Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Audi S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pokaz mi profi i legalna firme, ktora zrobi porzadna,kompleksowa korekte z zabezpieczeniem dobrymi kosmetykami za mniej niz 1000zl.

Nie będę szukał ci teraz specjalnie firmy.

Z drugiej strony to niech wam będzie nie ma firmy która to zrobi profi i taniej:facepalm:

Zrob sam to zobaczysz jakich pieniedzy jest to warte.

• Odpowiedzi 3.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Pokaz mi profi i legalna firme, ktora zrobi porzadna,kompleksowa korekte z zabezpieczeniem dobrymi kosmetykami za mniej niz 1000zl.

Nie będę szukał ci teraz specjalnie firmy.

Z drugiej strony to niech wam będzie nie ma firmy która to zrobi profi i taniej:facepalm:

Zrob sam to zobaczysz jakich pieniedzy jest to warte.

Bieniek korektę robiłem już na 3 samochodach wiec coś tam wiem:wink:

Opublikowano

Pelna korekte mechaniczna czy mazanie smarowidlem po aucie?

Opublikowano

Pany, dajcie spokój, temat nie wart kłótni :wink:

Kto chce odda auto na korektę a kto nie to nie, proste :wink:

Opublikowano

To skoro SAM przeprowadzales korekte i zabezpieczales pozniej lakier i dalej twierdzisz,ze 1000zl to za duzo,to ja nie mam pytan:naughty::kox:

Opublikowano

Gracjan sry za off ale to żadna kłutnia nie jest przecież. Daje koledze do zrozumienia że wiem co to korekta i wiem ile to warte.:wink:

Opublikowano

No widze,ze wiesz:polew::polew:

Wtedy sie liczysz trzeba nauczyc,albo rozrozniac od weekendowego dbania o swoj/cudzy samochod,a profesjonalna w pelni legalnie dzialajaca firma.

Opublikowano
No widze,ze wiesz:polew::polew:

Wtedy sie liczysz trzeba nauczyc,albo rozrozniac od weekendowego dbania o swoj/cudzy samochod,a profesjonalna w pelni legalnie dzialajaca firma.

Nie kumam z czego się cieszysz ale mnie tam obojętne. Słyszałem o innych cenach na KA więc dlatego stwierdziłem że 1200zł to wysoka cena jak za taką usługę i za takie kosmetyki które są używane przy tej korekcie.

Opublikowano

Chlopie,bo sa tez inne ceny!

Caly czas probuje CI wytlumaczyc,ze w dzialalnosci strikte zajmujacej sie kosmetyka samochodowa trzeba takie pieniadze zaplacic.

Za polowe nizsze stawki robia to ludzie prywatnie.Pewnie niektorzy gorzej,inni na podobnym poziomie. Zapytaj np.Vario czy jakby mial oplacic lokal,podatki itp. itd. to dalej stawka by byla w okolicach 500zl.

Probuje Ci to powiedziec od poczatku,a Ty ze za drogo i koniec ....

Opublikowano

Beniek ty masz takie zdanie ja mam inne prosta sprawa:wink:

Opublikowano

Tu nie chodzi o zdanie tylko czysty rachunek.

Opublikowano

Dobra Gracjan jeszcze raz sry za off w twoim wątku.

Beniek wiem że firmy robią takie usługi za 700-800zł i jest to wykonane na prawde profesionalne. Info z z kosmetykaaut.pl

Podał bym ci linka itd ale to już jakiś czas temu słyszałem. A różnica w cenie 1200 a 800zł jak dla mnie mała nie jest bo 400zł drogą nie chodzi.

Opublikowano

Bieniek co Ty taki nerwowy jesteś? :decayed:

Puma ma też trochę racji bo 3km ode mnie, typ prowadzi profi firmę albo dokładniej studio kosmetyki samochodowej i u niego polerka mechaniczna kosztuje 300-500zł. Ja bym tego polerką nie nazwał, ale i tak ma klientów - starszych ludzi którzy się na tym nie znają a jak przyjadą odebrać auto to się cieszą że lakier ma lepszy połysk niż przed przyprowadzeniem samochodu. Kolo ich zbajeruje że używa wyłącznie kosmetyków Megsa bo ma w gablotach powystawiane, a kto wie czego tak naprawdę używa...

Opublikowano

HardJack nam chodzi o firmę która wykonuje profesionalnie takie uslugi. Firmy tego typu jak piszesz jest wiele i robią to trochę nie umiejętne ale oczywiscie i oni znajda swoich klientow.

Opublikowano

Sam napisales,ze polerka bys tego nie nazwal to co porownywac...

Opublikowano

Panowie nie ciśnieniujcie się bo szkoda nerwów. Można zrobić polerkę za 400 i można za 2000. Ofertę dostosowuje się do klienta i jego potrzeb.

Opublikowano

to se pogadali:grin:

whyme jak będziesz tak daleko to Ci polecę chłopaka co ogarnie to za połowę ceny podanej wyżej i zrobi to Profi!, Swoją drogą przecież R&S też za A4 nie chcieli wiele więcej niż 600-800zł za korektę A4 (jeżeli się mylę to mnie popraw Gracjan), Bieniek to że są firmy co ogarną to poniżej 1K nie podlega wątpliwości (mówimy o samej korekcie lakieru), cena u MrCleaner była za B8 1200zł netto

Opublikowano

Poprostu chce wytlumaczyc,ze zlecenie porzadnej korekty w profesjonalnej, legalnej firmie samochodu klasy a4 za okolo 1000-1100zl nie jest super zawyzona cena.

Wystarczy zrobic bilans kosztow i takie ceny wychodza.

Opublikowano

Bieniek ma racje. Kwestia czego i w jakich ilościach użyjemy.