Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zbyt dobra cena ,spróbuj :gwizdanie:,powiesz ile pojeździłeś

Nie mam tyle kasy co Ty żeby próbować :decayed:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A można je poznać?

Ktoś kiedyś pisał że jak kupił taki FAKE to były inne pudełka niż w ORI ( małe różnice były , ale nie pamiętam teraz o co tam chodziło :mysli: )

[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 21:58_________________________________________________

Nooo Artur kasiasty jest :gwizdanie:

:tongue4:

Opublikowano

Robert ,kiedy dalszy etap w Zabełkowie :naughty:

Opublikowano

Wiesiek podjedź do tego sklepu powiedz , że chcesz zobaczyć te łączniki co na allegro są wystawione , sprawdź czy koło napisu LMO jest taki kawałek zeszlifowany jakby szlifierką ( tam gdzie ORI mają znaczek VW :audi: )

Opublikowano

Dzisiaj mały szarpał kołami ale nic oprócz już przedtem namierzonych łączników nie znalazłem.

Ciekawie mi wali w tym prawym kole, jak jadę po nierównej nawierzchni to jest spokój ale jak wpadnie w dziurę lub wjeżdżam na próg zwalniający to jebn*e. :confused4:

Opublikowano

ja nie mam na próby :tongue4:,wolę raz sprawdzone ,w sprawdzonym sklepie ,ponoć podrabiają już wszystko te małe ludziki co depczą całymi dniami w polach ryżowych [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 22:05_________________________________________________

Nooo Artur kasiasty jest :gwizdanie:

:tongue4:

Ty masz złego informatora :cool1: :gwizdanie:

Opublikowano

Wiesiek podjedź do tego sklepu powiedz , że chcesz zobaczyć te łączniki co na allegro są wystawione , sprawdź czy koło napisu LMO jest taki kawałek zeszlifowany jakby szlifierką ( tam gdzie ORI mają znaczek VW :audi: )

Taki jak te, i są jeszcze tańsze 55 zł tylko że w Siemianowicach

1659180396

Opublikowano

Robert ,kiedy dalszy etap w Zabełkowie :naughty:

No trzeba się kiedy za to zabrać , ale muszę jeszcze z Tomkiem pogadać i kupić kiedy jaką pastę ( bo nie mam już , miałem tylko UC w próbce ) , Tomek coś mówił , ze gdzieś tam koło niego można kupić 3M na "setki" , poza tym trzeba było by "Compounding Pad" zapodać jakiś inny , tamten ma już nieźle zjechany , polowa go kręci się nad lakierem

[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 22:07_________________________________________________

Ciekawie mi wali w tym prawym kole, jak jadę po nierównej nawierzchni to jest spokój ale jak wpadnie w dziurę lub wjeżdżam na próg zwalniający to jebn*e. :confused4:

Mam podobnie , ale co ciekawe nie zawsze jebn*e :mysli:

Opublikowano

Dzisiaj mały szarpał kołami ale nic oprócz już przedtem namierzonych łączników nie znalazłem.

jak łaczniki są padnięte to takie pierdyknięcia niezłe czuć :kwasny:

Opublikowano

Taki jak te, i są jeszcze tańsze 55 zł tylko że w Siemianowicach

1659180396

Ja jak kupiłem kiedyś wahacze z LMO to ten "szlif" był dużo mniejszy :mysli: dosłownie takiej wielkości jak znaczek VW/Audi ( czy nawet samo :audi: ) na tym ORI elemencie

[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 22:11_________________________________________________Jeszcze 271 postów w tym wątku i jesteśmy na 10 miejscu w "10 najlepszych wątków (wg odpowiedzi)" :naughty::kox: oczywiście jeżeli w tym co teraz jest na 10 nikt nie napisze nic do tego czasu :cool1: ( jest to wątek "klubowy" )

Opublikowano

Podjadę i zerknę na nie, może będą OK :cool1:

Opublikowano

Zobacz jakiej wielkości jest znaczek na ORI łącznikach , takiej wielkości powinien być "szlif" , chyba , że na łącznikach wyjątkowo więcej "szlifnęli" :wink4:

Opublikowano

szlif ma koło 15mm jak pamiętam

Opublikowano

ja kupowałem cały zestaw febi w zawadzie[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 22:19_________________________________________________i już 30 tyś na nich machnąłem :naughty:
Opublikowano

z marginesem to tylko H4mmm3R łuki lubi brać w górach :kox::decayed:

Opublikowano

yno margines w górach jest za mały :)
Opublikowano

nooo :naughty::kox:[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 22:23_________________________________________________

yno margines w górach jest za mały :)

i głęboki :gwizdanie:

Opublikowano

mi tego nie mów :gwizdanie:,a on już też wie :wink4: :gwizdanie:

Opublikowano

Zobaczę jeszcze jaka cena będzie w hurtowni Skody na Zebrzydowickiej :gwizdanie:

Opublikowano

mogę sprawdzić jutro ceny w sjz :wink4: