Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:bry::hi:

[br]Dopisany: 14 Grudzień 2011, 09:04_________________________________________________

Panie Wiesiu powiem Panu że nowe alfy są naprawdę wypaśne, i jak miałbym się zastanowić czy kupić stare używane a4 b8 czy nową alfe kupiłbym alfe, to nie te samochody co kiedyś. Polecam się kiedyś przejechać jak będzie okazja :naughty:

Alfy są ładne mają fajny design masz rację ale tylko ładne i na tym koniec.

A mi się ALFY nic a nic nie podobają , dziwaczne są ( szczególnie o chodzi o przód auta ) :sick3: ... ale o gustach nie dyskutujemy :cool1:

[br]Dopisany: 14 Grudzień 2011, 09:06_________________________________________________

Kurde coś Roberta nie widać :confused4:

Jestem :przebiegly: [br]Dopisany: 14 Grudzień 2011, 09:09_________________________________________________

Ja jakbym uderzał w Japońca to tylko Honda ACCORD lub Mazda 6

np.

http://motoallegro.pl/jedyna-tak-wyposazona-skora-xenon-navi-dotyko-i1984934776.html

http://motoallegro.pl/mazda-6-czarna-climatronik-1-wlasciciel-alufelgi-i1982716073.html

Opublikowano

:hi: :hi:[br]Dopisany: 14 Grudzień 2011, 09:35_________________________________________________

Panie Wiesiu powiem Panu że nowe alfy są naprawdę wypaśne, i jak miałbym się zastanowić czy kupić stare używane a4 b8 czy nową alfe kupiłbym alfe, to nie te samochody co kiedyś. Polecam się kiedyś przejechać jak będzie okazja :naughty:

Alfy są ładne mają fajny design masz rację ale tylko ładne i na tym koniec.

No tak chociaż powiem Panu że ciężko powiedzieć czy nowe audi też są tak mało awaryjne. Wiem jedno żadnego nowszego audi niż to co stoi u mnie w garażu (a6 c6) nie będzie bo nie ukrywam że to nie jest już ta niezniszczalna a6 co była kiedyś. A boje się pomyśleć jak będzie się sprawowała ta nowa za 2-3 lata. Kiedyś audi było całe w ocynku teraz są tylko fragmenty... :wallbash:

A widziałeś B8 z oznakami korozji? Ja nie, wszyscy mówią o ocynku ale nikt nie powie że auta mają inną powłokę lakierniczą niż miało B6/B7, dużo mocniejszy lakier. Poza tym zanim Ciebie będzie stać na B8 to to auto będzie mieć 8-10lat i pójdzie już kupić B11. Zawsze najwięcej mają do powiedzenia Ci którch nie stać na takie auto. Jak Ci tyle przeszkadza w nowych audi to pozostań przy "niezniszczalnej" 80tce.... ale znowu byś chciał szybciej pojechać po A1 niż 160km/h więc musisz kupić coś młodszego :gwizdanie:

Opublikowano

A widziałeś B8 z oznakami korozji?

Za "młode" jeszcze są :cool1:

Co do lakieru jak najbardziej masz rację , ale taki lakier stosuje teraz większość producentów

B6/B7 nie ma nawet co porównywać do "pancernej" 80 ( chodzi mi oczywiście przede wszystkim o blacharkę i jej zabezpieczenie antykorozyjne ) :wink4:

[br]Dopisany: 14 Grudzień 2011, 10:54_________________________________________________Zajebiste http://technowinki.onet.pl/inne/multimedia/niesamowite-zdjecia-z-google-maps,4964654,10959415,foto-male.html#photo10959415

Opublikowano

A widziałeś B8 z oznakami korozji?

Za "młode" jeszcze są :cool1:

Co do lakieru jak najbardziej masz rację , ale taki lakier stosuje teraz większość producentów

B6/B7 nie ma nawet co porównywać do "pancernej" 80 ( chodzi mi oczywiście przede wszystkim o blacharkę i jej zabezpieczenie antykorozyjne ) :wink4:

No właśnie a twierdzenie że audi bez ocynku zgnije jest żałosne... poczekajmy i zobaczymy. A nie z góry zakładać i siać panikę.

