Arturoo Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Pisz dalej [br]Dopisany: 29 Sierpień 2011, 22:23_________________________________________________Zapchany byl pierwszy kat ?
danielom Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Kata my nie ruszali, czyscilim caly dolot wraz z IC, generalnie tragedii nie bylo ale na chlodnicach taki syf :shocked: ze nie dziwie sie ze powietrze nie plynelo do, bardzo dziwnie ulozonego IC pomiedzy chlodnicami, on sam czysty ale z przodu i z tylu sciana
m3rvin Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 'katalizator wstepny' narazie nieruszon Pretor w sumie T niewyczyscil bo powedział kierownice chodzą bdb i niema sensu - jakby sie wypowiedzial co porobil bylo by najlepiej dal mi wskazowki co dalej robic / sprawdzac Daniel dzis wyczyscil mi weze do i z IC, oraz IC, troszke czornego wylecialo, przeczyszczony map sensor, przeczyszczone chlodnice klimy( bede musial sie porozgladac za uzywka bo z dolu jest w fatalnym stanie zaklejona robactwem),wody byla tez zasmiecona ale te lamele w porzadku,- daniel napisz co pomiolem i jak wg ciebie sie to zbiera generalnie jest poprawa od tamtego tygodnia tylko ze teraz chlodno jest jak bedzie z 25's zloguje auto dynamicznie i porownam z poprzednimi logami
danielom Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Daniel[/b] dzis wyczyscil mi weze do i z IC, oraz IC, troszke czornego wylecialo, przeczyszczony map sensor, przeczyszczone chlodnice klimy( bede musial sie porozgladac za uzywka bo z dolu jest w fatalnym stanie zaklejona robactwem),wody byla tez zasmiecona ale te lamele w porzadku,- daniel napisz co pomiolem i jak wg ciebie sie to zbiera Pierwszy raz jechalem 2.5 tdi BAU wiec ciezko mi powiedziec czy odpowiednio na te moc, jak dla mnie jak na 2 tony i quattro idzie super, ciag ma rowny, nie czuc zawachania. najlepiej zlogowac. chlodnica z klimy nie tyle zawalona co od uszkodzen itd nie ma lameli chlodzacych w dolnej czesci, byly zaklepane tak, ze nie bylo przelotu powietrza
danielom Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 ni jo zjodl kolacyjo :gwizdanie: jo jeszcze obiadu nie zjodl teraz :drunk:
wiesiek3d Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 ni jo zjodl kolacyjo :gwizdanie: za***iste :gwizdanie:
m3rvin Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 wiesiek3d w sensie :? wody my wyczyscili z tego ciu..twa a klimy tyla wiela se dało
danielom Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Ale co za k**wa baran wsadza IC miedzy dwa plastry, to juz lepiej 2 ale male i po bokach jak w AKN.
Arturoo Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Robali w holere[br]Dopisany: 29 Sierpień 2011, 23:45_________________________________________________Krzychu musze sie przejechac i zobaczyc jak to sie kula
m3rvin Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Robali w holere[br]Dopisany: 29 Sierpień 2011, 23:45_________________________________________________Krzychu musze sie przejechac i zobaczyc jak to sie kula no problemo ty zawsze mogesz :>
danielom Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 jak mnie doł sie przejechac to chyba nie bedzie marudzil
Arturoo Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Ugadamy sie jutro po poludniu jak bedziesz w sjz[br]Dopisany: 29 Sierpień 2011, 23:52_________________________________________________Tak ,tylko on sie boi ze mu nagar ze świec bede chcial sciagac
ROBERT Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Co śpicie :?: Ja jo ida spać , po grillu u kumpla Nara
seves Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 powitał co tak nikt nic nie godo yno kapeluszami machocie [br]Dopisany: 30 Sierpień 2011, 09:47_________________________________________________dzis jada koncowki wydechu montowac 3podejscie najpierw byłem umówiony w czwartek to nie mieli prądu przerzucili na sobote , podjechałem i się okazało że te koncówki co mieli dla mnie odłozone to sprzedali komuś no normalnie do 3razy sztuka :gwizdanie: a hammer czemu w benzynie lepiej nie wyrzucać kata? serio to biore pod uwage i jeśli cos to kat rurke bym wkręcał nie spawał żeby łatwo było do serii wrócić
Rekomendowane odpowiedzi