wiesiek3d Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 jedynie co pajadlo na tym dzisiejszym spocie to kopruchy, co mnie pozarly Ta zło krew Ci wypiły Basia jest zła na Was żeście ja nie wzięli na spota :gwizdanie: sama musiała być w domu
cabriofan Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 Ja również dziękuję za spota a zwłaszcza Sevesowi :notworthy: już nigdy nie dohamuję przy skręconej kierownicy
m3rvin Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 Ja również dziękuję za spota a zwłaszcza Sevesowi :notworthy: już nigdy nie dohamuję przy skręconej kierownicy cos to nawrożył :naughty:
cabriofan Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 [/size]_________________________________________________ http://www.youtube.com/watch?v=v_42UbY-INs&feature=feedrec_grec_index on ma chyba opony z kolcami ni mo-to był Hamer [br]Dopisany: 30 Lipiec 2011, 23:07_________________________________________________ Ja również dziękuję za spota a zwłaszcza Sevesowi :notworthy: już nigdy nie dohamuję przy skręconej kierownicy cos to nawrożył :naughty:
blant88 Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 dzięki za przybyłym za spota i ogólnie to sie najadłem ............... ale ...................w ................................ domu..... oraz ...... :> blant88 dzieki narazie potrzebny nie byl pozdro z gebelsowni spoko zawsze do usług
Pretor Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 Wybierałem się wczoraj do Was ale pilna sprawa stanęła na przeszkodzie, w przyszłym tyg postaram się przyjechać .
A-rek Opublikowano 31 Lipca 2011 Autor Opublikowano 31 Lipca 2011 sory panowie że nie udało mi się wpaść, pępkowe się przeciągło
wiesiek3d Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 W ten jesienny poranek sory panowie że nie udało mi się wpaść, pępkowe się przeciągło No no :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 no ja też przepraszam za nieobecność ale do 5:15 :> walczyliśmy z kfx'em i ...................... wywalczyliśmy clh wyrezany ,w końcu działa
wiesiek3d Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 no ja też przepraszam za nieobecność ale do 5:15 :> walczyliśmy z kfx'em i ...................... wywalczyliśmy clh wyrezany ,w końcu działa No znowu podniosłeś wartość fury
m3rvin Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 no ja też przepraszam za nieobecność ale do 5:15 :> walczyliśmy z kfx'em i ...................... wywalczyliśmy clh wyrezany ,w końcu działa No znowu podniosłeś wartość fury :hi:ale webasto brakuje
Arturoo Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 no o jakieś 150 pln :polew: :polew: [br]Dopisany: 31 Lipiec 2011, 12:18_________________________________________________ no ja też przepraszam za nieobecność ale do 5:15 :> walczyliśmy z kfx'em i ...................... wywalczyliśmy clh wyrezany ,w końcu działa No znowu podniosłeś wartość fury :hi:ale webasto brakuje :polew:
Rekomendowane odpowiedzi