filip1001 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 A ten ośrodek to pewny jest ? Niedawno widziałem, że był na sprzedaż Kupiliśmy go , tak więc jest pewny Takie hojne datki ludzie dali na serwer , ze aż na pensjonat starczyło :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 A ten ośrodek to pewny jest ? Niedawno widziałem, że był na sprzedaż Kupiliśmy go , tak więc jest pewny Takie hojne datki ludzie dali na serwer , ze aż na pensjonat starczyło :gwizdanie: :polew: :polew: Tak tak , Mironowi się , źle zera wklepały jak przelew puszczał :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 się musiał ładnie pierdolnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 A ten ośrodek to pewny jest ? Niedawno widziałem, że był na sprzedaż nie strasz ludzi wykasuj swojego posta,to będziesz do działki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 A ten ośrodek to pewny jest ? Niedawno widziałem, że był na sprzedaż Dowiedz się czy jest na sprzedaż bo mój klient szuka czegoś takiego :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 A ten ośrodek to pewny jest ? Niedawno widziałem, że był na sprzedaż Dowiedz się czy jest na sprzedaż bo mój klient szuka czegoś takiego :gwizdanie: wątpię,dopiero co skończyli remont za gruba kasę ...między innymi zamki na kartę,faktura na prawie 40tysi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Tzn. za zgubienie karty będziemy bulić po 300zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zabezpieczcie karte Pozia, na pewno zgubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Tak tak , Mironowi się , źle zera wklepały jak przelew puszczał :polew: jednak nie dał na parafię w tym tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zabezpieczcie karte Pozia, na pewno zgubi za mną chodzi cień cienia :gwizdanie: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 za mną chodzi cień cienia :gwizdanie: :kox: :ssij: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Poziowi nie będzie karta potrzebna bo i tak pewnie żadnej nocy nie będzie spał w pokoju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Poziowi nie będzie karta potrzebna bo i tak pewnie żadnej nocy nie będzie spał w pokoju Jakiś strych lub piwnicę na pewno tam mają, a skóry owcze do przykrycia sobie załatwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Poziowi nie będzie karta potrzebna bo i tak pewnie żadnej nocy nie będzie spał w pokoju Jakiś strych lub piwnicę na pewno tam mają, a skóry owcze do przykrycia sobie załatwi Podobno ma od razu przyjechać w stroju BIZONA lub ŻUBRA i ma tak śmigać do niedzieli aby tylko wszystkiej wody nie wyżłopał z basenu bo taki zwiesz to na pewno ma pragnienie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Czy organizatorzy planują jakąś imprezę na plaży w stylu after party :?: Może być taka jak w 2004... Bo jak już mam jechać bez żony to tak żeby było po co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Bo jak już mam jechać bez żony to tak żeby było po co :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: no kurfa.... załatwcie żeby chociaż Tszczeniu zabrał Marzenkę bo inaczej to ja przecież nic w tym basenie samców nie upoluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Czy organizatorzy planują jakąś imprezę na plaży w stylu after party :?: Może być taka jak w 2004... Bo jak już mam jechać bez żony to tak żeby było po co chyba bedzie ogladac w pokojach na DVD takie gorace Party a za oknem bedzie lac deszcz i walic piaskiem po szybach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 bo inaczej to ja przecież nic w tym basenie samców nie upoluje będziesz polował na samców w basenie właśnie dostałem PW od ive ja wpadnę tylko na chwilę, popluskać sie w basenie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 właśnie dostałem PW od ive ja wpadnę tylko na chwilę, popluskać sie w basenie :gwizdanie: Można się obawiać tej wizyty :polew: http://www.youtube.com/watch?v=RSqI-DWOlHI&feature=player_embedded Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi