wiesiek3d Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 http://www.adrenalinemotorsport.pl/aktualnosci/n,audi-s7-w-pelnej-krasie Arku nie dla psa......................... Ale pikne
Arturoo Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 nie znają wcale ,nigdy nic tam nie robiłem
wiesiek3d Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 apodaj jakieś linki do zassania tej ETKI :wink4 Proszę bardzo luloku jedyn http://peb.pl/literatura-programy/322765-mix-etka-7-katalog-serwisowy-volkswagen-11.html#post4748327 Nie instalować na dysku "F" bo nie działa online update.
ROBERT Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 http://www.adrenalinemotorsport.pl/aktualnosci/n,audi-s7-w-pelnej-krasie Arku nie dla psa......................... Ale pikne A według mnie ... poza tym już za fest idą w masówkę ... A1 , A2 , A3 , A4 , A5 , A6 , A7 , A8 , Q3 , Q5 , Q7 ... według mnie za dużo tego :thumbdown: a z A7 to już fest przesada
wiesiek3d Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 A według mnie ... poza tym już za fest idą w masówkę ... A1 , A2 , A3 , A4 , A5 , A6 , A7 , A8 , Q3 , Q5 , Q7 ... według mnie za dużo tego :thumbdown: a z A7 to już fest przesada Nie mamrej :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Nie instalować na dysku "D" bo nie działa online update. Wiesław a ja mam moją na "D" może przez to nie ma aktualizacji cen ... zwykłe aktualizacje śmigają jak lala
wiesiek3d Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Trza się brać nyny jutro do roboty
ROBERT Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Nie mamrej :gwizdanie: Nie mamrom , takie moje zdanie [br]Dopisany: 02 Sierpień 2011, 22:08_________________________________________________ Trza się brać nyny jutro do roboty No jo też za chwila ida , jutro trza zaś stować o 5:00
wiesiek3d Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Nie instalować na dysku "D" bo nie działa online update. Wiesław a ja mam moją na "D" może przez to nie ma aktualizacji cen ... zwykłe aktualizacje śmigają jak lala Pomyłka na "F" już poprawiłem, ale to nie chodzi o ceny tylko updaty, w poprzedniej wersji nie ma opcji aktualizacji cen a w tej jest i już je aktualizowałem
A-rek Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2011 http://www.adrenalinemotorsport.pl/aktualnosci/n,audi-s7-w-pelnej-krasie Arku nie dla psa......................... Ale pikne A według mnie ... poza tym już za fest idą w masówkę ... A1 , A2 , A3 , A4 , A5 , A6 , A7 , A8 , Q3 , Q5 , Q7 ... według mnie za dużo tego :thumbdown: a z A7 to już fest przesada a ja uważam że A7 to najlepszy model jaki Audi wypuściło ale masz racje że za dużo tego
ROBERT Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Z drugiej strony ciekawe kiedy będzie A9 albo A10 ... :wallbash: a może A0 :wallbash:
ROBERT Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Pomyłka na "F" już poprawiłem, ale to nie chodzi o ceny tylko updaty, w poprzedniej wersji nie ma opcji aktualizacji cen a w tej jest i już je aktualizowałem Ale masz tą z "plusem" , podobno powinny być w wersji "Plus" niektóre rysunki kolorowe ( których ja na razie nie znalazłem , a troszkę "grzebałem" ) ? [br]Dopisany: 02 Sierpień 2011, 22:13_________________________________________________ Spadam Nara [br]Dopisany: 02 Sierpień 2011, 22:13_________________________________________________ a ja uważam że A7 to najlepszy model jaki Audi wypuściło A według mnie jest takie sobie :gwizdanie: ... o gustach nie dyskutujemy ... ale masz racje że za dużo tego No właśnie
ROBERT Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Arek kajś to był w ta sobota , czekali my aż przyjedziesz z tym drzewem i szpikulcami , a tu ni uja ... :gwizdanie: ... nawet tel nie odbierałeś
A-rek Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Arek kajś to był w ta sobota , czekali my aż przyjedziesz z tym drzewem i szpikulcami , a tu ni uja ... :gwizdanie: ... nawet tel nie odbierałeś pępkowe nieco się przeciągło, a tel miałem w torebce u Natalii ciężko mi w dwa dni pozałatwiać tyle spraw które mnie mijają przez moją nieobecność
H4mm3R Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Z drugiej strony ciekawe kiedy będzie A9 albo A10 ... :wallbash: a może A0 :wallbash: I po co sie irytujesz
ROBERT Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 I po co sie irytujesz Co to znaczy irytujesz
Rekomendowane odpowiedzi