slepy Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 pasują ja kupowałem jedną w aso vw, bo nie mieli do lamp i pasują elegancko
Krycha Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Faktycznie sprawdziłem i tak jest. Kostka od podnośnika pasuje idealnie. Można zaoszczędzić około 100zł, gdyż takie kostki są w każdym aucie co ma elektryczne podnośniki szyb - a jest ich dość sporo. Pasuje wsio tak jak trzeba :
SoMeS Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 jaka może być przyczyna że lewa lampa świeci znacznie niżej niż prawa mimo takiej samej ustawionej regulacji i odpowiednim spasowaniu?
krzysaudi Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 A lampy masz ustawione dobrze ?? Nie chodzi mi o ustawienie silniczków tylko regulacje lampy na imbusiku ?? Krzysiek
SoMeS Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 na tych imbusikach obie ustawiłem identycznie i lewa znacząco niżej
PRZEEMAS Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 pasuje idealnie. Chyba nie do końca, bo się nie zatrzaskuję.
przemciotorun Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 ja mam lampy ustawione w stacji diagnostycznej i lewa swieci nizej a praw wyzej jutro wrzuce fotke jak to u mnie wyglada
Krycha Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 pasuje idealnie. Chyba nie do końca, bo się nie zatrzaskuję. Nieważne, ale siedzi dobrze i nie ma możliwości by wyleciały. Kto chce może walić 100zł za dwie kostki.
Gość BIKER Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 ja mam lampy ustawione w stacji diagnostycznej i lewa swieci nizej a praw wyzej jutro wrzuce fotke jak to u mnie wyglada Może jest minimalna różnica w ustawieniu między lampami. Kilka mm różnicy na przyrządzie nie będzie widoczne a na drodze będzie 0,5 metra
PRZEEMAS Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 pasuje idealnie. Chyba nie do końca, bo się nie zatrzaskuję. Nieważne, ale siedzi dobrze i nie ma możliwości by wyleciały. Kto chce może walić 100zł za dwie kostki. Siedzi dobrze bo to ta sama kostka tylko ma inne zatrzaski Ja płaciłem po 20pln za sztukę a nie 50.
SoMeS Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 biker a jak to w takim razie wyregulować? bo ciężko tak jak Ci lewa lampa w ziemie wali praktycznie
Gość BIKER Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 biker a jak to w takim razie wyregulować? bo ciężko tak jak Ci lewa lampa w ziemie wali praktycznie Podjedź wieczorem pod jakąś ścianę. I spróbuj za pomocą regulacji "podciągnąć" lewą lampę tak, żeby równo świeciły.
SoMeS Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 wiem jak się reguluje lampki z tym spoko już problem rozwiązany :gwizdanie:
grubcio1980 Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 Witajcie!Wiem że już wszystko było,ale nie moge sobie poradzic z włożeniem silniczków.Przeczytałem cały temat.Kupiłem nowe depo i silniczki od fabii,ale za cholere nie wiem gdzie i jak je włożyc.Na 5 stronie jest napisane ,ale u mnie nie ma jakiegos trójkątnego otworu.Nawet nie widze gdzie ta cholera mogłaby sie włożyc żeby nie latac jak majtki na ku.....!Może ktoś ma fotki???
Gość Michał Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 Dawaj tym autem do nas na spota i włożymy
SoMeS Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 silniczki wkłada się tam gdzie wkłada się żarówki z długich... wyciągasz ten trzpień i wsadzasz silniczek
przemciotorun Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 to jest regulacja reczna, musisz ja wykrecic i w jej miejsce wlozyc silniczek... sorry za jakosc ale powinno wystarczyc
grubcio1980 Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 Dzięki Panowie.Zdjęcia bardzo pomogły.Szukałem całkiem gdzie indziej.Już zrobione.Dla potomnych......naprawdę trzeba wysunąc trzpień jak najdalej.Jest dużo ,dużo łatwiej.Jeszcze raz dziękuję
Ossek Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 A jak jest z jakością świecenia w porównaniu ze zwykłymi Valeo bez halogenów (nie planuję ksenonów)? Ogólnie nie narzekam na oświetlenie ale jestem chory na te lampki (Depo bądź TYC). I jak jest z mocowaniem-skoro są zespolone to chyba nie da rady wkręcić tego torxa z boku? Wystarczą uchwyty z góry?
Rekomendowane odpowiedzi