Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] OGrowóz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki, ale nie dla mnie takie profile :wink: Ja już to przygarnąłbym 265/30 ;)

Opublikowano
  • Autor

Tak też pomyślałem klikając "wyślij" ;-)

Opublikowano

Jak uzbieram trochę gotówki i zmienię zimówki z 16 na 18 to wtedy pewnie taki profil wpadnie ale póki co się nie zanosi, wtedy też pewnie jakieś większe spowalniacze wpadną :wink: Także drąż temat tyłu co będę miał kogo wypytywać :kox:

Opublikowano
  • Autor

Mój mechanik stwierdził że z tyłem nie ma problemu, aby tylko miał auto na dłużej i poprzymierzał graty ;-)

Opublikowano

Koleżka do c5 ośki zamówił adaptery na tył pod litą tarcze 280mm występującą w A4 1.6 1.8, także taki rozmiar już nie jest zły i jakoś wygląda. Koszt adapterów 300zł, zaciski i klocki zostają te same.

Edytowane przez Krycha

Opublikowano

Tylko pytanie czy nie zmienia się odsadzenie piasty wtedy, i np. jak teraz mam na styk czy później nie będzie tak że koła znów będą wychodzić :whistling: Może by tak zrobić grupowy zakup na te adaptery?? W przyszłym roku musze wymienić tył to przy okazji by się zrobiło upgrade :kox:

Edytowane przez szafa

Opublikowano
  • Autor

Tylko pytanie czy nie zmienia się odsadzenie piasty wtedy, i np. jak teraz mam na styk czy później nie będzie tak że koła znów będą wychodzić :whistling: Może by tak zrobić grupowy zakup na te adaptery?? W przyszłym roku musze wymienić tył to przy okazji by się zrobiło upgrade :kox:

I ja muszę się zająć tyłem ale jakbym wsadzał to już wolałbym jakieś "ładniejsze" zaciski ;-)

PS: Osadzenie właśnie się zmienia jak zmienisz piasty. Koła będą troszkę wypchnięte jeszcze na zewnątrz.

Opublikowano

Aaa no tak, bo do Was trzeba piasty zmieniać ;)

Edytowane przez Krycha

Opublikowano
  • Autor

No niestety zasrane ośki sobie kupiliśmy ;-)

Będą inne, pytałem gościa który zmieniał piasty właśnie i mówił że kapkę bardziej odchodzą.

Opublikowano

To niestety u mnie zostanie seria z tyłu :(

Opublikowano

te koła to 19 ? jakie parametry ? :) ładne autko

Opublikowano
  • Autor

18" 8J ET43.

Dziękuję.

Z serii: Jak sie nie ma garazu ;-) Ludzie tylko wkurzaja bo kazdy zainteresowany co sie robi.

hu8usy9e.jpg

Naciapane z bagaznika ...

Edytowane przez OGr

Opublikowano

spartańskie warunki :naughty:

powiedz mi czy kolektor wydechowy awx podchodzi p&p do bloku AJM i turbo AJM? bo mi sie szukać nie chce info :decayed:

Opublikowano

Pasuje :D

u mnie to od razu policję albo straż miejską wzywają :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

A to nie mozna grzebac? Plynow zadnych nie spuszczalem przeciez.Nawet dwa radiowozy byly ale nic nie mowili.

Opublikowano

A to nie mozna grzebac? Plynow zadnych nie spuszczalem przeciez.Nawet dwa radiowozy byly ale nic nie mowili.

Dla mnie jesteś mistrz,taki tiuning na osiedlu,nie zazdroszczę że nie masz garażu.Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

Eeeee, przesadzasz. Zreszta nie pierwszy i nie ostatni raz cos robie pod blokiem. Zreszta gdzie tu tuning?

Po 5 latach od wymiany kompletu wahaczy lema, polecial pierwszy - lewy banan.

Ponoc te nowe lemy to juz loteria czy sie trafi ma produkcje niemiecka czy chinska. Moze lepiej cos innego zakupic?

Opublikowano

Ja w tamtym roku wymieniałem górne lema, i już po 7 tys. km się lekko tłuką, następne kupie tanie ms-y, nawet jak bym miał co rok wymieniać to się bardziej opłaca!

Edytowane przez szafa

Opublikowano

ja ujeżdzam fortuna - line za ok 500zł kpl, po sezonie jest ok

Opublikowano
  • Autor

A takie zestaw nie lepszy od razu ?

http://www.mapet-tuning.com/sklep/poliuretanowy-zestaw-sport-zawieszenia-przd-audi-p-4216.html

Tylko tam jeszcze jest śruba do mocowania wahacza i na niej pewnie też jest guma nie ? A tego w zestawie nie ma.

audi_a4_a6_a8_skoda_superb_vw_passat_4_p