wiesiek3d Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 zbyt dobra cena ,spróbuj :gwizdanie:,powiesz ile pojeździłeś Nie mam tyle kasy co Ty żeby próbować
ROBERT Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 A można je poznać? Ktoś kiedyś pisał że jak kupił taki FAKE to były inne pudełka niż w ORI ( małe różnice były , ale nie pamiętam teraz o co tam chodziło ) [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 21:58_________________________________________________ zbyt dobra cena ,spróbuj :gwizdanie:,powiesz ile pojeździłeś Nie mam tyle kasy co Ty żeby próbować Nooo Artur kasiasty jest :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Robert ,kiedy dalszy etap w Zabełkowie
ROBERT Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Wiesiek podjedź do tego sklepu powiedz , że chcesz zobaczyć te łączniki co na allegro są wystawione , sprawdź czy koło napisu LMO jest taki kawałek zeszlifowany jakby szlifierką ( tam gdzie ORI mają znaczek VW )
wiesiek3d Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Dzisiaj mały szarpał kołami ale nic oprócz już przedtem namierzonych łączników nie znalazłem. Ciekawie mi wali w tym prawym kole, jak jadę po nierównej nawierzchni to jest spokój ale jak wpadnie w dziurę lub wjeżdżam na próg zwalniający to jebn*e.
Arturoo Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 zbyt dobra cena ,spróbuj :gwizdanie:,powiesz ile pojeździłeś Nie mam tyle kasy co Ty żeby próbować ja nie mam na próby ,wolę raz sprawdzone ,w sprawdzonym sklepie ,ponoć podrabiają już wszystko te małe ludziki co depczą całymi dniami w polach ryżowych [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 22:05_________________________________________________ Nooo Artur kasiasty jest :gwizdanie: Ty masz złego informatora :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Wiesiek podjedź do tego sklepu powiedz , że chcesz zobaczyć te łączniki co na allegro są wystawione , sprawdź czy koło napisu LMO jest taki kawałek zeszlifowany jakby szlifierką ( tam gdzie ORI mają znaczek VW ) Taki jak te, i są jeszcze tańsze 55 zł tylko że w Siemianowicach
ROBERT Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Robert ,kiedy dalszy etap w Zabełkowie No trzeba się kiedy za to zabrać , ale muszę jeszcze z Tomkiem pogadać i kupić kiedy jaką pastę ( bo nie mam już , miałem tylko UC w próbce ) , Tomek coś mówił , ze gdzieś tam koło niego można kupić 3M na "setki" , poza tym trzeba było by "Compounding Pad" zapodać jakiś inny , tamten ma już nieźle zjechany , polowa go kręci się nad lakierem [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 22:07_________________________________________________ Ciekawie mi wali w tym prawym kole, jak jadę po nierównej nawierzchni to jest spokój ale jak wpadnie w dziurę lub wjeżdżam na próg zwalniający to jebn*e. Mam podobnie , ale co ciekawe nie zawsze jebn*e
Arturoo Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Dzisiaj mały szarpał kołami ale nic oprócz już przedtem namierzonych łączników nie znalazłem. Ciekawie mi wali w tym prawym kole, jak jadę po nierównej nawierzchni to jest spokój ale jak wpadnie w dziurę lub wjeżdżam na próg zwalniający to jebn*e. jak łaczniki są padnięte to takie pierdyknięcia niezłe czuć
ROBERT Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Taki jak te, i są jeszcze tańsze 55 zł tylko że w Siemianowicach Ja jak kupiłem kiedyś wahacze z LMO to ten "szlif" był dużo mniejszy dosłownie takiej wielkości jak znaczek VW/Audi ( czy nawet samo ) na tym ORI elemencie [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 22:11_________________________________________________Jeszcze 271 postów w tym wątku i jesteśmy na 10 miejscu w "10 najlepszych wątków (wg odpowiedzi)" oczywiście jeżeli w tym co teraz jest na 10 nikt nie napisze nic do tego czasu ( jest to wątek "klubowy" )
wiesiek3d Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Podjadę i zerknę na nie, może będą OK
ROBERT Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Podjadę i zerknę na nie, może będą OK Zobacz jakiej wielkości jest znaczek na ORI łącznikach , takiej wielkości powinien być "szlif" , chyba , że na łącznikach wyjątkowo więcej "szlifnęli"
andy_sky Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Podjadę i zerknę na nie, może będą OK ja kupowałem cały zestaw febi w zawadzie[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 22:19_________________________________________________i już 30 tyś na nich machnąłem
Arturoo Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 z marginesem to tylko H4mmm3R łuki lubi brać w górach
andy_sky Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 z marginesem to tylko H4mmm3R łuki lubi brać w górach yno margines w górach jest za mały
ROBERT Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 z marginesem to tylko H4mmm3R łuki lubi brać w górach nooo [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 22:23_________________________________________________ z marginesem to tylko H4mmm3R łuki lubi brać w górach yno margines w górach jest za mały i głęboki :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 mi tego nie mów :gwizdanie:,a on już też wie :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zobaczę jeszcze jaka cena będzie w hurtowni Skody na Zebrzydowickiej :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi