Opublikowano 21 Listopada 200817 l Ustaw sobie wtyczki od przodu tak jak na rys. W okrągłej jest na środku taki trujkącik jak na rys a w podłużniej jest po lewej kanciasta a po prawej zaokrąglona. I patrz na dziurki
Opublikowano 23 Listopada 200817 l wiązki były poprawnie zrbione,problem tkwił w tym kielichu gnieździe na żarówke trafiłem na jakies felerne podłorzyłem przed wsadzeniem zarówki taki półksiężyc zrobiony z cienkiego drócika tak aby była skierowana lekko w dół i jest dobrze 100% poprawy. skośnoocy coś zje.a.i i tyle
Opublikowano 23 Listopada 200817 l No to już sie wyjaśniło To teraz tylko cieszyć sie nowymi lampkami Ja polecam kupować DEPO u użytkownika alegro ZIELAJTUNING. Najlepsza cena za DEPO, przesyłka zapakowana tak że nie ma prawa nic stać sie z lampą. No i świecą
Opublikowano 23 Listopada 200817 l zeby ktoś niemusiał sie tak męczyć niekupujcie reflektorów na allegro z "MOTO HIT" Oleśnica
Opublikowano 23 Listopada 200817 l Nosfer niedenerwuj sie ja tak już mam I właśnie dlatego został dodana opcja "sprawdź ortografię".. A jak się tak ma, to trzeba nad tym pracować
Opublikowano 29 Listopada 200817 l Witam własnie zamontowałem soobie orginalne lampy valeo soczewkowe, wszystko pieknie posżło dzieki opisowi ale niestety lampy są z anglika gość ktory mi to sprzedał nie uprzedził mnie i lampy odwrotnie swieca: co teraz chcialbym soczewki zamienic moje pytanie: czy ktos juz to robił? i przede wszystkim czy lampy są klejone? pozdrawiam
Opublikowano 29 Listopada 200817 l Przy lampie jest dzwignia do zmiany ruchu do jakiego jest lampa dostosowana. Przesuwasz ją i masz już europejską wersję, czyli doświetla z prawej strony
Opublikowano 29 Listopada 200817 l a jakies zdjecie moze masz tej dzwigni lub mniej wiecej powiedziec gdzie to sie znajduje bede wdzieczny. pozdro
Opublikowano 29 Listopada 200817 l niestety lampy są z anglika baran ktory mi to sprzedał nie uprzedził mnie i lampy odwrotnie swieca
Opublikowano 29 Listopada 200817 l jak miales lampy boscha h7 h7 h1 to odlacz calkiem wypnij z instalacji wlacznik halogenów on robi ci zwarcie w obwodzie z tad masz mizerna jakosc światła zarówka działa ci na niższym napieciu teraz (prawdopodobnie ), u mnie było podobnie ja lampy dzielone depo sprzedaje po 650 zł za kpl wysyłka 16 zł
Opublikowano 29 Listopada 200817 l jak miales lampy boscha h7 h7 h1 to odlacz calkiem wypnij z instalacji wlacznik halogenów on robi ci zwarcie w obwodzie z tad masz mizerna jakosc światła zarówka działa ci na niższym napieciu teraz (prawdopodobnie ), u mnie było podobnie A w których latach były te lampy boscha a kiedy valeo (przed II liftem). Żeby odpiąć ten włącznik z instalacji, to trzeba go z deski rozdzielczej wyciągnąć (podważyć czymś) i z tyłu wypiąć kable? U nas też niezbyt ciekawie świecą, może po odłączeniu tego włącznika będzie lepiej.
Opublikowano 30 Listopada 200817 l a jakies zdjecie moze masz tej dzwigni lub mniej wiecej powiedziec gdzie to sie znajduje bede wdzieczny. pozdro Dźwignia jest wewnątrz lampy przy obudowie soczewki.
Opublikowano 30 Listopada 200817 l jak miałeś lampy boscha h7 h7 h1 to odlacz calkiem wypnij z instalacji wlacznik halogenów on robi ci zwarcie w obwodzie z tad masz mizerna jakosc światła zarówka działa ci na niższym napieciu teraz (prawdopodobnie ), u mnie było podobnie ja lampy dzielone depo sprzedaje po 650 zł za kpl wysyłka 16 zł umnie to niezadziałało !!! ja podłożyłem pułkole zrobione z drutu przed wsadzeniem żarówki tak aby żarówka byla odchylona do tyłu i nieco w dół i teraz soczewka daje lepiej zresztą mam juz xenon i jest super jasno
Opublikowano 2 Grudnia 200817 l i u mnie dziś zaświeciło normalne światło SONAR poszedł przez okno, Nowe Depo święcą idealnie - o niebo lepiej niż sonary, których nie polecam NIKOMU!! Nie mam tylko elektrycznej regulacji świateł bo nie miałem silniczków. Szczerze to nie wiem czy je w ogole będe zakłądał - nie korzystam z regulacji:)
Opublikowano 3 Grudnia 200817 l narazie nie, ale może kiedyś zapomniałem niestety zrobić fotek z różnią między sonarem a depo - ale uwieżcie JEST KOSMOS