Buba Opublikowano 19 Czerwca 2010 Opublikowano 19 Czerwca 2010 I niech ktos powie ze LPG to zło Mody: 2 x magnetyzer Jeden box TIP by Guru + ITG ale troche innaczej zamontowany DP home made strumienica i kibelrura Nowy DV 710N, N75, regenerowany WG (wskaznik pokazuje 0.65-0.7 w peaku) wszystko na silikonach LPG MB1500 wtryski pomaranczowe przewod 8mm 5 razy strojone zeby dzialalo i sie nie przelaczalo przy max bucie Chlopaki na hamowni jak powiedzialem ze to LPG to zrobili
moskal Opublikowano 19 Czerwca 2010 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Gratki składałem telefonicznie Teraz rezaj fmica i jedziemy dwoma autami na soft do Pleszewa
Buba Opublikowano 19 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2010 Gratki składałem telefonicznie Teraz rezaj fmica i jedziemy dwoma autami na soft do Pleszewa Cos sie pomysli w tym temacie
soolek Opublikowano 19 Czerwca 2010 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Chyba muszę sąsiadowi powiedzieć, żeby gaz zakładał już do RSa - będzie miał Szybciej i Taniej
Buba Opublikowano 19 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2010 Chyba muszę sąsiadowi powiedzieć, żeby gaz zakładał już do RSa - będzie miał Szybciej i Taniej hehehe
Nosb Opublikowano 19 Czerwca 2010 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Mialem jechac na dynoday tez dzisiaj tam ale cos mi nie wyszlo :/ Auto rozebrane stoi za domem :/ Wykres ladny. Napisz jakie mody mechaniczne ? i jakie elementy skladowe gaziwa dla pelnego obrazu
Buba Opublikowano 19 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2010 Mialem jechac na dynoday tez dzisiaj tam ale cos mi nie wyszlo :/ Auto rozebrane stoi za domem :/ Wykres ladny. Napisz jakie mody mechaniczne ? i jakie elementy skladowe gaziwa dla pelnego obrazu szkoda gadalem rano z moskalem i mowil ze tez przyjezdzacie. myslalem ze sie spotkamy
moskal Opublikowano 19 Czerwca 2010 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Napisz jakie mody mechaniczne ? i jakie elementy skladowe gaziwa dla pelnego obrazu TestPipe ITG Tip 4 Magnetyzery (szeregowo) Strumienica Moto Doktor Lpg - BRC SQ24 :gwizdanie:
poziek Opublikowano 19 Czerwca 2010 Opublikowano 19 Czerwca 2010 ładny przebieg niuta AFR był mierzony ?
Buba Opublikowano 19 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2010 ładny przebieg niuta AFR był mierzony ? f*ck, zapomnialem
Armi Opublikowano 19 Czerwca 2010 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Gratki składałem telefonicznie Teraz rezaj fmica i jedziemy dwoma autami na soft do Pleszewa Cos sie pomysli w tym temacie Zawsze możemy jechać trzema bo ja też wybieram się niedługo na program do Pleszewa :gwizdanie:
Buba Opublikowano 19 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2010 Gratki składałem telefonicznie Teraz rezaj fmica i jedziemy dwoma autami na soft do Pleszewa Cos sie pomysli w tym temacie Zawsze możemy jechać trzema bo ja też wybieram się niedługo na program do Pleszewa :gwizdanie: my to nie tak za niedługo, najprawdopodobniej cos ok wrzesnia/pazdziernika dopiero. ale jak cos to mozemy jakis grupowy zrobic
PARAF Opublikowano 19 Czerwca 2010 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Nie ukrywam, że jestem zazdrosny... Chlopaki na hamowni jak powiedzialem ze to LPG to zrobili Prawie jak N2O...
aju Opublikowano 19 Czerwca 2010 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zawsze możemy jechać trzema bo ja też wybieram się niedługo na program do Pleszewa dajcie mi znać, muszę zakoksować pewne Q :gwizdanie:
juby_p Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 a pochwalisz sie wykresem na benzynce??
moskal Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 a pochwalisz sie wykresem na benzynce?? z tego co wiem to chyba nie hamował na Pb :naughty: :naughty: ja swój wykres wkleje w poniedziałek , te same graty w aucie + FMIC i o jeden wiecej magnetyzer to porównamy
Buba Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2010 a pochwalisz sie wykresem na benzynce?? nie robilem na benzynie
kkrawat Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Jak będziecie jechac do Pleszewa to dajcie znać - zrobimy jakis spocik w Kaliszu albo w GoodHopowie
moskal Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Jak będziecie jechac do Pleszewa to dajcie znać - zrobimy jakis spocik w Kaliszu albo w GoodHopowie ok
Rekomendowane odpowiedzi