pedroso Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Panowie co myślicie o pomarańczowych felgach w Audi ? audi czarna w kombi , nie mogę sobie tego jakoś wyobraźić ale widziałem u siebie w mieście , chłopaka w a3 w takim kolorze i wygląda nieźle
Pawel_M Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Wszystko to rzecz gustu :gwizdanie: jak dla mnie pomarańczowe felgi w takim aucie kojarzą mi się z małym autkiem klauna z cyrku na jakimś małym aucie mocno zmodyfikowanym ( z gustem ) to może jeszcze......
pedroso Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2010 myślisz że będzie aż tak źle ? :/ [br]Dopisany: 08 Czerwiec 2010, 18:54_________________________________________________wstępnie zrobiłem projekt tylko w paincie nie mam pod ręką odpowiednich programów i wygląda mniej wiecej tak : Uploaded with ImageShack.us
adrianus Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 taki wzor felg w tym kolorze totalnie odpada jakbys mial w tym aucie w ch** km i dobra glebe, to taki czarny rzeznik z pomarancza bylby kox, ale przy serii to wies tanczy i spiewa niestety. zostaw srebrne, lub jak juz chcesz to walnij na czarno i bedzie git
pedroso Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2010 gleba już jest , ta felga oczywiście nie będzie to jest tylko projekt
Norbunio Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 WItam, Każdy z nas ma gorszy dzień... Nie wyobrażam sobie jakby audi w takim zestawie miało zdobić Szczecin, gdybyś pochodził z jakiejś wiochy to mógłbym zrozumieć Twoje intencje:)
michu93 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 najlepiej wrzuć fotkę aktualną auta i pokaż felgę jaką chcesz założyć i ktoś ci profeske projekt zrobi
Grisza79 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 myślisz że będzie aż tak źle ? :/ [br]Dopisany: 08 Czerwiec 2010, 18:54_________________________________________________wstępnie zrobiłem projekt tylko w paincie nie mam pod ręką odpowiednich programów i wygląda mniej wiecej tak : Uploaded with ImageShack.us :doh1: Widziałem ostatnio Chrysler Grand Voyager na pomarańczowych Kwesta gustu. Ja bym w życiu tego nie zrobił "moja opinia" za chiny ludowe Na allegro ostatnio nawet widziałem felgi srebrne z różowymi dodatkami :laghing2: Ale są gusta i guściki. Ważne żebyś ty był z tego zadowolony.
michu93 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Widziałem ostatnio Chrysler Grand Voyager na pomarańczowych Kwesta gustu. Ja bym w życiu tego nie zrobił "moja opinia" za chiny ludowe Na allegro ostatnio nawet widziałem felgi srebrne z różowymi dodatkami :laghing2: Ale są gusta i guściki. Ważne żebyś ty był z tego zadowolony. przy różnych projektach kolory dodają smaczku, są takim detalem przyciągającym uwagę właśnie na felgi i zawias
Michał Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 przy różnych projektach kolory dodają smaczku, są takim detalem przyciągającym uwagę właśnie na felgi i zawias tutaj tak tutaj nie
Grisza79 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 tutaj tak o tym mówię Tylko podejrzewam że facet napewno tym nie jeździ.....
Michał Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Tylko podejrzewam że facet napewno tym nie jeździ..... :naughty a niby czemu nie? patrz tutaj, sam chętnie bym założył takie koła Fakt faktem potrzebna jest meeeeeega gleba i słuszny rozmiar felgi, czego w C4 autora wątku niestety brakuje
lutas Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Te ostatnie Golfy z dobrym smakiem też wiele wspólnego nie mają. Po co ładować tak szerokie felgi to ja nie wiem - przecież to fatalnie wygląda - jak wóz cyrkowy
michu93 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 to jest rewelacja ale musi być meeeeega gleba.
Glovash Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 IHMO średnio będzie tutaj pomarańczowy wyglądał... kolega w Ibizie zrobił tak http://img59.imageshack.us/i/65018324.jpg/
A-rek Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 IHMO średnio będzie tutaj pomarańczowy wyglądał... kolega w Ibizie zrobił tak http://img59.imageshack.us/i/65018324.jpg/ pozdrowienia dla Tkocziego :gwizdanie: C4 to limuzyna wiec nie kombinuj
Marek1980 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 IHMO średnio będzie tutaj pomarańczowy wyglądał... kolega w Ibizie zrobił tak http://img59.imageshack.us/i/65018324.jpg/ pozdrowienia dla Tkocziego :gwizdanie: C4 to limuzyna wiec nie kombinuj niech zrobi ... fajnie będzie popatrzeć na takie "coś" :polew:
Rekomendowane odpowiedzi