Opublikowano

Ja jakbym uderzał w Japońca to tylko Honda ACCORD lub Mazda 6

W Mazdach gniją nadkola tylne, są słabo zabezpieczone zostaje Honda i Mitsubishi bo Toyota robi paździerz teraz.

Zastanawiałem się nad Accordem ale po co mi takie wielkie auto, w Civic jest wielki bagażnik.

Opublikowano

W tym Lancerze to konsola brzydsza jak w b5 przed liftem haha no ale jak tu juz powiedziane o gustach sie nie dyskutuje :D

Opublikowano

W tym Lancerze to konsola brzydsza jak w b5 przed liftem haha no ale jak tu juz powiedziane o gustach sie nie dyskutuje :D

Lancer zawsze miał taką surową deskę, mi się podoba żadnych wodotrysków, oglądałem go i auto jest proste konstrukcyjnie - mniej do zepsucia -japońce tak mają. :wink4:

Daniel Grzegorz kupił to Polo. :cool1:[br]Dopisany: 14 Grudzień 2011, 12:03_________________________________________________Spadam do SJZ ;(

Opublikowano

Hammer a co ty myślisz że 80-tki są takie słabe że 160km/h nie pojedzie :D 160 mam na 4 biegu :polew: hehe

Po za tym Dzień dobry :hi:

Opublikowano

Jest jeden plus nie bedzie już samochodów robionych z przystanków. I chyba szpachla do aluminium się czepiać nie będzie :decayed:

EDIT: Lancer ta Honda jest paskudna :no:

Polak potrafi :decayed::wink4:

Honda lepiej wygląda ale jest składana w europie a ja chcę japońca, a żona OOOO. :gwizdanie:

Żonka wie co dobre :cool1: a Ty tu z jakimiś skośnookowcami wylatujesz :tongue4:[br]Dopisany: 14 Grudzień 2011, 13:05_________________________________________________jeśli japońskie, to tylko sportowe :good:[br]Dopisany: 14 Grudzień 2011, 13:06_________________________________________________Gut'n tag :hi:

Opublikowano

Daniel Grzegorz kupił to Polo.

To było pewne, nie wiem po co mu ten miernik, on jechal z nastawieniem ze kupi :P

Opublikowano
:hi: ahoj
Opublikowano

Zastanawiałem się nad Accordem ale po co mi takie wielkie auto, w Civic jest wielki bagażnik.

Sąsiad ma taką Civic'e od nowości , wg. paździerz straszny i z wyglądu i z wyposażenia i z wnętrza ... niedawno wymieniał sondy lambda bo klękły ( przebieg symboliczny ) i zapłacił coś koło 2 tysi bo nie szło dostać innych niż w ASO Kucza :wink4: ... aha i 1.8 ( teraz nie pamiętam czy V-tec czy nie ) w benzynie ma :wink4:

Idę skasować inspekcję olejową itp. bo nówka oliwa ( Liqui Moly ) i kpl. filtrów Knecht'a jest zapodany :wink4:

Opublikowano

po robocie :hi:

seves jeden gościu pojechał go oglądać bo widnieje temat na zakup kontrolowany, podobno coś z tyłem robione. Czekam aż powie co obejrzał :naughty:

wiesz co gościu pisze że bezwypadkowe a jednak lewy wydech troche niżej wisi niż prawy ;) ale to trzeba zawsze zobaczyć bo przyczyna mogła być różna.. Trzeba sprawdzić..

[br]Dopisany: 14 Grudzień 2011, 14:47_________________________________________________

Sąsiad ma taką Civic'e od nowości , wg. paździerz straszny i z wyglądu i z wyposażenia i z wnętrza ... niedawno wymieniał sondy lambda bo klękły ( przebieg symboliczny ) i zapłacił coś koło 2 tysi bo nie szło dostać innych niż w ASO Kucza :wink4: ... aha i 1.8 ( teraz nie pamiętam czy V-tec czy nie ) w benzynie ma :wink4:

