ROBERT Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 zmiana oleju to idzie z czynnikiem ja mogę Ci polecić jest dobry gość w gaszowicach cała reszta to debile ten którego ja Ci poleciłem ?
andy_sky Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 zmiana oleju to idzie z czynnikiem ja mogę Ci polecić jest dobry gość w gaszowicach cała reszta to debile ten którego ja Ci poleciłem ? dokładnie ma dobry nowy sprzęt i zna się na rzeczy
Arturoo Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Wiem ,że to z czynnikiem idzie ale tak na to mówią :gwizdanie: Jutro po pracy wymieniają mi zimering na prawej półosi bo coś się przypocił ,w środę po pracy wymieniam przewód hamulcowy pp ,może do końca tygodnia siemian ogarnie mi temat nowych hebli dla mnie więc znowu parę złociszy pójdzie . Niech się ten miesiąc w końcu skończy .[br]Dopisany: 13 Czerwiec 2011, 23:34_________________________________________________Czasem mam wrażenie ,że nie mam auta tylko dużą niebieską świnkę
andy_sky Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Wiem ,że to z czynnikiem idzie ale tak na to mówią :gwizdanie: Jutro po pracy wymieniają mi zimering na prawej półosi bo coś się przypocił ,w środę po pracy wymieniam przewód hamulcowy pp ,może do końca tygodnia siemian ogarnie mi temat nowych hebli dla mnie więc znowu parę złociszy pójdzie . Niech się ten miesiąc w końcu skończy . coś Ci się sra niestety nieszczęścia chodzą parami
Polko_V Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 oo wlasnie...jak mowa o klimie...powiecie mi czemu sie ona czasem zwiesza tzn. zaden klawisz nie reaguje na ''dotyk'' a po okolo 2-3min zas mozna cykac :?:
andy_sky Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 do auta zawsze dokładasz no chyba że kupisz sobie tico
Polko_V Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 vag podlaczony i zadnego ""errora" nie bylo
andy_sky Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 oo wlasnie...jak mowa o klimie...powiecie mi czemu sie ona czasem zwiesza tzn. zaden klawisz nie reaguje na ''dotyk'' a po okolo 2-3min zas mozna cykac :?: masz raczej problem z panelem klimatronika sprawdź to na Vagu
Arturoo Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Chyba kupie jakieś tico ,a klekot do teściowej w niedziele na ciacho będzie mnie woził :polew:
andy_sky Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 był kiedyś temat o tym kwestia wyczyszczenia
Polko_V Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 zeby "ruda" Ci te tico nie wpier***la :gwizdanie:
danielom Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 ja tez mam jakos tak ze dlugo jezdze bez dokladania a jak juz cos jebnie to potem wszystko po kolei trzeba robic :disgust:
andy_sky Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Chyba kupie jakieś tico ,a klekot do teściowej w niedziele na ciacho będzie mnie woził :polew: a jak się u teściowej sp***doli to teściowa niech z kasy wysakuje
Arturoo Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 oo wlasnie...jak mowa o klimie...powiecie mi czemu sie ona czasem zwiesza tzn. zaden klawisz nie reaguje na ''dotyk'' a po okolo 2-3min zas mozna cykac :?: masz raczej problem z panelem klimatronika sprawdź to na Vagu Pod Żorami w Osinach jest facet -Górka się nazywa ,zawieź mu panel klimatronika ,on tam robi takie rzeczy.
andy_sky Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 zeby "ruda" Ci te tico nie wpier***la :gwizdanie: wpiedala go że hej nawet słychać
Arturoo Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Chyba kupie jakieś tico ,a klekot do teściowej w niedziele na ciacho będzie mnie woził :polew: a jak się u teściowej spieprzy to teściowa niech z kasy wysakuje A jak
Polko_V Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 a znam kolesia tzn slyszalem...narazie brak czasu ale jak mi sie dżądra zagotuja albo oszroniom to na pewno podjade
andy_sky Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Chyba kupie jakieś tico ,a klekot do teściowej w niedziele na ciacho będzie mnie woził :polew: a jak się u teściowej spieprzy to teściowa niech z kasy wysakuje A jak to pewnie do niej słoneczko mówisz albo skarbie
Polko_V Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Qfa...chyba jutro obcykam moje autko i pokaze swiatu :?: :!: [br]Dopisany: 13 Czerwiec 2011, 23:47_________________________________________________ Chyba kupie jakieś tico ,a klekot do teściowej w niedziele na ciacho będzie mnie woził :polew: a jak się u teściowej spieprzy to teściowa niech z kasy wysakuje A jak to pewnie do niej słoneczko mówisz albo skarbie ale tylko zapewne wtedy jak cos chce
Rekomendowane odpowiedzi