duffy Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 federal 595 rsr drifterzy je sobie ulubili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Dokładnie, semi slickiem jest RS-R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 ale na 595evo też radzę w deszczu uważać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Boczki mega lepiej. ehhh ten kolor:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajsik86 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Dla mnie bdb,całość do siebie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Kilka fotek ze świątecznego spontan spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Gusta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kraver Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Gruba ta s4 szkoda że musiałem szybko jechać moj mody jak zobaczyl to mówi do mnie "tato zobacz jakie rs4 zamienimy sie z tym panem ??":grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Podejście się zmieniło, chce w końcu normalnie tym autem pojeździć jak przystało a nie cudować na drodze, wiadomo wszystko ma swój klimat ale jednak za dużo koni na taką glebę jaka była... Nie wierzę... czekałem na TEN moment, wiedziałem, że nastąpi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papols4 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Kolo jak kolo juz znane... co do bocZkow to idelnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 chce w końcu normalnie tym autem pojeździć jak przystało a nie cudować na drodze, wiadomo wszystko ma swój klimat ale jednak za dużo koni na taką glebę jaka była... miękka faja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumak Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Poprzedni setup o wiele lepszy moim zdaniem, ale to Twoje auto a moja opinia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Troche gejowskie to auto, ale nie to abym cos do nich mial.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Podejście się zmieniło, chce w końcu normalnie tym autem pojeździć jak przystało a nie cudować na drodze, wiadomo wszystko ma swój klimat ale jednak za dużo koni na taką glebę jaka była... trochę nie za daleko to poszło żeby to zmieniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Podejście się zmieniło, chce w końcu normalnie tym autem pojeździć jak przystało a nie cudować na drodze, wiadomo wszystko ma swój klimat ale jednak za dużo koni na taką glebę jaka była... Nie wierzę... czekałem na TEN moment, wiedziałem, że nastąpi poczekaj to zobaczysz jak Gracjan zawias podnosi na wysokość 1BE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 1bd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristoph Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Furka widziana dziś na Tuningkingz. Super się prezentuje Gracjan. Pozdrawiam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 ale masz przeswit , dotykasz kraweznika ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajsik86 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 oponą jak dojedzie do końca:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi