diman Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 wszystkim. Panowie organizatorzy. Przed zmianą miejsca zlociku była wzmianka że impreza sobotnia tylko i wyłącznie w przebraniach w tej chwili tej wzmianki nie ma tzn że już nie aktualne a tak chcieliśmy się przebrać a Tobie tylko przebieranki w głowie a co zawsze mogl byc kims lepszym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 wszystkim. Panowie organizatorzy. Przed zmianą miejsca zlociku była wzmianka że impreza sobotnia tylko i wyłącznie w przebraniach w tej chwili tej wzmianki nie ma tzn że już nie aktualne a tak chcieliśmy się przebrać a Tobie tylko przebieranki w głowie myślę, że byłoby śmiesznie :polew: [br]Dopisany: 26 Sierpień 2010, 21:21_________________________________________________nie będę pił i na pewno moja pani mnie nie pozna :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 wszystkim. Panowie organizatorzy. Przed zmianą miejsca zlociku była wzmianka że impreza sobotnia tylko i wyłącznie w przebraniach w tej chwili tej wzmianki nie ma tzn że już nie aktualne a tak chcieliśmy się przebrać a Tobie tylko przebieranki w głowie myślę, że byłoby śmiesznie :polew: [br]Dopisany: 26 Sierpień 2010, 21:21_________________________________________________nie będę pił i na pewno moja pani mnie nie pozna :polew: my też nie bedziemy pić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 :polew: chyba mało :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 wszystkim. Panowie organizatorzy. Przed zmianą miejsca zlociku była wzmianka że impreza sobotnia tylko i wyłącznie w przebraniach w tej chwili tej wzmianki nie ma tzn że już nie aktualne a tak chcieliśmy się przebrać a Tobie tylko przebieranki w głowie myślę, że byłoby śmiesznie :polew: [br]Dopisany: 26 Sierpień 2010, 21:21_________________________________________________nie będę pił i na pewno moja pani mnie nie pozna :polew: my też nie bedziemy pić jasne juz to widze powodzenia zycze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DiM Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Hugo ma wolne miejsce w pokoju?? :mysli: :mysli: Jade :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 wszystkim. Panowie organizatorzy. Przed zmianą miejsca zlociku była wzmianka że impreza sobotnia tylko i wyłącznie w przebraniach w tej chwili tej wzmianki nie ma tzn że już nie aktualne a tak chcieliśmy się przebrać no nie było jakoś odzewu i zrezygnowaliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 wszystkim. Panowie organizatorzy. Przed zmianą miejsca zlociku była wzmianka że impreza sobotnia tylko i wyłącznie w przebraniach w tej chwili tej wzmianki nie ma tzn że już nie aktualne a tak chcieliśmy się przebrać no nie było jakoś odzewu i zrezygnowaliśmy wlasnie taka impreza zazwyczaj ciezko zorganizowac, bo albo wszyscy chetni albo nie wypali, kiedys tez probowalem na sylwestra zrobic taka i nie poszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 i tak nie wszyscy poznają się rano w lustrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 ot coś dla mada-foczki ... znalezione w 100licy http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs300.snc4/41357_147757625250874_111046708921966_408054_7246981_n.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 przyjade Polówka więc sie nie smiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 :gwizdanie: no niestety ;( ;( ;( ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 UWAGA: Jak ktoś będzie chciał to: ramki, t-shirty męskie, koszulki damskie i naklejki 3D będą dostępnę u kolegi david_n. Wszystko w ograniczonych ilości, jak ktoś chętny niech się śpieszy - nie ma rezerwacji :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 przyjade Polówka więc sie nie smiać ...nie będziemy się śmiać Moskal bo niby z czego dużo ludzi jeździ polówkami ... .....:laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :polew: :polew: .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 co tu taka cisza?? trenujecie przed zlotem ?? :beer1: już tylko kilka dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip1001 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 przed Bukowiną był zegar odliczający ile pozostało do zlotu.... a teraz ?? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 A jakieś identyfikatory dostaniemy? Koszulki A4K coś? ...tylko pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 identyfikatory tak koszulek,majtek,ani skarpet,nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 identyfikatory tak koszulek,majtek,ani skarpet,nie ale skompy jakis ten zlocik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi