seves Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Z robotki z rana hello Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Co Wy, na wykopkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 kuźwa, Pany dziś przestał mi działać pilot z centralki, chciałem go na nowo zaprogramować i tu zonk nie mogę połączyć się z modułem komfortu... i pytanie co teraz ? czyżby zesrał się cały moduł komfortu od tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Świeczki wymienione , Dzięki Arek za klucz dynamometryczny Miałem strach ze ukręcę którąś ale poszły bez problemu Malutki test dwóch odrdzewiaczy: WD-40 kontra Wurth Popsikałem w okolice gwintu dwóch świec WD-40 a dwóch Wurth'a , te gdzie był Wurth praktycznie poszły w palcach :> natomiast gdzie było WD szły ciężko , popsikałem jeszcze raz te dwie ale teraz Wurth'em , fajeczka łyk :beer1: i próba - poszły w palcach [br]Dopisany: 16 Październik 2010, 15:10_________________________________________________ kuźwa, Pany dziś przestał mi działać pilot z centralki, chciałem go na nowo zaprogramować i tu zonk nie mogę połączyć się z modułem komfortu... i pytanie co teraz ? czyżby zesrał się cały moduł komfortu od tak ? Spróbuj tak : Wsiądź do auta i włącz zapłon. Wciśnij obojętnie który przycisk na pilocie i trzymaj przez kilka sekund. Wyłącz zapłon. Sprawdź, czy działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Świeczki wymienione , Dzięki Arek za klucz dynamometryczny Miałem strach ze ukręcę którąś ale poszły bez problemu Malutki test dwóch odrdzewiaczy: WD-40 kontra Wurth Popsikałem w okolice gwintu dwóch świec WD-40 a dwóch Wurth'a , te gdzie był Wurth praktycznie poszły w palcach :> natomiast gdzie było WD szły ciężko , popsikałem jeszcze raz te dwie ale teraz Wurth'em , fajeczka łyk :beer1: i próba - poszły w palcach [br]Dopisany: 16 Październik 2010, 15:10_________________________________________________ kuźwa, Pany dziś przestał mi działać pilot z centralki, chciałem go na nowo zaprogramować i tu zonk nie mogę połączyć się z modułem komfortu... i pytanie co teraz ? czyżby zesrał się cały moduł komfortu od tak ? Spróbuj tak : Wsiądź do auta i włącz zapłon. Wciśnij obojętnie który przycisk na pilocie i trzymaj przez kilka sekund. Wyłącz zapłon. Sprawdź, czy działa. próbowałem nie działa ;([br]Dopisany: 16 Październik 2010, 16:45_________________________________________________możliwe że wilgoć dostała się do modułu, bo znajduje się on pod nogami. Muszę spróbować posprawdzać wszystkie wtyczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 16 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 zawieszenie wymienione, zimowki zalozone teraz tak buja ze czuje sie jak na statku czas operacyjny 7 godz :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 zawieszenie wymienione, zimowki zalozone teraz tak buja ze czuje sie jak na statku czas operacyjny 7 godz :> uuu to pewnie teraz dziwnie autko wygląda :gwizdanie: masz foto :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Badboy masz tylko 1 klucz? probowales tym drugim? jest jeszcze opcja ze jeden kluczyk masz w stacyjce a drugi w zamku i tam naciskasz... tylko za bardzo nie pamietam co w jakiej kolejnosci sie robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 1 kluczyk w stacyjce na włączonym zapłonie , drugi w zamku (drzwi/centralny zamknięty) i przytrzymujesz obojętnie jaki przycisk na pilocie . sprawdzasz ... jak zadziała zamieniasz kluczyki miejscami ... można tak zakodować 4 sztuki [br]Dopisany: 16 Październik 2010, 21:22_________________________________________________Żyje dziś jeszcze ktoś z Rybnika Cisza jakaś w "eterze" ... :?: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decks88 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 po robocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 po robocie Jeden robotnik , a reszta "daje w czajnik" :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decks88 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 ja zara spac spadam na nogach od 5 w robocie od 6 przed chwila wrocilem i jutro na 6 do roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 ja zara spac spadam na nogach od 5 w robocie od 6 przed chwila wrocilem i jutro na 6 do roboty To ty normalnie maszyna jakaś jesteś :gwizdanie: Nie chciałbym być w "Twojej skórze" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decks88 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 czemu? nie jest zle :gwizdanie: w od poniedzialku nocka wiec odpoczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 czemu? nie jest zle :gwizdanie: w od poniedzialku nocka wiec odpoczne Tomek jak ja bym miał "rodzinne" kierownictwo na moim oddziele na Chwałowicach też bym dawał radę Żartuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decks88 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 wiesz... "rodzina" w firmie mi niewiele pomaga a nawet przeszkadza kuzyn kierownik wie ze moze se wiecej pozwolic wobec mnie niz wobec kogos innego w firmie to kierownik poza firma kuzyn tak to jest.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 wiem Tomek ... przecież napisałem że żartuję ale kaj je reszta tych alkocholików z Rybnika :?: :polew: :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decks88 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 pewnie jak to w weekend siedza i leja w brzuchy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 ale kaj je reszta tych alkocholików z Rybnika :?: :polew: :tongue4: Hmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi