Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Reflektory zespolone po II lifcie - rezanie i montaż

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.allegro.pl/item499381977_silniczek_regulacji_skoda_fabia.html

http://www.allegro.pl/item503000980_silniczek_regulacji_swiatel_fiat_punto_ii_iii.html

A ja jednakl myślę, że pasują.. Najlepiej montować silniczek na wyciągniętej lampie, łatwiej wszystkim poobracać..

a ja zapytam, albo raczej poprosze o pomoc w rozszyfrowaniu ktory pin to plus ktory masa a ktory sygnalowy na ponizszym zdjeciu, u mnie jest cos namieszane w kabelkach przy wtyczce w deklu polfitowej lampy i chcialbym sie upewnic zanim uwale silniczek.Szukalem w necie i na forum i ciezko mi ulozyc zapytanie dla googla by wyplulo podpowiedz

:hi:

83e9814bd19f020d.jpg

z gory dzieki

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 231,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

rozbiez i sprawdz

Opublikowano

rozbiez i sprawdz

bedzie widac?

jak to sprawdzic?

Opublikowano

niechwalac sie mam do sprzedania z silniczkami w stanie igła niespawane !

Opublikowano

niechwalac sie mam do sprzedania z silniczkami w stanie igła niespawane !

niechwalac sie czekam juz na 2 silniczki, tylko cos dlugo :confused4: wiec moze sie do Ciebie usmiechne w koncu po nie...

Opublikowano

niestey nie dekompletuje tylko i wylczanie w calosci

Opublikowano

Witam :). Mam takie pytanie.

Kilka dni temu zakupiłem lampy DEPO do Audi po drugim faceliftingu i jest problem. W Audi mam elektryczne regulowanie lamp i zabardzo nie wiem gdzie mam przełożyć silniczki ze starych lamp do tych z DEPO :disgust::angry::kwasny::wallbash:. Proszę o pomoc. To ważne. A już myślałem, że będe miał nowe lampy :confused4: ;( :(. A miało być tak pięknie... A do tych lamp DEPO wchodzą żarówki tylko H7 czy też H3 ? :) Za wszelką bardzo dziękuje :)

Pozdrawiam :)

Opublikowano
  • Autor

jakbys przeczytal dokladnie watek to bys znalazl odpowiedz na wszystkie swoje pytania kolego. silniki ze starych lamp boscha nie pasuja do tych zespolonych. pasuja od fabii I, golfa IV i punto II (no i od Audi A4 B5 II lift ma sie rozumiec :cool1:).

Do zespolonych wchodza tylko H7 (dwie).

Opublikowano

Dziękuje za pomoc :)

Do zespolonych wchodza tylko H7 (dwie).

Do jednej lampy wchodzą dwie H7 ?. Bo są dwa miejsca na żarówki. Kolega mówił, że wchodzi H3 i H7 :confused4::(. Pytam bo nie wiem.

Opublikowano
  • Autor

do jednej lampy dwie H7

Opublikowano

h7+h7 na jedna lampe łacznie x4

Opublikowano

Nie baw sie z H7!!!

Zakladaj ZENONA

Ja tak wlasnie robie...

Opublikowano

dokladnie xenonika

Opublikowano

echolalia normalnie :polew:

Przydałoby się żeby ktoś tutaj posprzątał.. :gwizdanie:

Opublikowano

Moze by tak wszystko zebrac w 1 posta i podwiesic i zamknąć ?? :mysli:

Opublikowano

Ciekawe skąd wezme 1800 zł... :kox::naughty::confused4: :gwizdanie: Jak ktoś zna tańsze rozwiązanie niż HIDy to proszę powiedzieć :gwizdanie: :cool1:.

Dziękuje jeszcze raz za pomoc :>

Opublikowano

Ciekawe skąd wezme 1800 zł... :kox::naughty::confused4: :gwizdanie: Jak ktoś zna tańsze rozwiązanie niż HIDy to proszę powiedzieć :gwizdanie: :cool1:.

To HIDy kosztują 1800zł ???? :polew:

Opublikowano

HIDy kupujesz za 180 PLN a nie 1800 PLN :tongue4:

Opublikowano

Nie mówie o HIDach tylko XENONACH: http://www.allegro.pl/item521069767_lampy_przod_audi_a4_a_4_99_0_xenony_komplet.html.

Tańszych ksenonów nie znalazłem. O to mi chodzi Panowie. Dlatego pytam czy oprucz HIDów nie ma tańszych ksenonów niź te za 1800 zł. Wiem, że HIDy kosztują od 140 do nawet 500 zł.

Pozdrawiam :>

Opublikowano

Nie mówie o HIDach tylko XENONACH: http://www.allegro.pl/item521069767_lampy_przod_audi_a4_a_4_99_0_xenony_komplet.html.

Tańszych ksenonów nie znalazłem. O to mi chodzi Panowie. Dlatego pytam czy oprucz HIDów nie ma tańszych ksenonów niź te za 1800 zł. Wiem, że HIDy kosztują od 140 do nawet 500 zł.

Pozdrawiam :>

Na moje oko to zwykłe lampy VALEO lub DEPO z soczewką D2S są :mysli: takie lampy kupisz w granicy 500zł za 2 szt + Hidy za 200zł co daje w sumie 700zł nie wiem czemu tu jest cena 1800zł ?? Chyba że to są nowe Valeo i jakiś super ksenon to może być :wink4: