wiesiek3d Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Jak tam Wiesku ? Mały kac po wczorajszej imprezce po szychcie, ale jest [br]Dopisany: 29 Lipiec 2011, 11:01_________________________________________________[br]Dopisany: 29 Lipiec 2011, 11:26_________________________________________________Spadam do roboty
roberts311 Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 W Magro jest good ,w Bielsku w Skodzie mogę Ci też polecić .To tyle znam tylko w okolicy ,gdzie byłem i moge polecić . Na pewno w aucie z Q dobrze ustawią zbierzność. Ile może to kosztować w magro Szarpaki czy zbieżność questionSzarpaki to tylko na stacjach diagnostycznych a zbieżność u Świerczyny ma takie komputerowe stanowisko. Świerczyna ma warsztat jak lecisz z Beaty na Niewiadom lub jadąc z Niedobczyc na Niewiadom ale musisz w Niedobczycach skręcić koło kościoła i później na rondzie pierwszy wyjazd na Beate. W czerwionce na stacji diagnostycznej Rockar ustawiają też zbieżność i myślalem ze w okolicy jest cos podobnego
ROBERT Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 W czerwionce na stacji diagnostycznej Rockar ustawiają też zbieżność i myślalem ze w okolicy jest cos podobnego Zbieżność ustawisz praktycznie u pierwszego lepszego mechanika w okolicy , ja polecam "Zyska" z Jejkowic [br]Dopisany: 29 Lipiec 2011, 15:37_________________________________________________ (O.III cz.III Vz) Cały tydzień tam chodziłem ale na rano
ROBERT Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 I co Robert wochen ende Nie , jeszcze jutro Ich gehe zur Arbeit Jak jutro z tym grillem/rożnem ? [br]Dopisany: 29 Lipiec 2011, 19:43_________________________________________________Ida bronka strzelić w garażu ( po kryjomu ) Za chwilę będę
wiesiek3d Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Ja do roboty na II zm idę [br]Dopisany: 29 Lipiec 2011, 19:50_________________________________________________ Ida bronka strzelić w garażu ( po kryjomu ) Tak źle z tobą :gwizdanie:
H4mm3R Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Ida bronka strzelić w garażu ( po kryjomu ) Za chwilę będę :polew:
ROBERT Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Ida bronka strzelić w garażu ( po kryjomu ) Za chwilę będę :polew: Z czego cieszysz
A-rek Opublikowano 29 Lipca 2011 Autor Opublikowano 29 Lipca 2011 Trza jebać żeby z biydy sie wygrzebać :gwizdanie: to my sobie morzemy ręce podać
ROBERT Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 http://demotywatory.pl/3237852/Wyglada-na-to
H4mm3R Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=33889.msg2547821#msg2547821 f*ck :kwasny: :wallbash:
A-rek Opublikowano 29 Lipca 2011 Autor Opublikowano 29 Lipca 2011 panowie może pomożecie bo wiem że znacie się na informatyce lepiej niż ja, odkąd kupiłem nowy laptop za każdym razem jak go włącze wyskakuje mi okno w którym pisze: "BTTray.exe - Błąd systemu. Nie można uruchomić programu, ponieważ na komputerze nie znaleziono BtBalloon.dll. Spróbuj ponownie zainstalować program, aby naprawić ten problem." domyślam się że to program do Bluetooth ale jak to naprawić
H4mm3R Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 panowie może pomożecie bo wiem że znacie się na informatyce lepiej niż ja, odkąd kupiłem nowy laptop za każdym razem jak go włącze wyskakuje mi okno w którym pisze: "BTTray.exe - Błąd systemu. Nie można uruchomić programu, ponieważ na komputerze nie znaleziono BtBalloon.dll. Spróbuj ponownie zainstalować program, aby naprawić ten problem." domyślam się że to program do Bluetooth ale jak to naprawić Strona producenta i pobierz nowy sterownik, zainstaluj powinno grać
Polko_V Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 W czerwionce na stacji diagnostycznej Rockar ustawiają też zbieżność i myślalem ze w okolicy jest cos podobnego Zbieżność ustawisz praktycznie u pierwszego lepszego mechanika w okolicy , ja polecam "Zyska" z Jejkowic [br]Dopisany: 29 Lipiec 2011, 15:37_________________________________________________ (O.III cz.III Vz) Cały tydzień tam chodziłem ale na rano najbardziej poje**bana sciana pod wzgledem hydrauliki, jednym slowem te sekcje to ZŁOM ale od poniedzialku ide "na wakacje" O.II cz.IV
Rekomendowane odpowiedzi