Madas Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Popieram kolegę Pepina. Weryfikować listę i tych co nie zapłacili wywalić w szczególności dotyczy to Madasa. oj jak ja Cię dorwę w sidła :bicz3: :bicz3: Adas ale ty teraz jesteś w wadze lekkiej, :gwizdanie: oj nie nie waga wróciła po chorobie Nataszki .... forma też
nike21 Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 no Wercia ma pierdolniecie a Tyś czemuś zrezygnował?
kuredu Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Weronika mówiła co innego o Twojej formie jak ostatnio u Was byłem gdy Cie nie było ale ok nie wnikam :gwizdanie:
Madas Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Kuredu a żebyś Ty widział jak Natasza na masie przybrała ja to nadrobiłem te 6-7 kg w mig a ona podwoiła swoją masę przez te 3 mies życia .... i ją wystawię na Albatrosa ....,
Młodzik Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Weronika mówiła co innego o Twojej formie jak ostatnio u Was byłem gdy Cie nie było ale ok nie wnikam :gwizdanie: :polew:
kuredu Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 no Wercia ma pierdolniecie a Tyś czemuś zrezygnował? nie zrezygnowałem tylko prywatnie ze względu na c**jową pogodę w czerwcu wszystko mi się przesunęło o 3tyg i nie wiem czy dam radę się wyrobić ale jeśli tak to się na 100% dopiszę bo pewnie miejsca będą[br]Dopisany: 06 Lipiec 2010, 20:25_________________________________________________poza tym dawno z Wami c**jkami poznaniakami nie piłem więc zrobię wszystko by przyjechać
Tomeks Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Tomeks a Wy zapomnieliście o mnie ? ale co?
Hugo Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Tomeks a Wy zapomnieliście o mnie ? Pamiętamy Śpisz na polu namiotowym.Ja zrobię dla Ciebie kanapki i dam cytrynówki :polew: :polew:
Madas Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Tomeks a Wy zapomnieliście o mnie ? Pamiętamy Śpisz na polu namiotowym.Ja zrobię dla Ciebie kanapki i dam cytrynówki :polew: :polew: no dzięki nigdy Wam tego nie zapomnę :notworthy:
Pepin Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Tomeks a Wy zapomnieliście o mnie ? Pamiętamy Śpisz na polu namiotowym.Ja zrobię dla Ciebie kanapki i dam cytrynówki :polew: :polew: Chleb ze szmalcem .. bez skwarków ...
Adas Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 kuzwa czytam i czytam i myslalem ze na poznanskich jestem [br]Dopisany: 07 Lipiec 2010, 00:38_________________________________________________juz nie pije dzisiaj :gwizdanie:
fantastic Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 kuzwa czytam i czytam i myslalem ze na poznanskich jestem [br]Dopisany: 07 Lipiec 2010, 00:38_________________________________________________juz nie pije dzisiaj :gwizdanie: to samo se pomyślaem no jakaś masakra, wahacze, picie, masa normalnie poległem
zieluch Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 sory za spóź nienie ale zapomiałem o wpłącie , pieniążki poszły
Tomeks Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 sory za spóź nienie ale zapomiałem o wpłącie , pieniążki poszły ooo,bardzo dobrze ...bo po weekendzie jesteśmy spłukani :gwizdanie:
david_n Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 sory za spóź nienie ale zapomiałem o wpłącie , pieniążki poszły ooo,bardzo dobrze ...bo po weekendzie jesteśmy spłukani :gwizdanie: Czytając ten wątek, ciesze sie ze wplacilem narazie sama zaliczke :polew: no ale w sumie, jak tylko obiecujecie duzo cytrynowki, to ja moge spac w aucie tzn odpoczywac :gwizdanie:
poziek Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 W weekend będę pracował nad przydziałem domków i pokojów :gwizdanie: Wstępnie ze mną w pokoju będą tak zwane plus jedynki Wiem też, że Prezes strasznie chce dołączyć do nas... i nie wiem co zrobić ? Pozwolić mu trzymać lampę ? :naughty:
moskal Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 Wiem też, że Prezes strasznie chce dołączyć do nas... i nie wiem co zrobić ? Pozwolić mu trzymać lampę ? :naughty: pozwól chłopakowi , niech ma coś od życia
poziek Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 fakt, będzie trzymał lampę i kamerę widzę, że spengej wyleciał z listy ?
Rekomendowane odpowiedzi