ROBERT Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Robert masz wolne :?: No dziś mam wolne po weselu , jutro idę na rano
Arturoo Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 jak się zmienia tarcze ze zadku to trza tyż miynić łożyska, niech mnie kto oświeci czamu :?: a z przodku tyż :?: Z tyłu wymieniasz tarcze i łożyska ( niestety ) , jak wybijesz stare bieżnie i założysz je do nowych tarcz razem ze starymi łożyskami , dają sobie rękę uciąć , że po kilkuset km łożyska i tak będą do wymiany ( chyba , że będziesz miał cufal ale rzadko się to zdarza ) , same tarcze z tyłu można wymienić w [b5] Quattro a dla FWD od [b6] w górę , tam już nie ma piasto-tarcz tylko tarcze i osobno piasty w których są wpresowane łożyska ( podobnie jest z przodu ) Było kupić autko z normalnym napędem :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Było kupić autko z normalnym napędem :gwizdanie: Albo [b6] , [b7] , [b8] z FWD ... :gwizdanie: ... jak "ruszysz" stare łożyska które mają powiedzmy 80-100 kkm to założę się , że już długo nie pociągną
m3rvin Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Było kupić autko z normalnym napędem :gwizdanie: Albo [b6] , [b7] , [b8] z FWD ... :gwizdanie: FWD je beee
andy_sky Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Było kupić autko z normalnym napędem :gwizdanie: Albo [b6] , [b7] , [b8] z FWD ... :gwizdanie: ... jak "ruszysz" stare łożyska które mają powiedzmy 80-100 kkm to założę się , że już długo nie pociągną one mają 160 tyś dostałem kolejny mandat niedługo będę poruszał się pieszo mam już 16 pkt.
badboy Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Było kupić autko z normalnym napędem :gwizdanie: Albo [b6] , [b7] , [b8] z FWD ... :gwizdanie: ... jak "ruszysz" stare łożyska które mają powiedzmy 80-100 kkm to założę się , że już długo nie pociągną one mają 160 tyś dostałem kolejny mandat niedługo będę poruszał się pieszo mam już 16 pkt. zainwestuj w CB
Polko_V Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 ma kto cos do FWD :?: andy-sky...ja za jednym razem zgarnalem 33pkt. bo panom policjantom nie podobalo sie ze ich wyprzedzilem na =ciaglej, pasach, skrzyzowaniu i 140km/h i potem jezdzilem pol roku bez praffka niz go zdalem na "nowo" :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2011, 23:42_________________________________________________juz w sobote moj pierwszy spot
danielom Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 ma kto cos do FWD :?: andy-sky...ja za jednym razem zgarnalem 33pkt. bo panom policjantom nie podobalo sie ze ich wyprzedzilem na =ciaglej, pasach, skrzyzowaniu i 140km/h i potem jezdzilem pol roku bez praffka niz go zdalem na "nowo" :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2011, 23:42_________________________________________________juz w sobote moj pierwszy spot Szczerze mowiac nie masz sie czym szczycic .. :thumbdown:[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2011, 23:48_________________________________________________ juz w sobote moj pierwszy spot Teraz jest w nd. Ja tez jade, daj znac w razie czego to sprawdzimy te AJM
danielom Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Ja raz sie dalem zlapac bo lenistwo nie pozwoliło mi na wyciagniecie anteny, od tego czasu zadnych mandatow. Raz zestaw za 350-400 zl i spokoj ..
wrzosu Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 pany czy jest mozliwe ze nowe auto z salonu ma szybe z innego roku? [br]Dopisany: 20 Czerwiec 2011, 23:57_________________________________________________sie najebalem
Arturoo Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 ma kto cos do FWD :?: tak .....jak stoi pod światłami i mieli i ......... nie jedzie
danielom Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 pany czy jest mozliwe ze nowe auto z salonu ma szybe z innego roku? [br]Dopisany: 20 Czerwiec 2011, 23:57_________________________________________________sie najebalem Alkoholiku jeden znowu w tygodniu pijesz. Mozliwe ale tylko rok do tylu lub przodu, zalezy kiedy wyprodukowany [br]Dopisany: 20 Czerwiec 2011, 23:59_________________________________________________ ma kto cos do FWD :?: tak .....jak stoi pod światłami i mieli i ......... nie jedzie Co racja to racja, chociaz kosztami serwisowania mozna sie jakos pocieszyc
Arturoo Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 sie najebalem byś zadzwonił :gwizdanie:
wrzosu Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 pany czy jest mozliwe ze nowe auto z salonu ma szybe z innego roku? [br]Dopisany: 20 Czerwiec 2011, 23:57_________________________________________________sie najebalem Alkoholiku jeden znowu w tygodniu pijesz. Mozliwe ale tylko rok do tylu lub przodu, zalezy kiedy wyprodukowany oj tam no dostalem nowke fiorino i jedna szyba z 01 a dwie 00
Arturoo Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Co racja to racja, chociaz kosztami serwisowania mozna sie jakos pocieszyc jakimi kosztami?
danielom Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Co racja to racja, chociaz kosztami serwisowania mozna sie jakos pocieszyc jakimi kosztami? Samego napedu, brak kolejnego mostu, podpor, lozysk, walu, połosi pany czy jest mozliwe ze nowe auto z salonu ma szybe z innego roku? [br]Dopisany: 20 Czerwiec 2011, 23:57_________________________________________________sie najebalem Alkoholiku jeden znowu w tygodniu pijesz. Mozliwe ale tylko rok do tylu lub przodu, zalezy kiedy wyprodukowany oj tam no dostalem nowke fiorino i jedna szyba z 01 a dwie 00 To jest ok :good:
Polko_V Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 baa...w niedziele daniel...to bylo dawno i prawie nie prawda...prawko mam i nie zamierzam sie go pozbyc a ponadto hO_oje jechali 30 km/h po cywilnemu, bo to zapomnialem dodac
Arturoo Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Samego napedu, brak kolejnego mostu, podpor, lozysk, walu, połosi tzn,że co tam trza robić ? Poza wymianą oleju w dyfrze nic jeszcze nie robiłem :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi