ROBERT Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 robert np. :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: A skąd ty takie rzeczy wiesz ? Tak poza tym synalku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Tak poza tym synalku Nooo i jak z miejscówką na 2 lipca jeżeli bedzie padać a ma padać to jaki jest plan awaryjny :?: No i cisza, jak będzie padać to impry nie będzie tak coś czuję ;([br]Dopisany: 29 Czerwiec 2011, 17:20_________________________________________________Skoro nikogo nie ma to w razie niepogody u Daniela w nowym mieszkaniu, przepędzimy sąsiadów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Ostatnio mnie tak Robert gonił jak u kozy byłem :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Ida do roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Ostatnio mnie tak Robert gonił jak u kozy byłem :polew: Nooo ale zapomniałeś dodać zdjęcia Twojej facjaty jak potem wyglądałeś :gwizdanie: [br]Dopisany: 29 Czerwiec 2011, 20:44_________________________________________________ Skoro nikogo nie ma to w razie niepogody u Daniela w nowym mieszkaniu, przepędzimy sąsiadów Dobra propozycja :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m3rvin Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 :hi: bry chopoki i Panie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 http://otomoto.pl/show?id=C19109697 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 http://otomoto.pl/show?id=C19109697 Zadupcona jak uj ale czy ja wiem czy by się komuś nie opłaciło kupić i zrobić ją na "cacy" ... ale cena by wzrosła :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Skoro nikogo nie ma to w razie niepogody u Daniela w nowym mieszkaniu, przepędzimy sąsiadów Dobra propozycja :gwizdanie: jakbym miał już tam wyremontowane to jak najbardziej zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 jakbym miał już tam wyremontowane to jak najbardziej zapraszam To pomożemy przy "remoncie" , mniej będziesz miał później do "roboty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 jakbym miał już tam wyremontowane to jak najbardziej zapraszam To pomożemy przy "remoncie" , mniej będziesz miał później do "roboty" hyhy.. no tez widze takie rozwiazanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 A tak na serio to nie wiem jak by padało , może zamówi kto stolik np. w "Sękatej" albo innym lokalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 A tak na serio to nie wiem jak by padało , może zamówi kto stolik np. w "Sękatej" albo innym lokalu no szłoby tylko jakiś wiekszy lokal z wiekszym stolikiem żeby wszyscy sie jakos pomiescili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 nadrobiłem A tak w ogole to wydales mnie ze nadrabiam po nocach sorki i tak by się dowiedziało bractwo ja też tylko wieczorami mam czas by nadgonić spam [br]Dopisany: 29 Czerwiec 2011, 22:25_________________________________________________ A tak na serio to nie wiem jak by padało , może zamówi kto stolik np. w "Sękatej" albo innym lokalu tylko nie tam :polew: :polew:[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2011, 22:27_________________________________________________znowu nie będę nic pamiętał :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 tylko nie tam :polew: :polew:[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2011, 22:27_________________________________________________znowu nie będę nic pamiętał :decayed: I o to w tej "grze" chodzi [br]Dopisany: 29 Czerwiec 2011, 22:28_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 I o to w tej "grze" chodzi a myślałem ,ze o to :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 a myślałem ,ze o to To już efekt uboczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 ja na imprezce bez wariacji bo na drugi dzień muszę być u szwagra na urodzinach ,w niedzielę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 ja na imprezce bez wariacji bo na drugi dzień muszę być u szwagra na urodzinach ,w niedzielę to będzie niezły "podkład" :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 a myślałem ,ze o to To już efekt uboczny dobrze ,że mi tylko reżyser wątki wycina zamiast w ten sposób mordować :gwizdanie:[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2011, 22:38_________________________________________________ ja na imprezce bez wariacji bo na drugi dzień muszę być u szwagra na urodzinach ,w niedzielę to będzie niezły "podkład" :gwizdanie: a w poniedziałek w pracy w swd muszę być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi