Gracjan Opublikowano 14 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2013 Czyli mrogral żyjesz, to dobrze
mrogal Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Czyli mrogral żyjesz, to dobrze jest aligancko
sector Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Cześć GRAC - eS-ke widzę dopieszczasz nont stopa -
Gracjan Opublikowano 27 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2013 Auto było już tak brudne że koloru nie było widać więc dzięki uprzejmości chłopaków z MrCleanera udało się umyć auto Dwa dni później… Czekając aż lakiernik skończy wymieniłem kilka przewodów, opasek i kilka innych plastików… Wpadł korek wlewu oleju z Audi R8 no i farba na zaciski czeka na cieplejsze dni, odebrałem też nową blachę na przód… Wszystkie plastiki wymyte przy pomocy APC – Nielsen Cyclone 1:20 no i naturalnie zabezpieczone AP303 a na pomalowane graty poleciał wosk FK 1000p… Efekt końcowy… Tak było: Tak jest:
Mitshi Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Też bym chciał mieć tak czyste auto zimą
Dev Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 na srebrnym Y-ku lepiej to wyglądało teraz pod maska zrobiło sie mdło od niebieskiego
P-U-M-A Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 na srebrnym Y-ku lepiej to wyglądałoteraz pod maska zrobiło sie mdło od niebieskiego Też jestem tego zdania za bardzo się to zlewa z resztą
pawel1380 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 na srebrnym Y-ku lepiej to wyglądałoteraz pod maska zrobiło sie mdło od niebieskiego No też tak uważam. Zostaw już to auto bo jak się kombinuje to się przekombinowuje. Wóz jest perfekcja.
Gracjan Opublikowano 27 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2013 fajnie by wygladal w carbonie Proszę przelać na konto 3680zł na carbon i kupuję, nie ma sprawy Przestał podobać mi się ten "przegrzany srebrny" więc przy okazji zderzaka rury tez poszły w ten kolor Co to za problem za jakiś czas znowu pomalować na inny kolor ?
PiterA4 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 fajnie by wygladal w carbonie Proszę przelać na konto 3680zł na carbon i kupuję, nie ma sprawy Przestał podobać mi się ten "przegrzany srebrny" więc przy okazji zderzaka rury tez poszły w ten kolor Co to za problem za jakiś czas znowu pomalować na inny kolor ? ty wiecej w lato wydajesz na wode w ciagu miesiaca na mycie auta niestac cie??
Gracjan Opublikowano 27 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2013 żaden otóż to ---------- Post dopisany at 18:00 ---------- Poprzedni post napisany at 17:58 ---------- fajnie by wygladal w carbonie Proszę przelać na konto 3680zł na carbon i kupuję, nie ma sprawy Przestał podobać mi się ten "przegrzany srebrny" więc przy okazji zderzaka rury tez poszły w ten kolor Co to za problem za jakiś czas znowu pomalować na inny kolor ? ty wiecej w lato wydajesz na wode w ciagu miesiaca na mycie auta niestac cie?? Wodę biorę z hydrantu A tak na serio, jakbym wydał prawie 4tyś na kawałek carbonu to zacząłbym się o siebie martwić
PiterA4 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 juz niedlugo uwierz mi a po drugie nie chodzilo mi o obklejanie auta tylko tego Y co na niebiesko malnoles:wink:
Gracjan Opublikowano 27 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2013 juz niedlugo uwierz mi a po drugie nie chodzilo mi o obklejanie auta tylko tego Y co na niebiesko malnoles:wink: Jaka folia utrzyma się przy takiej temperaturze
slepy Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 jak dla mnie w gre wchodziłby tylko ori carbon, przy tak zadbanej i pomodzonej sztuce:wink:, Gracjan beda te osłonki z Paska vr5?
Gracjan Opublikowano 27 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2013 jak dla mnie w gre wchodziłby tylko ori carbon, przy tak zadbanej i pomodzonej sztuce:wink:, Gracjan beda te osłonki z Paska vr5? Raczej tak, tylko trzeba poszukać coś wartego uwagi w dobrej kasie:wink: Na razie kupiłem na próbę coś takiego: ale nie pasuje... trzeba opchnąć dalej
Rekomendowane odpowiedzi