Skocz do zawartości
IGNOROWANY

RZESZÓW PODKARPACKIE Widziany widziana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dziś przed 15 na parkingu podziemnym Millenium hall granatowy sedan b5 2.6 quattro z klubowymi ramkami, Pozdrowienia

....zgadza się :wink: pozdrawiam

Opublikowano
Z kimś się ostatnio obmigalem swiatlami pod respanem. Jasne b6. Pozdrawiam
UPS tio ja :grin::grin:

Ścigany dziś wieczorkiem Sqby od statoil na most zamkowy pozdro...:naughty::naughty:

Opublikowano

Jak zatrąbiłeś to się skapnąłem o co kaman :decayed: też pozdr. :this:

Opublikowano

hehe byłem zagadany, wiec nie zwracałem uwagi na błyskanie :wink:

Opublikowano

Miszel widziany w Łancucie :wink:

Opublikowano

A ja wczoraj widziałem B6 niebieskie na rejestracji RT jak przejeżdżała przez Przeworsk.

Opublikowano

Pozdrawiam posiadacza B6 S-line który parkował dzisiaj przed Capital Parkiem, na blaszkach RBR. Miałem już felgi odkręcać ale się śpieszyłem ;)

Opublikowano

slimaczek na SŁOCINIE około 16.00

Opublikowano

Si:wink:

Ostatnio chyba miałes ostrre hamowanie na słocinie, albo panna pomyliła Twoje auto z innym:grin:

generalnie to czesto śmigasz przez słocine w okolicach 16:wink:

Opublikowano
Si:wink:

Ostatnio chyba miałes ostrre hamowanie na słocinie, albo panna pomyliła Twoje auto z innym:grin:

generalnie to czesto śmigasz przez słocine w okolicach 16:wink:

Tak czesto jezdze tamtedy do ASO Knapik po pierdoły typu : piny , wtyki, gniazda :decayed:

Opublikowano

widziany Lukaszxxx o godz 14 kolo ronda duzego w kolbie tylko cholercia nie pamietam w ktory to dzien bylo:facepalm::grin:

Opublikowano

Widziany R7 W Borku Starym na stacji obok baru hi nie pamiętam dokładnie ale miedzy 15-a 22 chyba skleroza :facepalm:

Widziany kolega 25 grudnia ok 13 a 15 w Brzozowie w RBR kolor chyba Akoya , Srebno-niebiesko- Błękiny podobny do mojego , widziany wczoraj ok 10:30a 12.00 w w Wyżne również w dniu wczorajszym pozdro wołałem kolegę na cb ale nic pozdro....

Opublikowano

W czwartek lub piątek już nie pamiętam pod górkę w Nienadówce w strone Rzeszowa przepuściłem ciemne B5 Avant z ramkami.. Jechałem białą izotermą Reno... Pozdro :)

Opublikowano

wczoraj po południu - parking pod Millenium Hall - avant B6 z ramkami klubowymi :naughty:

przyczaiłem się obok ... :decayed:

def_001.jpg

def_002.jpg

Opublikowano
wczoraj po południu - parking pod Millenium Hall - avant B6 z ramkami klubowymi :naughty:

przyczaiłem się obok ... :decayed:

http://s9.postimage.org/qwhs6u3yz/def_001.jpg

http://s8.postimage.org/9gnak2zqp/def_002.jpg

Swoją czarną mordą też musiałeś się pochwalić :decayed: Jarek kiedy atak w ciemne bixenony????

Opublikowano

dziś po 12 parking Lidl przy Podkarpackiej, czarna B6 avant z ramkami klubowymi, rejestracja RSA.....