duffy Opublikowano 28 Lipca 2012 Opublikowano 28 Lipca 2012 tego auta nie kupicie, a i ciężko będzie znaleźć w podobnym stanie i na sprzedaż
jedrekx Opublikowano 28 Lipca 2012 Opublikowano 28 Lipca 2012 wiesz gdzie masz wysłać? o ile oczywiście autor się zgodzi (i bez jego sygnatury)
Gracjan Opublikowano 28 Lipca 2012 Autor Opublikowano 28 Lipca 2012 ciekawe ile by Gracjan za nią wołał Duuuużo Ależ pięknie utrzymana! I jaka szkoda że to nie RS...chyba bym podkupił wtedy Też chciałbym RSa ciekawe ile by Gracjan za nią wołał Najbardziej by mu się licytacja opłacała, dużo osób widzę że zainteresowana tą B5 Jak będę się pozbywał auta to będzie podana kwota poniżej której nie sprzedam, odpowiednia do stanu auta tego auta nie kupicie, a i ciężko będzie znaleźć w podobnym stanie i na sprzedaż W polsce w takim stanie wydaje mi się że może być ciężko znaleźć auto na sprzedaż... wiesz gdzie masz wysłać? o ile oczywiście autor się zgodzi (i bez jego sygnatury) Do tygodnia mam mieć wszystkie zdjęcia, będzie ich około 20 więc z tego coś się wybierze, poproszę o odpowiednie zdjęcie bez sygnatury itd i wyślemy
Gracjan Opublikowano 28 Lipca 2012 Autor Opublikowano 28 Lipca 2012 Jaki w niej jest przebieg? 153 tyś
marcin_o23 Opublikowano 28 Lipca 2012 Opublikowano 28 Lipca 2012 auto piękne, naprawde super okaz, prawda jest taka że teraz wszyscy by chętnie kupowali, ale jak właściciel poda cene za taki egzemplarz to zobaczymy ilu będzie tak naprawdę zaintersowanych :wink:
Gracjan Opublikowano 28 Lipca 2012 Autor Opublikowano 28 Lipca 2012 razy dwa Nie pisałbym czegoś czego nie jestem pewien auto piękne, naprawde super okaz, prawda jest taka że teraz wszyscy by chętnie kupowali, ale jak właściciel poda cene za taki egzemplarz to zobaczymy ilu będzie tak naprawdę zaintersowanych :wink: Pewnie będzie tak jak mówisz, liczę się z tym
Dev Opublikowano 28 Lipca 2012 Opublikowano 28 Lipca 2012 jestem pewien dlatego napisałem innej mozliwosci nie ma
Icetruckkiller Opublikowano 28 Lipca 2012 Opublikowano 28 Lipca 2012 ile cie kosztowalo w sumie podniesienie z fabrycznej mocy na 335 koni?
Gracjan Opublikowano 28 Lipca 2012 Autor Opublikowano 28 Lipca 2012 ile cie kosztowalo w sumie podniesienie z fabrycznej mocy na 335 koni? Podniesienie mocy to cena programu +- 2000zł ....
A-rek Opublikowano 29 Lipca 2012 Opublikowano 29 Lipca 2012 jestem pewien dlatego napisałeminnej mozliwosci nie ma a jednak są inne możliwości.....
Gracjan Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Opublikowano 30 Lipca 2012 Jako że lakier odpowiada mi w 90% a żeby było lepiej trzeba by oddać kilka gratów do malowania... Czas na wnętrze... A dokładnie operacja pranie :-] Oto pacjent przed zabiegiem aż wstyd pokazywać ... Zaczynamy rozbierać... Teraz czas na usunięcie smaru z dywanu i odkurzanie... Przyszła pora na dywaniki... Dywanik kierowcy mnie nie powalił więc jutro kolejne pranie a jak nie będzie nic lepiej to trzeba szukać nowego Podłokietnik też "oberwał"... Woda po dywanikach i podłokietniku... :shock: Czas na przednie fotele i siedzisko kanapy... Fotel pasażera: Siedzisko: Fotel kierowcy: Niestety, alcantara ma najlepsze czasy za sobą... Woda z foteli i siedziska :shock: Jutro dalej
mrogal Opublikowano 30 Lipca 2012 Opublikowano 30 Lipca 2012 Jako że lakier odpowiada mi w 90% a żeby było lepiej trzeba by oddać kilka gratów do malowania...Czas na wnętrze... A dokładnie operacja pranie :-] Jutro dalej za***iście jest mieć za dużo czasu
Gracjan Opublikowano 31 Lipca 2012 Autor Opublikowano 31 Lipca 2012 Walki z praniem ciąg dalszy... Prawy przód przed: Po: Prawy tył przed: Po: Prawa strona oparcia po: Prawa strona dywanu na "gotowo" Tapicerka na drzwiach prawy przód przed: Po: Prawy tył przed: Po: Lewa strona oparcia po: Lewy tył przed: Po: Lewy przód po: Dywan na gotowo: Tapicerka drzwi lewy tył przed: Po: Lewy przód przed: Po: Nieszczęsny dywanik Przed: Po 2 kolejnych praniach, ogólnie 3 ... Woda po wszystkim: No i na koniec pedały - APC + AP 303 Jutro dresingi i skóra
P-U-M-A Opublikowano 31 Lipca 2012 Opublikowano 31 Lipca 2012 Co zakupiłeś do mycia + konserwacji skóry?
Gracjan Opublikowano 31 Lipca 2012 Autor Opublikowano 31 Lipca 2012 Co zakupiłeś do mycia + konserwacji skóry? Gliptone GT11 i GT12
Rekomendowane odpowiedzi