Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Audi S4

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 237,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

qr**, już to pisałem i powtórzę - fury z salonu nie są tak dopicowane jak Gracjanowe S4 :decayed:

Kilka rzeczy trzeba jeszcze dopracować, posprawdzać jak tam ten silniczek będzie hulał itd :decayed:

Opublikowano

qr**, już to pisałem i powtórzę - fury z salonu nie są tak dopicowane jak Gracjanowe S4 :decayed:

Kilka rzeczy trzeba jeszcze dopracować, posprawdzać jak tam ten silniczek będzie hulał itd :decayed:

jasne , pościągaj opony z felg i umyj je od środka , no i obowiązkowo polerka wnęki na koło zapasowe :decayed:

Opublikowano

jasne , pościągaj opony z felg i umyj je od środka , no i obowiązkowo polerka wnęki na koło zapasowe :decayed:

korekta :decayed:

ale z klimą to wg. mnie cudowanie, ale pewnie cos sie naprawia i wpadnie spowrotem :wink:

Już jest tu taki jeden element na forum co wydarł klime bo zona nie moze uzywac :facepalm: i ja musialem ja od nowa pakowac do auta :grin: lepiej było zonie gwiazdke na panelu plastrem zalepic

Grac wyjebales klime wyjeb i przeglad i tak teraz na drogi nie wyjedziesz bo sie komora zakurzy :grin::wink:

Opublikowano
  • Autor

Nie, klima wyleciała na stałe, wszystko było sprawne ale w tym aucie i tak nie używałem, oczywiście wszystko leży schowane w kartoniku i czeka na lepsze czasy :wink:

O komorę "będziem" dbać :grin:

Opublikowano
:naughty::naughty::naughty:
Opublikowano

szacun za włożoną pracę! a brak klimy nie popieram (nie wyobrażam się jak w upał pojedziesz na jakiegoś spota itd:kwasny:), no ale Twoje auto Twoja sprawa, g... nam do tego:decayed:

Opublikowano

Kolego Twoja Furaszi wprawia mnie w kompleksy :decayed:

jest Straszna Bestia :brawo:

Opublikowano

piekna:naughty:

Opublikowano
  • Autor
szacun za włożoną pracę! a brak klimy nie popieram (nie wyobrażam się jak w upał pojedziesz na jakiegoś spota itd:kwasny:), no ale Twoje auto Twoja sprawa, g... nam do tego:decayed:

Wcześniej miałem i nie używałem więc co to za różnica? Temat klimy uważam za zakończony, nie ma i tyle :wink:

Opublikowano

Gratulacje Gracjan wreszcie poskładanej fury, oby teraz już jeździła tak jak wygląda:kox:

Opublikowano

Gracjan jest chudy i się nie poci , więc da rade :decayed: w czarnej jak dobrze pamiętam też nie było klimy , a jeszcze wpakował czarne skóry do środka :kox:

---------- Post dopisany at 11:43 ---------- Poprzedni post napisany at 11:43 ----------

kezor pokosz twoja hehe

zwykłe b5 jakich pełno, nie ma się czym chwalić :naughty:

Opublikowano
:slina: jest :kox:
Opublikowano

za***isty furacz nie wygląda na swoje lata :slina:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

jak tam? żyje toto? :decayed:

Opublikowano
  • Autor
jak tam? żyje toto? :decayed:

Żyje żyje... Dalej jeździ tyle co nic ale to się pewnie nie zmieni :wink: Zrobiłem około 220km i nic nie odpadło więc już chyba nie odpadnie :grin:

Opublikowano

No nie swiruj , ze wyzerowałeś szafe :naughty::naughty::naughty:

Opublikowano
  • Autor

Dociera się :decayed:

Opublikowano

Jak ty zmyłeś potem te muchy po tak szybkiej jeździe :grin: