Gracjan Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Lexa mówisz :gwizdanie: Nieee, auto na razie nie na sprzedaż Musi cieszyć dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Licytacja zaczyna się od 40tyś czyli nie masz zamiaru sprzedać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Na razie nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Na razie nie mam Gracek, przecież mówiłeś, że oddasz za dobre 0,7 finki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 15 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Oddam to racja, ale tylko jak ktoś będzie chciał posiedzieć i to max 2 minuty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Leci do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Tak więc, pierwsze 15tyś km za nami: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Cóż za okrągłe cyfry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Cóż za okrągłe cyfry on chciał się pochwalić prawie pełnym bakiem w kryzysie a ty mu o cyferkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Tomasz, rozpracowałeś mnie.... :gwizdanie: Właśnie wróciłem ze stacji kontroli pojazdów, byłem ustawić światła bo jakoś tak dziwnie świeciło... Facet wsiadł do auta i zaczął kręcić pokrętłami od grzanych d*p i do mnie na śmiertelnie poważnie: silniczki świateł panu nie działają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Tomasz, rozpracowałeś mnie.... :gwizdanie: Właśnie wróciłem ze stacji kontroli pojazdów, byłem ustawić światła bo jakoś tak dziwnie świeciło... Facet wsiadł do auta i zaczął kręcić pokrętłami od grzanych d*p i do mnie na śmiertelnie poważnie: silniczki świateł panu nie działają mogłeś mu powiedzieć żeby odstawił leki które bierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Albo niech zmieni dilera albo weźmie połowę mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Właśnie wróciłem ze stacji kontroli pojazdów, byłem ustawić światła bo jakoś tak dziwnie świeciło... za kazdym razem jak zdejmujesz lampe trzeba podłaczac VAG-a a potem ją regulowac na stacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Właśnie wróciłem ze stacji kontroli pojazdów, byłem ustawić światła bo jakoś tak dziwnie świeciło... za kazdym razem jak zdejmujesz lampe trzeba podłaczac VAG-a a potem ją regulowac na stacji Tak też zrobiłem :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 trzeba bylo mu powiedziec zeby ktos inny przyszedl bo on chyba nie ma uprawnien do sprawdzania aut... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Kolejna sprawa do ogarnięcia... Jutro zaczynam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 myślisz że ci się uda? ja chyba na poxipol musze zrobić bo już nic nie pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Jestem dobrej myśli Silikon + uszczelka + silikon i powinno dać radę, zobaczymy, na pewno będzie lepiej niż jest teraz... Wszystko dlatego że te ebane pokrywy się krzywią, najprościej było by dać je do planowania, wtedy chyba by problem zniknął, dajesz nowe uszczelki i nie ma uja, musi trzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Kolejna sprawa do ogarnięcia... Jutro zaczynam co zaczynasz ? czytać Top Gear'y ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Kolejna sprawa do ogarnięcia... Jutro zaczynam co zaczynasz ? czytać Top Gear'y ? Z Top Gear`ami staram się być na bieżąco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi