wiesiek3d Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Hmmm prawy górny tylny wahacz do wymiany Już kupiony w poniedziałek wymiana To się parami wymienia :gwizdanie: Kto Ci takich głupot naopowiadał To nie amory żeby parami wymieniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Hmmm prawy górny tylny wahacz do wymiany Już kupiony w poniedziałek wymiana To się parami wymienia :gwizdanie: Kto Ci takich głupot naopowiadał To nie amory żeby parami wymieniać. Robert :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 dzien do Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrzosu Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 w poludnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 MRC WIDEBODY S4 :slina: :slina: :slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 [br]Dopisany: 28 Czerwiec 2011, 15:03_________________________________________________ Hmmm prawy górny tylny wahacz do wymiany Już kupiony w poniedziałek wymiana To się parami wymienia :gwizdanie: Kto Ci takich głupot naopowiadał To nie amory żeby parami wymieniać. Robert :gwizdanie: Jak już to ćwiartkami ...np. masz padnięty górny prawy tył to wymieniasz od razu górny prawy przód , masz do wymiany prawy dół przód to wymieniasz też tylni dolny z tej strony ( z dolnymi warto od razu zapodać nowe łączniki stab. ) ... [br]Dopisany: 28 Czerwiec 2011, 15:04_________________________________________________ :hi: ja mam ate-klocki z przodu -> hamulec jest ok lecz felgi mam grafitowe zamiast srebrnych fest pyla Wszystkie pylą , jeszcze nie spotkałem klocków co by nie pyliły , na niektórych felgach po prostu bardziej pył się osiada na niektórych mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 ida tyn chromski pin zmasować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 ida tyn chromski pin zmasować spróbuj bez wyciągania zegarów tylko przypatrz się wtyczce jak ja wyciągnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 MRC WIDEBODY S4 :slina: :slina: :slina: ogień [br]Dopisany: 28 Czerwiec 2011, 15:40_________________________________________________ [br]Dopisany: 28 Czerwiec 2011, 15:03_________________________________________________ Hmmm prawy górny tylny wahacz do wymiany Już kupiony w poniedziałek wymiana To się parami wymienia :gwizdanie: Kto Ci takich głupot naopowiadał To nie amory żeby parami wymieniać. Robert :gwizdanie: Jak już to ćwiartkami ...np. masz padnięty górny prawy tył to wymieniasz od razu górny prawy przód , masz do wymiany prawy dół przód to wymieniasz też tylni dolny z tej strony ( z dolnymi warto od razu zapodać nowe łączniki stab. ) ... tego nie wiedziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 ida tyn chromski pin zmasować spróbuj bez wyciągania zegarów tylko przypatrz się wtyczce jak ja wyciągnąć tak też spróbuję właśnie dochodzę do tego jak tą wtyczkę wyciągnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 MRC WIDEBODY S4 :slina: :slina: :slina: Piękna ... tylko kiere ma nie po tej mańce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 MRC WIDEBODY S4 :slina: :slina: :slina: Piękna ... tylko kiere ma nie po tej mańce golić można się też drugą ręką :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 golić można się też drugą ręką :gwizdanie: nie próbowałem jeszcze [br]Dopisany: 28 Czerwiec 2011, 16:00_________________________________________________ Jak Belgowie wyciągali auto No comment.. :laghing2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 ida tyn chromski pin zmasować spróbuj bez wyciągania zegarów tylko przypatrz się wtyczce jak ja wyciągnąć tak też spróbuję właśnie dochodzę do tego jak tą wtyczkę wyciągnąć operacja zakończona powodzeniem, OK zagościł w końcu na FISie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 operacja zakończona powodzeniem, OK zagościł w końcu na FISie Dałeś rady bez wyciągania licznika ? Jak tak to :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 operacja zakończona powodzeniem, OK zagościł w końcu na FISie Dałeś rady bez wyciągania licznika ? Jak tak to :oklaski: roberto nie ma sensu wyciągać licznika w ogóle, ściągnąłem sobie tylko tą dolną obudowę pod kierownicą co jest,a wtedy dojście jest jak na talerzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 [br]Dopisany: 28 Czerwiec 2011, 16:00_________________________________________________ Jak Belgowie wyciągali auto No comment.. :laghing2: FAKE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrzosu Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 jade na katowicki zaroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Panowie kto był ostatnio w ASO i się powoływał na A4-klub.pl :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi