Ploms Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Cześć, jestem w desperackiej sytuacji! Mianowicie mam problem z silnikiem... tak choćby nie pracował jeden cylinder, na wolnych obrotach silnik się trzęsie a jak gazuje to słychać szczał... i powietrze z kolektora się tak jakby cofało. Umiałby to ktoś z was to zobaczyć albo nie wiem, w jakikolwiek sposób pomóc? jak zdejmę kable z drugiego cylindra to nic się nie dzieje a jak zdejmę z pierwszego to się dławi. Sprawdze jeszcze czy nie ma przebicia na kablach aczkolwiek sprawdzałem i nic nie widziałem Brak pomysłów (nie znam się na tym) jak macie pomyła na to to będę wdzięczny Miłego
wiesiek3d Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Lapek właśnie zasysa ETKĘ , zobaczymy co warta ( to już będzie czwarta czy piąta jaką mam ) Robert nowe grafiki są w Touareg rocznik 2011. Ta ETKA jest jak najbardziej OK [br]Dopisany: 04 Sierpień 2011, 16:11_________________________________________________ Cześć, jestem w desperackiej sytuacji! Mianowicie mam problem z silnikiem... tak choćby nie pracował jeden cylinder, na wolnych obrotach silnik się trzęsie a jak gazuje to słychać szczał... i powietrze z kolektora się tak jakby cofało. Umiałby to ktoś z was to zobaczyć albo nie wiem, w jakikolwiek sposób pomóc? jak zdejmę kable z drugiego cylindra to nic się nie dzieje a jak zdejmę z pierwszego to się dławi. Sprawdze jeszcze czy nie ma przebicia na kablach aczkolwiek sprawdzałem i nic nie widziałem Brak pomysłów (nie znam się na tym) jak macie pomyła na to to będę wdzięczny Miłego A iskra jest na tym cylindrze ? Podłacz pod komputer i sczytaj błędy.
Ploms Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Jest. dodam jeszcze ze guma z fajki jest potargana. nie posiadam Kabla ani programu.(trzeba się zaopatrzyć) jet opcja ze to przebicie na kablach? Bo sądzę ze uszczelka raczej nie gdyż była wymieniana jakieś 3 mieś temu..
wiesiek3d Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Najpierw świeca i kable, a i sprawdź czy wtryskiwacz wtryskuje paliwo.
ROBERT Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 A przede wszystkim przełącz tylko na PB i sprawdź czy też się to dzieje ... wykluczysz tym instalację LPG
Ploms Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 ok ale jak sprawdzić wtryski? :0. Na PB jest to samo...
wiesiek3d Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Odkręć go i zapal musi lać paliwem :gwizdanie:
andy_sky Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Andrzeju normalnie dzisio sie witosz
wiesiek3d Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Arku A co niepokorny brakuje Ci czegoś :?:
andy_sky Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 nie chce mi się śmiać z postów wyżej [br]Dopisany: 04 Sierpień 2011, 21:06_________________________________________________Wiesław już dwa razy wymieniałem te j**ane hidy podobno slimy tak mają
wiesiek3d Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 nie chce mi się śmiać z postów wyżej [br]Dopisany: 04 Sierpień 2011, 21:06_________________________________________________Wiesław już dwa razy wymieniałem te j**ane hidy podobno slimy tak mają A ło co Ci chodzi, kurna nie wiedziałem ze to taki paździerz, wymieniałeś żarniki czy coś więcej ?
andy_sky Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 wymieniam żarniki średnio co miesiąc
A-rek Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Arku Wiesiek regulatory dlr kupione Wiesław już dwa razy wymieniałem te j**ane hidy podobno slimy tak mają gówno prawda. mi jakoś chodzą bez zarzutu, u ojca w aucie również
andy_sky Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 widocznie Arku masz lepsze u mnie jedna drga co nie zmienia faktu że padają na przemian
wiesiek3d Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Arku Wiesiek regulatory dlr kupione Arek ale to są z tym dodatkowym przewodem?[br]Dopisany: 04 Sierpień 2011, 21:17_________________________________________________ widocznie Arku masz lepsze u mnie jedna drga co nie zmienia faktu że padają na przemian
Rekomendowane odpowiedzi