Arturoo Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Dzień dobry hmm a ktoś Ty je? jakis klubowicz? mieszkasz na slasku? zapraszamy na spota do rybnika jesli znasz rybnik to na parkingu tesco vis a vis stacji bp i mc donalda :gwizdanie: :decayed: :decayed:
ROBERT Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Dzień dobry hmm a ktoś Ty je? jakis klubowicz? mieszkasz na slasku? zapraszamy na spota do rybnika jesli znasz rybnik to na parkingu tesco vis a vis stacji bp i mc donalda :gwizdanie: :decayed: :decayed:
m3rvin Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 robert. dzięki ja mam do Ciebie HARIBO macht kinder froh
Arturoo Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 :hi: Coś chyba więcej dzisiaj wziąłeś na oko niż zwykle :decayed:
H4mm3R Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 :hi: Coś chyba więcej dzisiaj wziąłeś na oko niż zwykle :decayed: właśnie że nic, bo wstałem po 7ej i byłem na sniadaniu z Siemianem :gwizdanie:
seves Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 :hi: Coś chyba więcej dzisiaj wziąłeś na oko niż zwykle :decayed: właśnie że nic, bo wstałem po 7ej i byłem na sniadaniu z Siemianem :gwizdanie: to Cie drogo te sniodania kosztuja
Arturoo Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Fiu fiu ,rozumiem obiad / lunch z kumplem zjesc ale sniadanko :gwizdanie: ,tylko na kolacje nie daj sie namowic
ROBERT Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Tomek mosz gorolu jedyn Fiu fiu ,rozumiem obiad / lunch z kumplem zjesc ale sniadanko :gwizdanie: ,tylko na kolacje nie daj sie namowic Romantyczna kolacja ze świecami :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Dżeki będzie zazdrosny jak mu powiem :gwizdanie:
H4mm3R Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Same mondrale na tym forum :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Same mondrale na tym forum :gwizdanie: A coś se myśloł A to śniadanie podali Wam do łóżka :?: :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Robert Dżeki jak Dżeki ale koza :>[br]Dopisany: 29 Sierpień 2011, 14:25_________________________________________________Siemian cos ostatnio jakis dziwny jest, jak na kawe ma ochote to wieczorem dzwoni do mnie ,na sniadanie umawia sie z Tomkiem ,na wczasy jedzie z Magdą ... :gwizdanie: , on jakos nie umie sie zdecydowac gdzie ulokowac uczucia :polew: :polew: :polew:
H4mm3R Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Ty sie nie śmiej, bo zas wp***dol dostaniesz od Kasi że po Zabełkowie jeździsz
badboy Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 dobry synki, dawno mnie tu nie było robert stęskniłeś się, ni ?
wiesiek3d Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Ty sie nie śmiej, bo zas wp***dol dostaniesz od Kasi że po Zabełkowie jeździsz Kobieta go bije
Arturoo Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Ty sie nie śmiej, bo zas wp***dol dostaniesz od Kasi że po Zabełkowie jeździsz Phi nie pierwszyzna Ja to nic ,ciekaw jestem co Ty swojej powiesz jak podrapanego Cie zobaczy ,jak moja wpadnie Cie przepytac z samoobrony . [br]Dopisany: 29 Sierpień 2011, 15:59_________________________________________________ Ty sie nie śmiej, bo zas wp***dol dostaniesz od Kasi że po Zabełkowie jeździsz Kobieta go bije Byl taki tekst w polskim filmie z przed wielu lat
wiesiek3d Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Byl taki tekst w polskim filmie z przed wielu lat :wink4 Wiem
H4mm3R Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Ty sie nie śmiej, bo zas wp***dol dostaniesz od Kasi że po Zabełkowie jeździsz Ja to nic ,ciekaw jestem co Ty swojej powiesz jak podrapanego Cie zobaczy ,jak moja wpadnie Cie przepytac z samoobrony . Mówisz że jest szybsza od wiatrówki :gwizdanie: :tongue4:
Arturoo Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Ktos kiedys sie chcial przekonac (podobnie jak Ty) i ortopedzi mieli pelne rece roboty :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi