moskal Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 witam, moze mi ktos dac linki z allegro co trzeba kupic do wymiany na lampy poliftowe???? nie rozumiem pytania , co mam ci dać ?? linka do brzeszczotu którym naciąć błotnik ??? do minii którą należy zabezpieczyć przycięty błotnik ??? do pędzelka którym nakładać minie ??? linka do kabla służącego do przerobienia wtyczek ??? czy moze do lamp których jest oporowo na allegro ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ardian6 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Witam. czy ktoś by mógł podać numer tej kostki do polifta ?? Albo sklep czy aukcje gdzie mogę to kupić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 nr. kostek i pinow wtyczki 8D0 973 734 piny 000 979 225 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szysz4 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 witam, moze mi ktos dac linki z allegro co trzeba kupic do wymiany na lampy poliftowe???? nie rozumiem pytania , co mam ci dać ?? linka do brzeszczotu którym naciąć błotnik ??? do minii którą należy zabezpieczyć przycięty błotnik ??? do pędzelka którym nakładać minie ??? linka do kabla służącego do przerobienia wtyczek ??? czy moze do lamp których jest oporowo na allegro ??? hahaha,bardzo śmieszne no dawaj ten brzeszczot:)))przeciez wiesz ze chodzi o częsci które sa potrzebne żeby to wszystko złożyc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 witam, moze mi ktos dac linki z allegro co trzeba kupic do wymiany na lampy poliftowe???? nie rozumiem pytania , co mam ci dać ?? linka do brzeszczotu którym naciąć błotnik ??? do minii którą należy zabezpieczyć przycięty błotnik ??? do pędzelka którym nakładać minie ??? linka do kabla służącego do przerobienia wtyczek ??? czy moze do lamp których jest oporowo na allegro ??? hahaha,bardzo śmieszne no dawaj ten brzeszczot:)))przeciez wiesz ze chodzi o częsci które sa potrzebne żeby to wszystko złożyc:) wysil się i przeczytaj wątek - wszystko jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiekkbc Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 TYC Dobra firma jak dla mnie, nie parują, świecą super, nic nie drży. POLECAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szysz4 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 przeczytałem, i poprosiłem tylko o linki zeby było dokładnie , nie wszyscy od razu sie na wszystkim znają..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 przeczytałem, i poprosiłem tylko o linki zeby było dokładnie , nie wszyscy od razu sie na wszystkim znają..... Lampy DEPO: http://allegro.pl/item1144621177_nowe_lampy_audi_a4_98_01_komplet.html Silniczki do regulacji lamp Punto 2: http://allegro.pl/item1169198135_audi_a4_fiat_punto_ii_silnik_regulacji.html Wtyczki z ASO numer części: 8D0 973 734 Piny z ASO numer części: 000 979 225 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Nie mogę skumać jednej rzeczy, po co mi dodatkowe piny z kostek Iso, skoro w kostkach od elektrycznych szyb są już piny. Druga sprawa to gdzie się wsadza te silniczki od regulacji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Nie mogę skumać jednej rzeczy, po co mi dodatkowe piny z kostek Iso, skoro w kostkach od elektrycznych szyb są już piny. Druga sprawa to gdzie się wsadza te silniczki od regulacji ? jesli są piny w kostkach od szyb to ok. inne sa zbedne. silnik wsadza sie w miejsce jego przeznaczenia w lampie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zamontowałem :> Dodam, że po wypróbowaniu różnych sposobów najłatwiej pokonałem błotniki mini szlifierką. Nie nagrzewa blachy, tnie bardzo precyzyjnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 niech autor watku doda, ze blache, ktora trzeba odciac w blotniku mozna ciac na maxa na gorze ale juz na boku mozna sobie zostawic z pol centymetra, zeby pozniej wszystko bylo idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Ja tam wywaliłem na całości na maksa i wszystko ładnie leży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 może mi ktoś pokazać jak wygląda kostka która idzie do lampy przedliftowej z halodenem - chodzi mi o zasilanie halogenu. bo mam jedną kostkę nie podłączoną i nie wiem czy to od sterowania góra/dół czy od halo. - do lampy mam podłączone 4 kable chyba tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 może mi ktoś pokazać jak wygląda kostka która idzie do lampy przedliftowej z halodenem - chodzi mi o zasilanie halogenu. bo mam jedną kostkę nie podłączoną i nie wiem czy to od sterowania góra/dół czy od halo. - do lampy mam podłączone 4 kable chyba tylko. osobna kostka mała jest od silnika góra/dół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 a w takim razie gdzie halo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ardian6 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Mam takie pytanko. Kupiłem naprawdę okazyjnie lampy zespolone valeo(150zł) Otóż w jednej brakuje kilka rzeczy(zaślepki oraz kabli) Powiedzcie gdzie mogę takie dostać i jakie są numery fabryczne tych rzeczy.W etka nie mogę znaleźć Pozdrawiam Z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Z uszkodzonej lampy, z allegro, ze szrotu. Numerów nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 a w takim razie gdzie halo? 1 strona - schemat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szysz4 Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 mam pytanie czy ma ktos u siebie lampy poliftowe z anglika i czy jest sens takie zakupic bo mam okazje??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi