiem po swoim jak juz nieznaczny przyrost mocy (24KM) ma sie do moich hamulcow i wydechu, a co dopiero przyrost 240KM.... Nie chce ci zabierac FUN-u, ale bedziesz go mial naprawde wtedy jak wszystko bedzie gralo tak jak powinno, a nie jak rozwalisz albo spalisz gdzies auto, albo nawet i siebie.
grzenia Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2010 nie zrozumieliśmy się oni chcą za wszystko 30 tyś hamulce i wydechy tez więc nie jest to taka straszna cena :gwizdanie:
turdzi Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 nie zrozumieliśmy się oni chcą za wszystko 30 tyś hamulce i wydechy tez więc nie jest to taka straszna cena :gwizdanie: a ja mysle ze pchsz sie spod deszczu pod rynne , wiesz ile kosztuje RS4 B7 w utrzymaniu i serwisie ? Wsadz tam 2.7T ktore jest tanie czesci do tego masa a baza do modyfikacji na 1000KM.
RS Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Tez sie tym tematem powierzchownie interesowalem, ale mnie interesowala kompletna przerobka na RS4 B7 Silnik+ skrzynia, naped, hamulce, elektryka i chyba wydech jest na Ebayu za niecale 9000 Euro w komplecie, wiec jezeli ktos to zalozy za rownowartosc okolo 7300euro to jest to interesujaca cena. Powiem tak: Ta cena plus wartosc mojego auta plus troche pierdow i zrobi sie lekko ponad 20 000euro a moze i dobilbym do 25000euro. I to jeszcze nie byloby kompletne RS4, a spogladajac na ogloszenia: http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=v2r1eiiklniu to po co sie z tym meczyc? Zaoszczedze moze 2-3 tys euro i bede mial nieoryginalne RS4. Postanowilem poczekac. Rezacze wola raczej silniki 2,7 Biturbo, bo oferuja mnostwo mozliwosci (VTG juz troche pokazal co potrafia), podczas gdy BNS bez turbin raczej slabo. Ale jak dla mnie wystarczy, bo kocham V8 bez turbin :]
OLO_GDA Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 30 tys za przerobienie 2.5tdi na rs4?? zawiecha, silnik, skrzynia, hamulce, wydechy itp? i w tym robota? komus zginelo auto ??
RS Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 A patrzac na takie ceny to na bank kupie sobie gotowe RS4, ale tylko jako drugie auto bo jako pierwsze to go nie utrzymam, jak pisze turdzi. http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=v2r3jfdrlqf4
grzenia Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2010 Temat uważam za zakończony znalazłem na przeszczepa S4 B5 angola teraz tylko rękawiczki i do roboty :>
letallec Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Temat uważam za zakończony znalazłem na przeszczepa S4 B5 angola teraz tylko rękawiczki i do roboty :> Nie zakonczony, bo musisz nam tutaj wszystko dokumentowac i relacjonowac.
grzenia Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Opublikowano 14 Lipca 2010 Sytuacja jest o tyle ciężka za ja jestem w Niemczech a audi w Polsce .. .......i muszę czekać na urlop ......może Fly zakończy swój projekt szybciej [br]Dopisany: 13 Czerwiec 2010, 09:18_________________________________________________a jednak wraca stara jednostka napędowa 2,5 TDI
Rekomendowane odpowiedzi