Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

RZESZÓW PODKARPACKIE Widziany widziana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzieś z godzinke temu widziałem niebieskie B6 z forum ramkami zaparkowane przy posesji na wylocie z Sokołowa Młp. w strone Leżajska blachy RZE... Pzdr :hi:

Opublikowano

widziałem dzisiaj w MH pawilon Zegaris'a więc chyba dlatego GM tam parkuje :chytry::hi:

bystra bestia :oklaski: :decayed::wink4:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wczoraj, 15.30 virus leciał na rzeszów, widziany koło strzechy, prawie Ciędogoniłem ale passat avant b5Fl był między nami, potem siezrównałem z Tobą i trąbiłem ale jakiś taki zamyślony byłeś :decayed:[br]Dopisany: 18 Listopad 2011, 21:31_________________________________________________dzisiaj 15.40 obok wielkiej czarny sedan b5 naklejka klubowa z tyłu, białe podświetlanie tablicy, tylne lampy czarne, kolega rozmawiał przez telefon i poleciał w kierunku na kraków :)

Opublikowano

dziś R7 SIXU hi na Cb rozmawiałem z tobą bo nie wiem czy wiedziałeś z kim he :gwizdanie:

w Sobote chyba tezFakt stał na parkingu pod Leroy Merlin

Opublikowano

hehe :naughty: a właśnie, gadaliśmy o Glinach jadących za mną i minutę później już widziałem w lusterku jak włączyli koguty i zatrzymali Gościa za mną :evil:

Opublikowano
w Sobote chyba tezFakt stał na parkingu pod Leroy Merlin

Hej, :hi:

No tak, chyba to mogłem być ja :evil:. Bieda straszna, nie ma się kiedy wozić ostatnio :no:, a korci... korci...

Opublikowano

Wczoraj, 15.30 virus leciał na rzeszów, widziany koło strzechy, prawie Ciędogoniłem ale passat avant b5Fl był między nami, potem siezrównałem z Tobą i trąbiłem ale jakiś taki zamyślony byłeś :decayed:[br]Dopisany: 18 Listopad 2011, 21:31_________________________________________________dzisiaj 15.40 obok wielkiej czarny sedan b5 naklejka klubowa z tyłu, białe podświetlanie tablicy, tylne lampy czarne, kolega rozmawiał przez telefon i poleciał w kierunku na kraków :)

Widziałem cię :decayed: leciałem wtedy do Anglii :decayed:

Opublikowano

i jak tam na wyspach? jednak pojechałeś na letnich :decayed:

Opublikowano

Widziany pod Castoramką R7 na zimówkach :cool1:, i chyba leon_stalowawola w okolicach Hetmańskiej . chyba :mysli:

Opublikowano

co jakiś czas widziany ciemny sedan b5 na ul. Dębickiej z naklejką, zawsze koło 7 rano, mijam się z nim :hi:

Opublikowano

Dawid, ten ktos chyba kupił auto z naklejkami i nie jest swiadomy ze go ktos rozpoznaje jako klubowicza ;)

Opublikowano

co jakiś czas widziany ciemny sedan b5 na ul. Dębickiej z naklejką, zawsze koło 7 rano, mijam się z nim :hi:

czarny met., tylne lampy i szyby ciemne? naklejka na klapie w miejscu A4, 1.9TDI ???

Opublikowano

czarny met., tylne lampy i szyby ciemne? naklejka na klapie w miejscu A4, 1.9TDI ???

ta dokładnie ten , zawsze rano tamtędy jezdzi..

Opublikowano

ta dokładnie ten , zawsze rano tamtędy jezdzi..

Moje byłe wozidło RZE..S4 :> aż dziw że to jeszcze jeździ :decayed:

Opublikowano

GM z kobietka przyłapany na Lwowskiej kolo 13.30 :tongue4:

zgadza się :wink4: Ja Ciebie już upolowałem w rondzie :cool1:

ps. Grzesiu powiem Ci.........uuuuuuuuuuuuu, że siedzi ładnie przy asfalcie te Twoje B8 :slina:

Opublikowano

brzmi dwuznacznie :naughty::kox::chytry:

Opublikowano

brzmi dwuznacznie :naughty::kox::chytry:

:decayed: :decayed: dla sprostowania z żoną :wink4:

Opublikowano
:dance2:
Opublikowano

kiedyś stałem koło wielkiej obok niego :)