Idę skasować inspekcję olejową itp. bo nówka oliwa ( Liqui Moly ) i kpl. filtrów Knecht'a jest zapodany :wink4:

i ja już mam nowy olej zalany :)

na zimę motula zalałem w zeszłym roku kupowałem jeszcze do starego i wziąłem na zapas :decayed:

0w30 z czyszczeniem smoka i wczoraj potestowane na ajeden :gwizdanie: burza jest :decayed:

Opublikowano

seves ale wiesz jak nie ma szpachli i jest w miare ok zrobione to nie widzę problemu. Przeglądając klubowe b6 to wszyscy wychwalają ze maja idealne bezwypadkowe i od dziadków z przebiegiem 150 tys... A taka prawda że 85% samochodów nie różni się od tego na allegro widnieje :decayed: :gwizdanie:

Opublikowano

Lancer zawsze miał taką surową deskę, mi się podoba żadnych wodotrysków, oglądałem go i auto jest proste konstrukcyjnie - mniej do zepsucia -japońce tak mają. :wink4:

Daniel Grzegorz kupił to Polo. :cool1:[br]Dopisany: 14 Grudzień 2011, 12:03_________________________________________________Spadam do SJZ ;(

a tak kupiłem...ma parę mankamentów, ale...na 2000r i stojące pod blokiem :gwizdanie: ....

Daniel Grzegorz kupił to Polo.

To było pewne, nie wiem po co mu ten miernik, on jechal z nastawieniem ze kupi :P

.... a po to, żeby zbić porządnie z ceny :decayed:

Opublikowano

seves ale wiesz jak nie ma szpachli i jest w miare ok zrobione to nie widzę problemu. Przeglądając klubowe b6 to wszyscy wychwalają ze maja idealne bezwypadkowe i od dziadków z przebiegiem 150 tys... A taka prawda że 85% samochodów nie różni się od tego na allegro widnieje :decayed: :gwizdanie:

no ja jestem jednym z nich :decayed:

sam się zdziwiłem że moja tak fajnie na fotkach wyszła :P bo felgi letnie mam ściachane jak ja pierd :P

na prawym boku na drzwiach przednich i tylnich majster jakiś próbował coś poprawić i kolor już w tych miejsach nie jest tak czarny jak był.. to załatwiam na razie "chwilowo" pastą koloryzującą a ogólnie na wiosnę furka idzie na polerkę :gwizdanie:

poza tym przede wszystkim anglik :decayed: czym ogólnie to się nie chwalę.. ale jak ktoś pyta też nie ukrywam bo po co.. Ci którzy mnie na pw pytają skąd taką furę i za ile wyczaiłem piszę jak jest.. że z Anglii i za 30tysi ale w wątku specjalnie o tym nie pisałem :tongue4:

poza tym autko kupowałem okiem i kompem.. widziałem że i na lewych przednich i tylnich drzwiach coś było i na prawym tylnym błotniku też (wszystko tylko część elementów) i jak ja się zdziwiłem jak miałem tą przygodę z kamieniem z asfaltu i rzeczoznawca wyciągnął miernik i mi mówi że musi całe auto sprawdzić :rolleyes: sprawdził i wyszło że na całym aucie mam ORI lakier :kox: więc widocznie tylko drobne jakieś przytarcia poprawiali i nie malowali całych elementów..

W każdym bądź razie przy zakupie akceptuję takie drobne niedomagania bo nie szukam ideałów :decayed:

Opublikowano

W angli idzie fajne kupić auto, ale tak jak piszesz zawsze to angol będzie. Nie wierzę w a4 sprowadzone z niemcowni lub z angli za 6-7tys euro z przebiegami 170 i czyste ideały. Nikt dobrego samochodu nie sprzeda tanio, a jak już ktoś ma dobry to zostaje w rodzinie lub znajomi kupują.

Nic trzeba iść do sklepu kupić energetyka i zakuwam prawo dalej :wallbash:

Opublikowano

No ze mną nie masz szans :gwizdanie: :decayed:

:polew::tongue4:

Opublikowano

No ze mną nie masz szans :gwizdanie: :decayed:

:polew::tongue4:

się wie :wink4:

Robert sprawe zajś mam :gwizdanie: