WIŚNIA Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 też to w mojej padlinie przerabiałem tyle że u mnie olej byl winien i głowice uj strzelił powodzenia w składaniu ---------- Post dopisany at 22:44 ---------- Poprzedni post napisany at 22:42 ---------- aha,mechanik zaśpiewał za splanowanie głowicy(już wyjętej) i złożenie wszystkiego do kupy 2500zł. a ja sam zrobiłem wszystko łącznie z kupnem używki głowicy niecałe 700zł
Dev Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 wszystko zrobie sam, łacznie z frezowaniem głowicy jedyny koszt to czesci a na liscie mam już 36 pozycji
moskal Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Ogarniaj , ogarniaj bo za tydzien ja tam wjeżdzam , duzo sie nie zmieni, zamiast sedana kombi i tylko troche brudniejsza
junior_tdi Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Powoli do przodu... http://i.imgur.com/Yz3L8da.jpg?2
medik Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Gracjan, nie mów że tego parcha Moskalowego będziesz pucował ?
moskal Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Gracjan, nie mów że tego parcha Moskalowego będziesz pucował ? no co Ty ??? Panewki bedzie wymieniał
Michał Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Powoli do przodu... http://i.imgur.com/Yz3L8da.jpg?2 za***ista fota:kox:
Buba Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Gracjan, nie mów że tego parcha Moskalowego będziesz pucował ? no co Ty ??? Panewki bedzie wymieniał ty też?
moskal Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Gracjan, nie mów że tego parcha Moskalowego będziesz pucował ? no co Ty ??? Panewki bedzie wymieniał ty też? Nieee , na razie odstawie mu na opierdolenie lakieru U mnie czujnik od zegara swiruje , podpinałem w srode manometr i jest ok
moskal Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 od boostu? moj tez od cisnienia oleju.Od zeszłego roku wydaje jakies dziwne dzwieki i tez mi spadało/spada na mocno rozgrzanym oleju ponizej 1bara ale sie okazało ze to fejk , dopiero teraz połaczyłem "kropki"....
Buba Opublikowano 8 Czerwca 2013 Opublikowano 8 Czerwca 2013 od boostu? moj tez od cisnienia oleju.Od zeszłego roku wydaje jakies dziwne dzwieki i tez mi spadało/spada na mocno rozgrzanym oleju ponizej 1bara ale sie okazało ze to fejk , dopiero teraz połaczyłem "kropki".... w sumie to od razu dałbyś do Gracjana to by zrobił kompletny przegląd
moskal Opublikowano 8 Czerwca 2013 Opublikowano 8 Czerwca 2013 w sumie to od razu dałbyś do Gracjana to by zrobił kompletny przegląd mialem taki zamiar tylko chciałem mu powiedziec o tym dopiero jak troche go rozbierze
szafa Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 w sumie to od razu dałbyś do Gracjana to by zrobił kompletny przegląd mialem taki zamiar tylko chciałem mu powiedziec o tym dopiero jak troche go rozbierze Moskal to może jakiś spocik u Gracka:eusathink:
moskal Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Moskal to może jakiś spocik u Gracka:eusathink: Mozna tylko ja w tym tygodniu i nastepnym jestem kuną bo załatwiłem gnój w dobrej cenie i musze wyjeździć
Gracjan Opublikowano 12 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2013 Silnik przygotowany do wyjęcia: No i w końcu ( po kilku nie zawsze równych walkach ) poza autem... Skrzynia, sprzęgło, zamach out... Silnik wrzucony na stojak więc można zdemontować głowice... Głowice poszły na przegląd, alterantor i rozrusznik poszły do regeneracji. Pokrywy zaworów będą wypiaskowane i pomalowane proszkowo. Dolna miska i górna miska odkręcona... Kilka nowych części... Przed czyszczeniem: Po czyszczeniu: Tłoki i wał wyjete... Panewki w średnim stanie ;/ Jak sie okazało stopy wału pęknięte, blok również... blok nadaje się tylko na zrobienie z niego stolika ;/ Wydech i kawałek dolotu na nowo owinięty bandażem... ALternator i rozrusznik wrócił z regeneracji... z alternatora została obudowa i kolo pasowe, reszta nowa, rozrusznik bez zarzutów, sprawny A ja zaczynam poszukiwanie dołu silnika...
Rekomendowane odpowiedzi