ROBERT Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 A tak teraz mi woda sp***dala z maski Megane II po woskowaniu Collinite 476 [br]Dopisany: 11 Czerwiec 2011, 00:18_________________________________________________ Nie mam czasu na takie sprawy Ja tez ale dziś troszkę powalczyłem , a ręka jak mnie nawala
wiesiek3d Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Ja tez ale dziś troszkę powalczyłem , a ręka jak mnie nawala Ręcznie to jest porażka
ROBERT Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Spadam spać , narka Szkoda , że mnie jutro nie będzie [br]Dopisany: 11 Czerwiec 2011, 00:22_________________________________________________ Ja tez ale dziś troszkę powalczyłem , a ręka jak mnie nawala Ręcznie to jest porażka No a jak chcesz wosk nakładać ? Cleanera owszem można maszynowo , ale i tak lepiej ręcznie ... woski ( miękkie i niektóre twarde ) niektórzy nakładają dosłownie rękami
Arturoo Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Nie mam czasu na takie sprawy Ja Ci moge wypolerowac furke,zalatw paste, z H4mm3R'em sie jakos dogadamy ,zmrozisz flaszeczke i nie ma problemu .
wiesiek3d Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Nie mam czasu na takie sprawy Ja Ci moge wypolerowac furke,zalatw paste, z H4mm3R'em sie jakos dogadamy ,zmrozisz flaszeczke i nie ma problemu . To nie chodzi żeby ktoś mi to robił, a flaszkę to możemy normalnie walnąć. Kasy na środki na razie brak Spadam spać , narka Szkoda , że mnie jutro nie będzie [br]Dopisany: 11 Czerwiec 2011, 00:22_________________________________________________ Ja tez ale dziś troszkę powalczyłem , a ręka jak mnie nawala Ręcznie to jest porażka No a jak chcesz wosk nakładać ? Cleanera owszem można maszynowo , ale i tak lepiej ręcznie ... woski ( miękkie i niektóre twarde ) niektórzy nakładają dosłownie rękami Wosk to tak[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2011, 00:26_________________________________________________TVP1 Kabaret :polew:
ROBERT Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Wosk to tak I cleaner [br]Dopisany: 11 Czerwiec 2011, 00:31_________________________________________________ TVP1 Kabaret :polew: Nagrywa mi się , ostatnio nagrywałem z Sopotu
danielom Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 To i ja sie zbieram :hi: rano do pracy, potem spot
wiesiek3d Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 To i ja sie zbieram :hi: rano do pracy, potem spot Noooo
wrzosu Opublikowano 11 Czerwca 2011 Opublikowano 11 Czerwca 2011 kumpel sie nie obrazi jak mu kwiata na slub dam ze wstazka "Ostatnie Pozegnanie" ??
Rekomendowane odpowiedzi