kamil1990_2006 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Witam!! Czas najwyższy przedstawić moją z dość nie spotykanego rocznika(1994) Kupiłem ją w lublinie przez przypadek, bo wszedłem do kolportera wiedziony urodą pani która tam sprzedawała, no i było mi głupio wyjść bez niczego więc kopiłem dla nie poznaki Anonse (no i rzecz jasna pogadałem dłuuuższą chwile z ową panią) no i trafiłem na ogłoszenie w którym była prawie idealna audiczka pod względem wyposażenia jakie chciałem mieć.... Wiec obejrzałem i kupiłem... i oto ją przedstawiam.... A pomyśleć że miałem sobie kopić POLO.... :blink: Rocznik: 25 października 1994r Silnik: 1.8 Benzyna (125KM V5) Przebieg: 225 tysięcy, nie wiem czy w 100% autentyczny, ale mam książkę serwisową i z ostatniego wpisu wynika że raczej tak Wyposażenie: -Climatronic -2 x airbag -Szyber Dach -Elektryczne szyby i lusterka -Otwieranie i domykanie szyb z pilota -Alarm -Immobilizer Planowane Mody: -alu 17" -kierownica skórzana s-line coś tam jeszcze w trakcie się zmieni :tongue4: Dorzucam jeszcze foty wnętrza: Kody Wyposażenia:
johnnythebest Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Dobra historia, dobre auto tylko kołpaka sobie załóż albo wszystkie sciagnij
plastuch Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 nie wygłupiaj się z 15" daj 17" i odrazu auto zyska na wyglądzie
maja-m Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 nie wygłupiaj się z 15" daj 17" i odrazu auto zyska na wyglądzie słuchaj innych
mrogal Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 witamy kolegę z Lubelszczyzny witamy kolegę z Lubelszczyzny :gwizdanie:
imelvis Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 nie wygłupiaj się z 15" daj 17" i odrazu auto zyska na wyglądzie no i jakas gleba sie wtedy przyda zeby fura nie wygladala jak traktor :>
Armi Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Ja chciałem kupić ibizę i też mam audi :gwizdanie: Alufelgi to minimum 16' jakieś grafitowe. Bardzo pasują do takiego koloru auta. U mnie w okolicy jeździła taka a4 jak Twoja i miała tylko grafitowe szprychowe 16. I naprawdę robiła wrażenie.
imelvis Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t127615.0.html;highlight=moja+niunia
Armi Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t127615.0.html;highlight=moja+niunia Mam wątpliwości czy to jest dobry przykład modyfikacji auta. Na polskajazda.pl może tak ale nie na a4-klub.pl
kamil1990_2006 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2010 nie wygłupiaj się z 15" daj 17" i odrazu auto zyska na wyglądzie no i jakas gleba sie wtedy przyda zeby fura nie wygladala jak traktor :> co do 17" calowych kół to mam, małe wątpliwości czy nie będą ocierać o nadkola przy dużych prędkościach na lekkich dołkach.... ps.: co to jest gleba... bo ja jeszcze nie kojarzę tych wszystkich potocznych nazw :decayed:
imelvis Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 nie wygłupiaj się z 15" daj 17" i odrazu auto zyska na wyglądzie no i jakas gleba sie wtedy przyda zeby fura nie wygladala jak traktor :> co do 17" calowych kół to mam, małe wątpliwości czy nie będą ocierać o nadkola przy dużych prędkościach na lekkich dołkach.... ps.: co to jest gleba... bo ja jeszcze nie kojarzę tych wszystkich potocznych nazw :decayed: gleba czyli obnizone zawieszenie:) ja mam 17" alusy, obnizone zawieszenie i nie obciera wiec nic sie nie martw:)
maja-m Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t127615.0.html;highlight=moja+niunia Mam wątpliwości czy to jest dobry przykład modyfikacji auta. Na polskajazda.pl może tak ale nie na a4-klub.pl A mi się to autko nawet podoba, fakt faktem nawet do swojej padaczki bym nie wrzucił m3 ale do lamp nic nie mam są ok Nie wiem dlaczego każdy się do nich tak przyczepia jakość nie jest zła a wygląd całkiem oke. Jak Hawaj miał takie ptysiolarki to jego nikt się nie czapiał
imelvis Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t127615.0.html;highlight=moja+niunia Mam wątpliwości czy to jest dobry przykład modyfikacji auta. Na polskajazda.pl może tak ale nie na a4-klub.pl Co do lusterek to sie zgodze, ze nie jest to zbyt trafiony mod ale to nie moje dzielo tylko poprzedniego wlasciciela, a jesli chodzi o śwatła to te zdecydowanie lepiej wygladaja bo tamte stare byly rozdupcone na całego:) oczywiscie w planach mam ich wymiane na zespolone po lifcie ale poki co z dukatami nie wyrabiam
kamil1990_2006 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2010 nie wygłupiaj się z 15" daj 17" i odrazu auto zyska na wyglądzie no i jakas gleba sie wtedy przyda zeby fura nie wygladala jak traktor :> co do 17" calowych kół to mam, małe wątpliwości czy nie będą ocierać o nadkola przy dużych prędkościach na lekkich dołkach.... ps.: co to jest gleba... bo ja jeszcze nie kojarzę tych wszystkich potocznych nazw :decayed: gleba czyli obnizone zawieszenie:) ja mam 17" alusy, obnizone zawieszenie i nie obciera wiec nic sie nie martw:) Dzięki imelvis za naświetlenie sytuacji... :good:
Armi Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t127615.0.html;highlight=moja+niunia Mam wątpliwości czy to jest dobry przykład modyfikacji auta. Na polskajazda.pl może tak ale nie na a4-klub.pl Co do lusterek to sie zgodze, ze nie jest to zbyt trafiony mod ale to nie moje dzielo tylko poprzedniego wlasciciela, a jesli chodzi o śwatła to te zdecydowanie lepiej wygladaja bo tamte stare byly rozdupcone na całego:) oczywiscie w planach mam ich wymiane na zespolone po lifcie ale poki co z dukatami nie wyrabiam Uff Odnośnie Hawaja i nie tylko, to oni mieli koncepcję na całe auto. A nie auta które są typowa seria a mają lampy typu angel eyes. To nie wygląda za fajnie.
kamil1990_2006 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2010 chłopaki mam drobne pytanko odnośnie kół 17", a mianowicie czy bez obniżania zawieszenia na takich kołach będzie się trzymał drogi na zakrętach tak jak obecnie na 15"??
Armi Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 chłopaki mam drobne pytanko odnośnie kół 17", a mianowicie czy bez obniżania zawieszenia na takich kołach będzie się trzymał drogi na zakrętach tak jak obecnie na 15"?? Będzie lepiej się prowadził, serio.
kamil1990_2006 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2010 Dzięki za odpowiedz armistead, rozwiałeś moje wątpliwości aby zedrę te 15 (już nie dużo zostało 1mm) i przerzucam się na 17:)
Rekomendowane odpowiedzi