wiesiek3d Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 jo potym jechol na zlot starych aut do Zabełkowa, laki tam tez przyjechol, zaroz se zbierom bo o 13 mo moster truck jezdzic po zabełkowskich autach - jakis czarnych audicach w avancie ponoc Oczywiście A4 B7 :polew:
m3rvin Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 jo potym jechol na zlot starych aut do Zabełkowa, laki tam tez przyjechol, zaroz se zbierom bo o 13 mo moster truck jezdzic po zabełkowskich autach - jakis czarnych audicach w avancie ponoc Oczywiście A4 B7 :polew: no wogole nie umia se do tomka dodzwonic chyba se do a4 przywiozol
wiesiek3d Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Padosz że już w nij śpi [br]Dopisany: 03 Lipiec 2011, 12:17_________________________________________________Ida ogień zrobić bo żonce zima
H4mm3R Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 jo potym jechol na zlot starych aut do Zabełkowa, laki tam tez przyjechol, zaroz se zbierom bo o 13 mo moster truck jezdzic po zabełkowskich autach - jakis czarnych audicach w avancie ponoc jo potym jechol na zlot starych aut do Zabełkowa, laki tam tez przyjechol, zaroz se zbierom bo o 13 mo moster truck jezdzic po zabełkowskich autach - jakis czarnych audicach w avancie ponoc Oczywiście A4 B7 :polew: A Ty myślisz że tylko jedna jest taka w Zabełkowie [br]Dopisany: 03 Lipiec 2011, 12:20_________________________________________________ no wogole nie umia se do tomka dodzwonic chyba se do a4 przywiozol Bo od smerfów tel. nie odbierom
m3rvin Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 jo potym jechol na zlot starych aut do Zabełkowa, laki tam tez przyjechol, zaroz se zbierom bo o 13 mo moster truck jezdzic po zabełkowskich autach - jakis czarnych audicach w avancie ponoc jo potym jechol na zlot starych aut do Zabełkowa, laki tam tez przyjechol, zaroz se zbierom bo o 13 mo moster truck jezdzic po zabełkowskich autach - jakis czarnych audicach w avancie ponoc Oczywiście A4 B7 :polew: A Ty myślisz że tylko jedna jest taka w Zabełkowie [br]Dopisany: 03 Lipiec 2011, 12:20_________________________________________________ no wogole nie umia se do tomka dodzwonic chyba se do a4 przywiozol Bo od smerfów tel. nie odbierom Hi is alive :gwizdanie: :gwizdanie: ja czyli konkurencyjo wybijesz a4 b7 avant yny jedna Tomkowo zostanie
m3rvin Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 http://moto.wp.pl/kat,121,title,Wszystko-o-silniku-19-TDI,wid,13542818,wiadomosc.html ciekawostka i trocha historii
wiesiek3d Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 http://moto.wp.pl/kat,121,title,Wszystko-o-silniku-19-TDI,wid,13542818,wiadomosc.html ciekawostka i trocha historii 1,9 TDI THE BEST [br]Dopisany: 03 Lipiec 2011, 13:19_________________________________________________Ida szamać
H4mm3R Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Krzyś jo rozumia Wieśka, Roberta, oni mają fajne auta jako avatary, Artur mo swojego furaka, jo mom cyce bo lubia a Ty jak się utożsamiasz z tym osiołem fasolą... ? Twój idol?
wiesiek3d Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Krzyś jo rozumia Wieśka, Roberta, oni mają fajne auta jako avatary, Artur mo swojego furaka, jo mom cyce bo lubia a Ty jak się utożsamiasz z tym osiołem fasolą... ? Twój idol? Mosz szczęści
wiesiek3d Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Ale mi tąpie i zaś dolywom[br]Dopisany: 03 Lipiec 2011, 18:51_________________________________________________Nosz kur*a co jest zaloło Was :?:
m3rvin Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Krzyś jo rozumia Wieśka, Roberta, oni mają fajne auta jako avatary, Artur mo swojego furaka, jo mom cyce bo lubia a Ty jak się utożsamiasz z tym osiołem fasolą... ? Twój idol? Ależ Tomuś no on jak to Wiesio napisoł pokazuje twoje miny - bo my bez Ciebie żyć ni umimy :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Krzyś jo rozumia Wieśka, Roberta, oni mają fajne auta jako avatary, Artur mo swojego furaka, jo mom cyce bo lubia a Ty jak się utożsamiasz z tym osiołem fasolą... ? Twój idol? Ależ Tomuś no on jak to Wiesio napisoł pokazuje twoje miny - bo my bez Ciebie żyć ni umimy :gwizdanie: Ja ja
ROBERT Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Krzyś jo rozumia Wieśka, Roberta, oni mają fajne auta jako avatary, Artur mo swojego furaka, jo mom cyce bo lubia a Ty jak się utożsamiasz z tym osiołem fasolą... ? Twój idol? Ależ Tomuś no on jak to Wiesio napisoł pokazuje twoje miny - bo my bez Ciebie żyć ni umimy :gwizdanie: Dokładnie
blant88 Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Krzyś jo rozumia Wieśka, Roberta, oni mają fajne auta jako avatary, Artur mo swojego furaka, jo mom cyce bo lubia a Ty jak się utożsamiasz z tym osiołem fasolą... ? Twój idol? Ależ Tomuś no on jak to Wiesio napisoł pokazuje twoje miny - bo my bez Ciebie żyć ni umimy :gwizdanie: :polew:
Arturoo Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 siedzimy na allegro i szukamy tylnych hebelków z esy do avancika nagaro blue :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi