DarekII Opublikowano 19 Marca 2012 Opublikowano 19 Marca 2012 no tyle kosztują kostki mam ale wolę mieć nie ciętą instalacje hehehehhe
Cris Opublikowano 19 Marca 2012 Opublikowano 19 Marca 2012 no tyle kosztują kostki mam ale wolę mieć nie ciętą instalacje hehehehhe jak masz kostki to przerób
Kasjan Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 Fajnie to wyszlo choc jedna lampa mi jakos odstaje i niewiem co z tym zrobic,ale jak na teraz jest fajnie.Mimo ze wczesniej mialem dzielone lamy firmy depo to cale tez sa fajne. U mnie też jest taki problem że lampa odstaje delikatnie przy błotniku, ale wystarczy zdjąć lampę i delikatnie naciągnąć zderzak, bądź na mocowaniach poprawić.
Buszek Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 Fajnie to wyszlo choc jedna lampa mi jakos odstaje i niewiem co z tym zrobic,ale jak na teraz jest fajnie.Mimo ze wczesniej mialem dzielone lamy firmy depo to cale tez sa fajne. U mnie też jest taki problem że lampa odstaje delikatnie przy błotniku, ale wystarczy zdjąć lampę i delikatnie naciągnąć zderzak, bądź na mocowaniach poprawić. ja mialem to samo chyba jeszcze trochce nawet jedna odstaje ale to malo i nie chcialo mi sie bawic, popraw na mocowaniach jak jw napisane albo przyszlifuj troche ten blotnik bardziej
xVeRsUx Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 wlasnie wrocilem z montażu lamp depo:) i mam tez ten sam problem ze odstaja i jest dziura kolo blotnika co proponujecie z tym zrobic??
Cris Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 za dużo błotnika przyciołeś. jaki masz kolor auta??
xVeRsUx Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 czerwony ale z tego co widac na zdjeciach to jest ciete prawie do konca a ja i tak mniej przyciolem ---------- Post added at 17:17 ---------- Previous post was at 17:14 ---------- może błotnik trochę nagiąć? ---------- Post added at 17:18 ---------- Previous post was at 17:17 ---------- bo wydaje sie tak jakby sam poczatek troche haczy
przemciotorun Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 pewnie dlatego ze za malo podcieles...
xVeRsUx Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 na poczatku blotnika jest prawie rowno z blotnikiem boje sie dalej szlifowac ---------- Post added at 17:33 ---------- Previous post was at 17:31 ---------- na lampie mam jeszcze gume ona ma byc miedzy blotnikiem a lampa czy schowana za blotnik?
przemciotorun Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 miedzy blotnikiem a lampa, a czemu poprostu nie wlozysz glowy do sierodka i zobaczysz gdzie lampa sie opiera? te lampy idzie wyregulowac bardzo ladnie, bez zadnych szpar itp...
xVeRsUx Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 dzisiaj to juz koniec jutro znowu zaczne wojowanie zobaczymy co przyniesie bo gdzies sie opiera wlasnie ta lampa i nie wiem gdzie dzisiaj mialem zbyt malo czasu na glebsze szukanie bede szukal u was pomocy jak pojdzie cos nie tak dziekuje za odp i do jutra pozdrawiam wszystkich
xVeRsUx Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 co do wczorajszego watku odkrecilem troszke blotnik zeby lepiej dopasowac i jest dobrze:))) co dalej zalozylem i wzielem sie za instalacje niestety poleglem jestem w tym zielony przed zmiana nie mialem dlugich niestety dalej nie ma:(( swieci tylko soczewka i kierunek brak pozycyjnych i dlugich do tego zeby bylo malo jak zapale samochod to juz nic nie swieci mam pytanie co do schematu bo kabli od swiatel jest tylko 5 z tego jeden kabel jest od halogenow czyli zostaje 4 kable skad mam wziasc reszte bo potrzebuje 7 kabli:((pomyslalem ze reszte kabli od silniczka regulacji i tak podloczylem i jest tak jak wyzej napisalem
przemciotorun Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 3 kable to silniczek i 4 to swiatla 1. minus 2. postojowki 3. krotkie 4. dlugie no i 5 to halogen chyba kolor zielony... najwzaniejsze zebys dobrze mase podpiol... ---------- Post added at 16:02 ---------- Previous post was at 16:01 ---------- napisz jakie masz kolory kabli
Cris Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 akurat Kable najłatwiejsze są.zawsze możesz żarówka i znajdziesz co gdzie po kolei sprawdzaj.
przemciotorun Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 chociaz w tym schemacie jaki jest w pierwszym poscie jest to tak wyjasnione lopatologicznie jak to podlaczyc ze nie ma opcji sie pomylic z podlaczeniem....
Cris Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 dokładnie.ale nawet jakby nie było to też proste.
xVeRsUx Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 nowa wtyczka stara wtyczka 1***********4 2***********5 3***********1 4***********2 5***********srodkowy z silniczka 6***********lewy z silniczka 7***********prawy z silniczka halogenow nigdzie nie podlaczalem
xVeRsUx Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 tak jest podloczone i jest tak jak wyzej napisalem
Rekomendowane odpowiedzi