Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Reflektory zespolone po II lifcie - rezanie i montaż

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam pytanko czy silniczki regulacji lamp przed liftowych będą pasowały do po lifcie Valeo?

:facepalm::facepalm::facepalm: ciągle te same pytania

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 230,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie mam takie pytanie. Po zmianie lamp jakoś dziwnie są spasowane. Co prawda minęło już trochę czasu ale coraz bardziej gryzie to moje oko a ja dostaje szału. Wyciąłem tak jak jest opisane, ale jakoś dziwna luka jest między lampą a błotnikiem. Pokażę jakieś zdjęcie może

dsc9450.jpg

Druga strona wygląda dobrze. Z tą stroną od początku było coś nie tak. Kiedyś próbowałem spasować to jeszcze raz ale bez skutecznie. Wina błotnika? Czy za dużo wykroiłem tej blachy? Proszę o jakąś radę :wink:

Opublikowano

lampa powinna bardziej sie schowac. zobacz przy chlodnicy jest taki cypelek przy lampie<dolny prawy rog lewej lampy patrzac od przodu auta> mozna go lekko spilowac zeby dobrze wszedl w dziure i wtedy lampa sie bardziej schowac powinna.

Opublikowano

koledzy a czy po przystosowaniu błotników na lampy poliftowe można kiedyś założyć z powrotem lampy przedliftowe ? tak aby wyglądało to oryginalnie

Opublikowano

zalozyc mozna ale, kierunek moze sie slabo trzymac :/

Opublikowano
lampa powinna bardziej sie schowac. zobacz przy chlodnicy jest taki cypelek przy lampie<dolny prawy rog lewej lampy patrzac od przodu auta> mozna go lekko spilowac zeby dobrze wszedl w dziure i wtedy lampa sie bardziej schowac powinna.

Zrobi się cieplej to zobaczę, danke :wink:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

efekt za***isty trza bedzie u siebie takie zalozyc;D

Opublikowano

Ja chyba dzisiaj rezam jeśli pogoda się bardzo nie spierniczy :facepalm::decayed:

Opublikowano

A masz wtyczki poliftowe ,jeśli nie to możesz użyć małych konektorków :))

Opublikowano

No panowie zamontowałem dzisiaj lampy oryginały Valeo zespolone i muszę powiedzieć,że nie poznaje swojego auta :decayed: Dla mnie mega zmiana na plus oczywiście.Jest tylko jeden problem,myślałem,że mnie to ominie ale niestety.:decayed: Gdy włączę długie to mijania gasną.Jak temu zaradzić? Wiem,że w pierwszym poście jest odnośnik do takiego tematu ale gdy klikam w niego to odsyła mnie to głownej strony forum i tyle z tego.Proszę o pomoc :hi:

Opublikowano

Ja też mam ten "problem", jeżdżę tak od kilku msc ale mi to nie przeszkadza :wink:

Opublikowano

Nie świeci Ci za słabo trochę na samych długich? :decayed:

Opublikowano

z pewnością lepiej niż na przedliftach :decayed:

Opublikowano

U mnie jest to samo, gdzieś tu czytałem że trzeba pozamieniać jakieś piny w przełączniku ale które to nie wiem .

Opublikowano

Dzieki za link, w poniedziałek robię tak u siebie

Opublikowano

Jedną wtyczkę przekładacie w kostce za kierą po lewej stronie.

---------- Post dopisany at 07:52 ---------- Poprzedni post napisany at 07:51 ----------

Zrobi się cieplej to zobaczę, danke :wink:

u mnie było podobnie z prawej strony, cofnąłem pas na tych dwóch torxach które są za lampą i o wiele lepiej :jerk:

Opublikowano

żeby lampy ładnie dolegały do błotnika czeba poluzować dolny uchwyt lampy i wtedy się ładnie dopasuje u mnie tak się dalo:naughty:

Opublikowano

A pytanie z innej beczki :D Bo mam bixy od kolegi z forum :decayed: i kostke do silniczków w srodku w lampie i ( malutka 3 pinowa ) i teraz żeby silniczek działał musze ze starej kostki poliftowej dużej wpiać przewody do tej małej kostki ?? Bo nie ogarniam tego ;d

Opublikowano
  • Autor

Nie kolego. Musisz kable ze starej kostki od silniczkow wpiac do nowej kostki tej duzej.

Wysłane z prodiża