Opublikowano 7 Listopada 201114 l Gdzieś z godzinke temu widziałem niebieskie B6 z forum ramkami zaparkowane przy posesji na wylocie z Sokołowa Młp. w strone Leżajska blachy RZE... Pzdr
Opublikowano 7 Listopada 201114 l widziałem dzisiaj w MH pawilon Zegaris'a więc chyba dlatego GM tam parkuje bystra bestia :oklaski:
Opublikowano 20 Listopada 201114 l Wczoraj, 15.30 virus leciał na rzeszów, widziany koło strzechy, prawie Ciędogoniłem ale passat avant b5Fl był między nami, potem siezrównałem z Tobą i trąbiłem ale jakiś taki zamyślony byłeś [br]Dopisany: 18 Listopad 2011, 21:31_________________________________________________dzisiaj 15.40 obok wielkiej czarny sedan b5 naklejka klubowa z tyłu, białe podświetlanie tablicy, tylne lampy czarne, kolega rozmawiał przez telefon i poleciał w kierunku na kraków
Opublikowano 22 Listopada 201114 l dziś R7 SIXU hi na Cb rozmawiałem z tobą bo nie wiem czy wiedziałeś z kim he :gwizdanie: w Sobote chyba tezFakt stał na parkingu pod Leroy Merlin
Opublikowano 22 Listopada 201114 l hehe a właśnie, gadaliśmy o Glinach jadących za mną i minutę później już widziałem w lusterku jak włączyli koguty i zatrzymali Gościa za mną
Opublikowano 23 Listopada 201114 l w Sobote chyba tezFakt stał na parkingu pod Leroy Merlin Hej, No tak, chyba to mogłem być ja . Bieda straszna, nie ma się kiedy wozić ostatnio , a korci... korci...
Opublikowano 24 Listopada 201114 l Wczoraj, 15.30 virus leciał na rzeszów, widziany koło strzechy, prawie Ciędogoniłem ale passat avant b5Fl był między nami, potem siezrównałem z Tobą i trąbiłem ale jakiś taki zamyślony byłeś [br]Dopisany: 18 Listopad 2011, 21:31_________________________________________________dzisiaj 15.40 obok wielkiej czarny sedan b5 naklejka klubowa z tyłu, białe podświetlanie tablicy, tylne lampy czarne, kolega rozmawiał przez telefon i poleciał w kierunku na kraków Widziałem cię leciałem wtedy do Anglii
Opublikowano 27 Listopada 201114 l Widziany pod Castoramką R7 na zimówkach , i chyba leon_stalowawola w okolicach Hetmańskiej . chyba
Opublikowano 29 Listopada 201114 l co jakiś czas widziany ciemny sedan b5 na ul. Dębickiej z naklejką, zawsze koło 7 rano, mijam się z nim
Opublikowano 5 Grudnia 201114 l Dawid, ten ktos chyba kupił auto z naklejkami i nie jest swiadomy ze go ktos rozpoznaje jako klubowicza
Opublikowano 5 Grudnia 201114 l co jakiś czas widziany ciemny sedan b5 na ul. Dębickiej z naklejką, zawsze koło 7 rano, mijam się z nim czarny met., tylne lampy i szyby ciemne? naklejka na klapie w miejscu A4, 1.9TDI ???
Opublikowano 5 Grudnia 201114 l co jakiś czas widziany ciemny sedan b5 na ul. Dębickiej z naklejką, zawsze koło 7 rano, mijam się z nim czarny met., tylne lampy i szyby ciemne? naklejka na klapie w miejscu A4, 1.9TDI ??? ta dokładnie ten , zawsze rano tamtędy jezdzi..
Opublikowano 5 Grudnia 201114 l co jakiś czas widziany ciemny sedan b5 na ul. Dębickiej z naklejką, zawsze koło 7 rano, mijam się z nim czarny met., tylne lampy i szyby ciemne? naklejka na klapie w miejscu A4, 1.9TDI ??? ta dokładnie ten , zawsze rano tamtędy jezdzi.. Moje byłe wozidło RZE..S4 :> aż dziw że to jeszcze jeździ
Opublikowano 5 Grudnia 201114 l GM z kobietka przyłapany na Lwowskiej kolo 13.30 zgadza się Ja Ciebie już upolowałem w rondzie ps. Grzesiu powiem Ci.........uuuuuuuuuuuuu, że siedzi ładnie przy asfalcie te Twoje B8
Opublikowano 5 Grudnia 201114 l GM z kobietka przyłapany na Lwowskiej kolo 13.30 brzmi dwuznacznie :decayed: dla sprostowania z żoną
Opublikowano 5 Grudnia 201114 l co jakiś czas widziany ciemny sedan b5 na ul. Dębickiej z naklejką, zawsze koło 7 rano, mijam się z nim czarny met., tylne lampy i szyby ciemne? naklejka na klapie w miejscu A4, 1.9TDI ??? kiedyś stałem koło wielkiej obok niego