ROBERT Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 groził za to ,że w drodze do Bukowiny nie mógł mnie dogonić :polew: :polew:[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2011, 23:43_________________________________________________obiecałem mu ,że już mu tak nie będę uciekał :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :polew: Spadam spać Narka
Arturoo Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Szymon dopisuj się do listy z pierwszego posta
seves Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Szymon dopisuj się do listy z pierwszego posta no wlasnie Ci powiem ze mysla o tym mysla i mysla bo nie wiem czy nie bede mial zajetego przyszego weekendu za to na spocie w niedziele bede na pewno w koncu :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 No ja w niedzielę odpadam niestety znowu ale na grila jak najbardzie mam zamiar wpaść
m3rvin Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 :hi: jam jest zainteresowany, - ale nie wiem czy preferujecie starszo ciotka Asexa :polew: czy ktoś z rybola albo okolic będzie tankowol ropa bo by mi se FV sprzydala bo dziś jadę na Ligę do Radomia powalczyć o punkty trzymejcie kciuki a tako wyglada tyn sport
seves Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 :hi: jam jest zainteresowany, - ale nie wiem czy preferujecie starszo ciotka Asexa :polew: czy ktoś z rybola albo okolic będzie tankowol ropa bo by mi se FV sprzydala bo dziś jadę na Ligę do Radomia powalczyć o punkty trzymejcie kciuki a tako wyglada tyn sport no to powodzenia tam :good: :good:
Arturoo Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 :hi: jam jest zainteresowany, - ale nie wiem czy preferujecie starszo ciotka Asexa :polew: Są dwie rzeczy ,które przemawiają na Twoją korzyść : 1) lubisz wódeczkę 2) masz V-kę
blant88 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 To teraz w niedziele na spocie po ile robimy ściepe :?: PS. mogę sie troche spóźnić na spota bo bede w IKEA
seves Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 [br]Dopisany: 24 Czerwiec 2011, 11:44_________________________________________________ To teraz w niedziele na spocie po ile robimy ściepe :?: PS. mogę sie troche spóźnić na spota bo bede w IKEA Blant jak jedziesz, wez mi prosze ta sofe taka rozkladana czarna z niebieskim i ta komode taka co jest w promocji no i stolik pod tv jeszcze ten z chromem :polew: :polew:
blant88 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 [br]Dopisany: 24 Czerwiec 2011, 11:44_________________________________________________ To teraz w niedziele na spocie po ile robimy ściepe :?: PS. mogę sie troche spóźnić na spota bo bede w IKEA Blant jak jedziesz, wez mi prosze ta sofe taka rozkladana czarna z niebieskim i ta komode taka co jest w promocji no i stolik pod tv jeszcze ten z chromem :polew: :polew: 0k nie ma sprawy przyjade z tym na spota i tam ci to przekaze :polew: [br]Dopisany: 24 Czerwiec 2011, 11:54_________________________________________________i bede ciekaw jak sie pomieścisz w sedanie :>
seves Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 [br]Dopisany: 24 Czerwiec 2011, 11:44_________________________________________________ To teraz w niedziele na spocie po ile robimy ściepe :?: PS. mogę sie troche spóźnić na spota bo bede w IKEA Blant jak jedziesz, wez mi prosze ta sofe taka rozkladana czarna z niebieskim i ta komode taka co jest w promocji no i stolik pod tv jeszcze ten z chromem :polew: :polew: 0k nie ma sprawy przyjade z tym na spota i tam ci to przekaze :polew: [br]Dopisany: 24 Czerwiec 2011, 11:54_________________________________________________i bede ciekaw jak sie pomieścisz w sedanie :> wypas dzieki wielkie wezme katowke i przedluzacz to sie najwyzej pake wyreza
wiesiek3d Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Oooo i Pan Szymon zawitał[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2011, 12:27_________________________________________________Ooo i uciekł ;(
blant88 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Artur czy to jest któraś z tych wtyczek :?:
Rekomendowane odpowiedzi